
تازه ها

آمنه حسینی، یکی از که یکی از افرادی است که در منطقه الموت روستای زرآباد اقامتگاه بومگردی راهاندازی کرده است، وی در گفتوگو با بازار کار در قزوین اظهار کرد: من و همسرم متولد ۶۱ هستیم و پیش از این ساکن تهران بودیم، همسرم اصالتاً الموتی هستند و دو اتاق کاهگلی که برای پدربزرگ همسرم بود و قدمت ۱۰۰ ساله داشت را تبدیل به اقامتگاه بومگردی کردیم.
وی گفت: تحصیلات من در رشته مدیریت بازرگانی است و همسرم در رشته میکروبیولوژی تحصیل کرده و به روستای زرآباد مهاجرت معکوس کردهایم، زمانی که به روستا آمدیم دو فرزند داشتیم و فرزند دومم ۶ ماهه بود و فرزند سومم نیز در همین روستا به دنیا آمد.
این کارآفرین بیان کرد: وقتی که به روستا آمدیم حتی گاز نداشتیم و دور شدن از زندگی شهری با فرزند خردسال و مهاجرت به روستا چالشهایی را برای من به همراه داشت اما برای هدفی که داشتیم پابه پای همسرم تلاش کردیم، هر هدفی بهایی دارد من و همسرم تمام سختیها را تحمل کردیم تا بتوانیم به هدف خود برسیم.
مدیر اقامتگاه بومگردی زرآباد در خصوص انگیزه خود برای راه اندازی این اقامتگاه بیان کرد: پدر همسرم خلبان بودند که به رحمت خدا رفتند، انگیزه اصلی ما زنده نگهداشتن یاد ایشان بود، پدر همسرم همیشه میگفتند زرآباد بهترین محل ایران است و علاقه داشتند در این روستا کسب و کاری راهاندازی کنیم و قبل از تصمیم قطعی ما برای مهاجرت معکوس همسرم خواب پدرش را دید که همین موضوع انگیزه ما برای مهاجرت معکوس و تبدیل یادگار پدربزرگ همسرم به اقامتگاه بومگردی شد.
وی خاطرنشان کرد: قبل از مدیریت اقامتگاه در شرکت بازرگانی پدرم مشغول فعالیت بودم و همسرم نیز دکوراسیون داخلی انجام میدادند اما ۱۲ سال است تمام وقت و انرژی خود را صرف راهاندازی و انجام امورات اقامتگاه کردهایم.
حسینی خاطرنشان کرد: تمام اقامتگاه توسط همسرم ساخته شده است و من نیز در مدیریت و آشپزی همکاری میکنم و همواره نیز سعی میکنم از مواد اولیه کاملاً ارگانیک استفاده کنم، هماکنون این اقامتگاه چهار طبقه و ۴۰ نفر ظرفیت دارد و به طور کامل از مصالح بومآور استفاده شده و ماده اولیه چوب و کاهگل است.
وی ادامه داد: سال ۹۵ اقامتگاه بومگردی ما افتتاح شد و در سالهای ابتدایی گردشگران خارجی که به این روستا سفر میکردند استقبال بینظیری از اقامتگاه ما داشتند و من با توجه به اینکه مسلط به زبان انگلیسی هستم بازاریابی کلامی انجام میدادم، گردشگران جذب کار همسرم میشدند که به تنهایی ساختمان چوبی این اقامتگاه را ساخت.
مدیر اقامتگاه بومگردی خاطرنشان کرد: باتوجه به حضور گردشگران در سالهای ۹۵ تا ۹۷ انگیزه بیشتری گرفتیم و فضای اقامتگاه را گسترش دادیم اما متأسفانه باتوجه به شیوع کرونا و شرایط اقتصادی حضور گردشگران کاهش یافت.
حسینی ادامه داد: سعی کردهایم بیشتر تمرکز بر سفارتخانه داشته باشیم تا سفیرهایی که به ایران سفر میکنند از اقامتگاه ما بازدید کنند؛ گردشگرانی که از سوئیس آمده بودند وقتی اقامتگاه ما را دیدند اظهار میکردند چنین سازهای را ندیدهاند و ما در تلاش هستیم اقامتگاههای خود را در سطح دنیا مطرح کنیم.
وی گفت: باتوجه به شرایط اقتصادی راهاندازی اقامتگاه بومگردی هزینه بسیاری دارد و باتوجه به اینکه تمام کار توسط همسرم انجام شده است تاکنون بالغبر چهار میلیارد تومان هزینه کردهایم و هماکنون با توجه به کاهش گردشگر استقبال از اقامتگاههای بومگردی هم کم شده اما ما همچنان به آینده بهتر امید داریم و اگر شرایط بهتر شود میتوانیم برای افراد بسیاری هم اشتغالزایی کنیم.
مدیر اقامتگاه بومگردی زرآباد در پایان خاطرنشان کرد: ایران پتاسیلهای گردشگری بسیاری دارد و اگر به گردشگری در ایران توجه شود دیگر نیازی آنچنانی به درآمد نفتی هم نداریم و از همین راه به قلههای توسعه و پیشرفت خواهیم رسید چراکه همه مردم از منبع گردشگری سودهای کلانی به دست خواهند آورد.
انتهای پیام
ارسال نظرات