بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۹۶۷۴
مدیر مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا)شعبه خراسان رضوی گفت: این مرکز با ایجاد اشتغال دانشجویی در بخش‌های پرسشگری و ثبت اطلاعات درسال گذشته ۲۳ هزار نفر ساعت اشتغال دانشجویی ایجاد نموده است.
پنجشنبه ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۰۴

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی خراسان رضوی، راضیه آذرنیا با اشاره به سالروز تاسیس ایسپا اظهار کرد: شناسایی افکار عمومی از طریق نظرسنجی‌ها نقش مهمی در کمک به نظام‌ها و سازمان‌ها در اتخاذ تصمیم‌های عقلانی و مبتنی بر داده ایفا می‌کند.

وی با بیان اینکه این فرآیند با فراهم آوردن داده‌های معتبر، قابل استفاده و مستقیم از گروه هدف، به تصمیم‌گیرندگان امکان می‌دهد درک عمیق‌تری از نیازها، نگرش‌ها و ترجیحات جامعه داشته باشند، افزود:  در همین راستا مرکز افکارسنجی دانشجویان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی  در سال گذشته  فعالیت‌های مختلفی از جمله انجام پژوهش، نظرسنجی، گردآوری و تحلیل اطلاعات، برگزاری نشست‌ها و کارگاه‌های تخصصی در حوزه افکار عمومی و سنجش آن و ساخت ابزارسنجش انجام داده است تا  بدین وسیله با شناسایی افکار عمومی به  نظام تصمیم‌گیری کارآمد، بویژه در استان خراسان رضوی کمک نماید.

آذرنیا با تاکید بر اینکه این مرکز  با توانمندسازی دانشجویان به عنوان بازوی اجرایی در انجام نظرسنجی نقش مهمی در بهبود کیفیت و گستره فعالیت‌های نظرسنجی داشته است، تصریح کرد: به طوری که در سال گذشته با برگزاری 4 کارگاه آموزشی تخصصی پرسشگری  به آموزش پرسشگران جدید پرداخته و با همکاری 34 پرسشگر، در بخش اجرایی پرسشگری 47 طرح نظرسنجی انجام داده است.

مدیر مرکز افکار سنجی دانشجویان ایران(ایسپا)شعبه خراسان رضوی، خاطرنشان کرد: تعداد پرسشنامه‌های تکمیل شده در این مرکز در سال گذشته 39 هزار و 491 مورد بوده  و همچنین 35 هزار فرم در سیستم ثبت شده است.

وی با بیان اینکه مرکز افکارسنجی دانشجویان ایران با ایجاد اشتغال دانشجویی در بخش‌های پرسشگری  و ثبت اطلاعات درسال گذشته 23 هزار نفر ساعت اشتغال دانشجویی ایجاد نموده است، بیان کرد: رویکرد جدید مرکز افکارسنجی  تلفیق داده‌های جمع‌آوری شده از روش‌های سنتی (نظرسنجی‌های استاندارد) با کلان‌داده‌ها می‌باشد. در این رویکرد، سطح جدیدی از تحلیل و درک افکار عمومی و رفتارهای جامعه فراهم می‌شود.

آذرنیا با اشاره به اینکه کلان‌داده‌ها، حجم بزرگی از داده‌های متنوع از منابع مختلف (شبکه‌های اجتماعی، تراکنش‌های آنلاین، گوشی‌های هوشمند و...) را شامل می‌شود که با تحلیل آن‌ها و ترکیب داده‌های محدوده‌دار و مستقیم از نظرسنجی‌ها ، تصویری کامل‌تر و معتبرتر از نظرات و رفتارهای مردم بدست ارائه می‌‎شود، اضافه کرد: در راستای  برنامه‌های تحقیقاتی  در حوزه استفاده از کلان داده‌ها و توسعه حوزه پژوهشی طرح داده کاوی شبکه‌های اجتماعی مجازی در پلتفرم‌های اینستاگرام، توییتر، تلگرام در خصوص بیماری سرطان توسط این مرکز انجام شده است.

 

ارسال نظرات