گفت: در شرایط سخت خشکسالی توسعه یکهزار و ۷۰۰ هکتار گلخانه با هدف اشتغال ۱۷ هزار نفر در استان از برنامهریزیها و رویکردهای اصلی است.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، نوبخت اژدری عصر امروز در جریان بازدید از طرحهای توسعهای کشت گلخانهای در اردبیل، اظهار داشت: کشت محصولات گلخانهای نه تنها کاهش مصرف آب و ارتقای کیفیت تولید را به همراه دارد بلکه زمینهای را فراهم میآورد تا صادرات محصولات نیز به کشورهای همسایه انجام شود.
وی تصریح کرد: استان اردبیل با برنامهریزی توسعه کشت محصولات گلخانهای به مساحت ۱۳۵ هکتار از استانهای پیشران و پیشتاز در طرح توسعه گلخانهها است که سالانه میتواند تولید ۲۰ هزار تن محصولات متنوع را در این بخش انجام دهد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: کشت محصولات گلخانهای با تنوع خاص و بستهبندی و برند مشهور زمینه خوبی را فراهم میآورد تا علاوه بر تصاحب بازارهای داخلی، در بازارهای خارجی نیز مشتریان برای خرید آن وارد میدان شوند.
اژدری افزود: ۹۶ واحد گلخانهای در ۱۲ شهرستان استان راه اندازی شده که این مجموعهها امنیت غذایی و تقویت نظام استراتژیک صادرات محصولات زراعی و باغی را به همراه خواهد داشت.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطرنشان کرد: تنوع تولید محصولات گلخانهای از صیفی و محصولات جالیزی گرفته تا محصول با ارزش موز به صورت آزمایشی در این استان فضایی را فراهم کرده تا ما بتوانیم با تنوع تولید، ارزش افزوده را در این بخش افزایش دهیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل به تداوم شرایط خشکسالی نیز به عنوان یکی از آسیبها و دغدغههای فعالان این حوزه اشاره کرد و ادامه داد: راه نجات استان تقویت و توسعه کشت محصولات گلخانهای در مجموعههای بزرگ است که تا ۷۰ درصد میزان مصرف آب را کاهش میدهد.
اژدری اضافه کرد: در همه شهرهای استان ساخت و توسعه شهرکهای گلخانهای به عنوان یک اولویت اصلی مورد توجه قرار گرفته به طوری که مساحت شهرکهای گلخانهای از یکهزار و ۷۰۰ هکتار فراتر رفته و در این مجموعه ۶۰۰ هکتار سرمایهگذاری نیز به انجام رسیده است.
وی بیان کرد: تلاش ما بر این است تا همه یکهزار و ۷۰۰ هکتار در منطقه مستعد شمال استان به زیر کشت محصولات متنوع گلخانهای برود تا ما بتوانیم با تولید یکهزار و ۴۱۸ تن محصولات گلخانهای فرصت صادرات آنها را فراهم کنیم.
رییس سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل گفت: در حال حاضر ۸۸۳ هزار تن محصولات گلخانهای در این استان به کشورهای جمهوری آذربایجان و گرجستان صادر میشود و با توجه به مزیت نسبی، در افق پنج ساله پیشبینی میشود این ظرفیت و توان تولید تا ۵۰۰ هزار تن افزایش یابد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی اردبیل
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترسخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
آگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات