السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۵۴۷
استاندار مازندران:

رویکرد دولت حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی است

استاندار مازندران، حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی را از رویکردهای اصلی دولت چهاردهم عنوان کرد و گفت که همسو با تحقق این مهم، از تمام امکانات و ظرفیت های موجود باید به شکل مطلوب استفاده کرد.
يکشنبه ۲۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۵:۲۸

به گزارش بازارکار به نقل ازایرنا مازندران، مهدی یونسی رستمی روز شنبه در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان افزود: مسولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط باید با تسهیل گری و رفع موانع و مشکلات، زمینه جلب و جذب بیشتر سرمایه گذاران بخش خصوصی را فراهم کنند.

وی این استان را بهشت و در عین حال تشنه سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف توصیف کرد و اظهار داشت: با توجه به نامگذاری امسال رهبر معظم انقلاب اسلامی با عنوان "سرمایه‌گذاری برای تولید" کمیته‌هایی در سطح استان برای تحقق منویات رهبری در این بخش تشکیل و راه‌اندازی شده است تا کار‌ها و طرح‌ها را پیگیری و عملیاتی کند.

این مقام مسوول، لازمه تحقق منویات رهبری در سال سرمایه گذاری برای تولید را جلب و جذب و حمایت از سرمایه گذاران بخش خصوصی عنوان کرد و افزود: در صورت تحقق این مهم، علاوه بر اشتغال‌زایی مناسب و اصولی، زمینه لازم برای دستیابی به توسعه همه جانبه و پایدار نیز فراهم می‌شود.

مقام عالی دولت در مازندران بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم و تهیه و تدوین سازوکار‌های لازم و اجرایی برای پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران بخش خصوصی که از اهلیت لازم نیز برخوردارند تاکید کرد و ادامه داد: پرداخت تسهیلات به برخی سرمایه گذار نماها، باعث بروز مشکلات عدیده‌ای شده است که به جز متضرر شدن دولت هیچ نفع و فاید دیگری نیز به همراه نداشته است‌

یونسی رستمی خاطرنشان کرد: پرداخت تسهیلات به سرمایه گذاران واقعی که از اهلیت لازم نیز برخوردارند در واقع یک معامله بردبرد است که هم دولت و هم سرمایه گذار از منافع آن منتفع می‌شوند.

وی تصریح کرد: مسولان دستگاه‌های اجرایی ذیربط نیز باید نسبت به بسترسازی مناسب و اصولی برای رفع مشکلات واحد‌های تولیدی و صنعتی استان اهتمام بیشتری داشته باشند.

استاندار مازندران با تاکید بر لازم الاجرا بودن مصوبات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان، اظهار کرد: بی توجهی مدیران دستگاه‌های اجرایی و اجرا نشدن برخی از مصوبات ستاد تسهیل، خلاف قانون، اخلاق و ترک فعل تلقی خواهد شد و با متخلفان برابر قانون به شدت برخورد خواهد شد.

یونسی رستمی گفت: صاحبان واحد‌های تولیدی و صنعتی استان نیز باید با استفاده از تمام امکانات و ظرفیت‌های موجود، در راستای جهش تولید اهتمام بیشتری داشته باشند.

وی بر لزوم واگذاری طرح‌های سرمایه‌ای به سرمایه‌گذار واقعلی که از اهلیت لازم برخوردار باشد تاکید کرد و ادامه داد: ورود سرمایه گذاران به مازندران، تحول بزرگ و توسعه همه جانبه را در پی خواهد داشت و مسئولان و متولیان امر باید نسبت به این امر توجه اساسی داشته باشند.

مازندران با ۲۲ شهرستان، ۳۹ شهرک و ناحیه صنعتی و ۲ هزار و ۳۰۰ واحد تولیدی دارد که حدود ۸۰ هزار نفر به صورت مستقیم در واحد‌های تولیدی و صنعتی استان اشتغال دارند.

از مجموع ۲ هزار و ۳۰۰ واحد صنعتی استان، ۴۶۱ واحد در بخش ماشین‌آلات و فلزات اساسی، ۱۳۹ واحد در بخش برق و الکترونیک، ۱۱۵ واحد در بخش نساجی، ۴۰۸ واحد در بخش محصولات شیمیایی، ۲۱۶ واحد در بخش سلولزی، ۵۳۰ واحد در بخش کانی غیرفلزی و ۳۶۷ واحد صنعتی نیز در بخش تولید محصولات غذایی مشغول فعالیت هستند.

ارسال نظرات