بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۰۰۲۴
استاندار سمنان از حمایت ویژه دولت برای اجرای کامل طرح بین المللی تولید تاندون مصنوعی تا مرحله تجاری سازی خبر داد و گفت: از این گونه فعالیت های فناورانه و دانش‌بنیان که توسط پژوهشگران و محققان جهاددانشگاهی استان سمنان و بهره گیری از ظرفیت ها و پتانسیل های دانشمندان و نخبگان ایرانی خارج از کشور و با هدف توسعه اقتصادی استان انجام می شود حمایت می کنیم، ویژه هم حمایت می کنیم.
يکشنبه ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۴:۰۲

به گزارش بازار کار سمنان، محمد جواد کولیوند در نشست با پروفسور الکساندر سیفعلیان، سرپرست تیم پژوهشی اولین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در مدل حیوانی به همراه رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان و معاون پژوهشی این نهاد گفت: انجام نخستین پیوند نانو کامپوزیت گرافن در دنیا در استان سمنان در راستای طرح بین المللی تولید تاندون مصنوعی یک طرح کلان پژوهشی است که به همت جهاددانشگاهی استان و تلاش علمی دانشمند ایرانی انجام شده است افتخاری بزرگ و ارزشمند برای استان سمنان خواهد بود.

وی از برنامه ریزی برای بازدید از فعالیت ها و محصولات و دستاوردهای شاخص جهاددانشگاهی استان سمنان خبر داد و گفت: از شنیدن این دستاوردها و فعالیت ها خرسند و خوشحال شدم و انشاءالله برای بازدید از سایر مراحل این پیوند نانوکامپوزیت و مشاهده نتایج مطلوب آن برنامه ریزی خواهیم کرد، وجود جهاددانشگاهی به عنوان یک نهاد انقلابی با این کارنامه درخشان در استان سمنان باعث مباهات و افتخار است.

استاندار سمنان ادامه داد: امروزه نقش مراکز علمی، پژوهشی و فناورانه در توسعه اقتصادی کشور بسیار حائز اهمیت و اثرگذار است و حمایت های لازم نیز از سوی دولت و سایر دستگاه های اجرایی نیز انجام می شود.

کولیوند اضافه کرد: تمام طرح ها و پروژه های فناورانه و دانش‌بنیان جهاددانشگاهی استان سمنان در حوزه فرآوری مواد معدنی، خوراک دام و... بر اساس ظرفیت های معدنی استان که مزیت غالب این استان است انجام می شود که جای تقدیر دارد.

پروفسور الکساندر سیفعلیان، سرپرست تیم پژوهشی پیوند نانو کامپوزیت گرافن در جهاددانشگاهی استان سمنان نیز  با اشاره به عزم جدی مجموعه جهاددانشگاهی استان سمنان برای انجام این طرح کلان پژوهشی در استان سمنان اذعان داشت: این عزم جدی، باعث ترغیب من برای اجرای این طرح در داخل کشور شد.

این دانشمند ایرانی ادامه داد: انشاءالله پس از انجام فرآیند پیش بالینی که نهایتا ظرف مدت 3 ماه آینده مشخص خواهد شد و در صورت موفقیت این کار در مدل حیوانی، فرآیند تولید تاندون مصنوعی و پیوند در انسان آغاز می شود، که پیش بینی می شود ظرف مدت 2 سال آینده وارد مرحله تجاری سازی خواهیم شد.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان نیز در این نشست با ارائه گزارشی از فعالیت‌های علمی، پژوهشی، آموزشی، فناورانه و دانش‌بنیان در استان سمنان گفت: این طرح در ذیل طرح ملی کانکت با هدف دعوت از نخبگان علمی ایرانی مقیم خارج به همت جهاد دانشگاهی استان سمنان و با حمایت معاونت علمی ریاست جمهوری اجرایی شده است.

علی منصفی راد با اشاره به همکاری تیم تخصصی جراحی دامپزشکی دانشکده دامپزشکی دانشگاه سمنان در انجام این پیوند گفت: قرار بود مرحله مطالعاتی ۶ ماهه باشد و بنا به درخواست استاندار محترم جهت تسریع در روند اجرایی طرح و تایید مدیر پروژه ظرف ۳ ماه فاز اول مطالعاتی جمع بندی خواهد شد.

وی از دستیابی به دانش فنی، ثبت اختراع و تولید ۹ محصول فناورانه توسط پژوهشگران جهاددانشگاهی استان سمنان در طی یک تا دو سال اخیر خبر داد و افزود: از این ۹ محصول فناورانه، ۶ محصول تا به امروز رونمایی و نمونه اولیه نیز تولید شده است و انشاالله در سال جاری ۳ محصول جدید نیز رونمایی می شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با اشاره به تخصیص اعتبارات ملی برای طرح ها و پروژه های فناورانه و دانش بنیان جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: انشاالله با پیگیری های استاندار محترم این اعتبارات جذب و تخصیص پیدا کنند.

ارسال نظرات