بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۴۸۴۴
دبیر کارگروه علمی دامپزشکی وزارت عتف در دانشگاه تبریز مطرح کرد؛
دبیر کارگروه علمی دامپزشکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکترای عمومی دامپزشکی دانشگاه های کشور از 1500 نفر به 700 دانشجو طی دو سال گذشته خبر داد.
شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۸

کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی دامپزشکی در راستای ساماندهی بازار کار

به گزارش بازار کار امید آذری، دبیر کارگروه علمی دامپزشکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، روز شنبه 17 آذرماه، که در حاشیه بازدید از امکانات دانشکده دامپزشکی دانشگاه تبریز با خبرنگاران سخن می گفت، از کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکترای عمومی دامپزشکی دانشگاه های کشور از 1500 نفر به 700 دانشجو طی دو سال گذشته خبر داد و گفت: این اقدام در راستای ساماندهی بازار کار و جامعه هدف انجام می شود.

وی افزود: بر اساس ماده 21 قانون افزایش بهره وری بخش کشاورزی و منابع طبیعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و کلیه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی غیردولتی موظفند تعداد، رشته و ترکیب جنسیتی دانشجویان رشته‌ های تحصیلی دانشگاهها، مراکز و موسسات آموزش عالی مرتبط با کشاورزی، منابع طبیعی و دامپزشکی خود را قبل از اعلام و پذیرش، بر اساس نیازسنجی و مدیریت منابع انسانی که توسط وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌ شود، ساماندهی نمایند که بر همین اساس کارگروه علمی دامپزشکی وزارت علوم تحقیقات و فناوری با عضویت 9 نفر به ریاست دکتر مهدی قمصری فعالیت داشته و نظرات مشورتی در چهارچوب این ماده قانونی به شورای گسترش آموزش عالی ارایه می دهد.

وی با بیان اینکه همچنین مقرر است پذیرش دانشجوی دکترای دامپزشکی تا 619 نفر کاهش پیدا کند اظهار داشت: هدف این بوده با کاهش ظرفیت پذیرش،  فضای کاری مناسبی برای فعالیت دانش آموختگان رشته دامپزشکی را مهیا کنیم که متاسفانه عوامل مختلفی باعث افزایش پذیرش دانشجو در این رشته شده بود.

آذری با اشاره  به اینکه در کاهش ظرفیت پذیرش دانشجوی دکترای عمومی دامپزشکی،  دانشگاه آزاد اسلامی نیز با کارگروه علمی دامپزشکی و دفتر گسترش وزارت عتف همکاری و تعامل بسیار خوبی داشته اند،  برنامه ریزی های این کارگروه  برای ایجاد رشته های جدید و دوره های تخصصی دامپزشکی را یادآور شد و گفت: بر اساس سیاست های پیش بینی شده کارگروه علمی دامپزشکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از این پس اجازه ایجاد رشته‌های دامپزشکی را تنها به آموزشکده ها و دانشکده‌های دامپزشکی موجود اعطا خواهد شد.

دبیر کارگروه علمی دامپزشکی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شرط اصلی ایجاد رشته های جدید را دارا بودن پیوست اشتغال عنوان کرد و گفت: بر اساس این سیاست درخواست ایجاد رشته تنها با دارا بودن زمینه اشتغال قابل بررسی خواهد بود.

وی با اشاره به تعداد دانشکده ها و آموزشکده های دامپزشکی دانشگاه های کشور اظهار داشت: هم اکنون 13 دانشکده و 5 آموزشکده دامپزشکی در سطح دانشگاه های دولتی و 12 دانشکده دامپزشکی در زیر مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی فعالیت دارند.

ارسال نظرات