السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۷۶۰۴
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر

فراهم شدن بیش از ۲ هزار اشتغال در بندر بوشهر

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از رونق ترانزیت خارجی در بندر بوشهر خبر داد و گفت: در ۴ ماه گذشته ترانزیت خارجی نیم میلیون تن محموله‌های نفتی در بندر بوشهر ثبت و در این راستا اشتغال ۲ هزار و ۱۲۳ نفر فراهم شده است.
شنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۴

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر از رونق ترانزیت خارجی در بندر بوشهر خبر داد و گفت: در ۴ ماه گذشته ترانزیت خارجی نیم میلیون تن محموله‌های نفتی در بندر بوشهر ثبت و در این راستا اشتغال ۲ هزار و ۱۲۳ نفر فراهم شده است.
محمد شکیبی نسب در گفتگو با خبرنگار تسنیم در بوشهر، با تسلیت شهادت آیت‌الله رئیسی، رئیس جمهور مردمی، جهادی و انقلابی به تحولات ایجاد شده در دوره سه ساله دولت سیزدهم در حوزه بنادر و دریانوردی استان بوشهر پرداخت و اظهار داشت: در سه سال گذشته طرح‌های مهمی بندری در استان بوشهر اجرایی شده که تنها در سال ۱۴۰۲ افزون بر یک هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان در توسعه زیرساخت‌های بندری در استان بوشهر جذب شده است.

وی با اشاره به فعالیت ۱۱ بندر تجاری در نوار ساحلی استان بوشهر، تصریح کرد: بیشترین لنج تجاری کوچک و سنتی ۴ استان ساحلی کشور در استان بوشهر فعالیت می‌کند.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر اضافه کرد: ۲ هزار و ۶۰۰ فروند لنج تجاری سنتی در ۴ استان ساحلی سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان فعالیت می‌کنند که ۷۰ درصد آن به میزان یک هزار ۸۹۰ فروند آن در بنادر تجاری استان بوشهر قرار دارند.

شکیبی نسب اضافه کرد: از یک هزار و ۸۹۰ فروند لنج تجاری استان یک‌هزار فروند آن در اسکله‌ها و حوضچه‌های بنادر شمالی بوشهر مستقر هستند و بیش از ۵۴۰ شناور تجاری آن در بندر گناوه است.

وی سرمایه‌گذاری در توسعه زیرساخت‌های بندر گناوه را یک هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعلام و خاطرنشان کرد: بندر گناوه بزرگترین بندر تجاری سنتی ایران است که که طرح توسعه آن از سال گذشته آغاز شده است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر یکی از تحولات مهم در بندر بوشهر را توسعه ترانزیت خارجی دانست و بیان کرد: در این راستا ترانزیت هیدروکربن، گازوئیل، مازوت از مرز باشماق عراق برای انتقال به امارات متحده عربی از طریق بندر بوشهر در دستور کار قرار گرفت.

شکیبی نسب اضافه کرد: از ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۲ تاکنون افزون بر ۵۰۰ هزار تن هیدروکربن، گازوئیل، مازوت از بندر بوشهر ترانزیت شده است.

وی تعداد تانکر‌های ورودی به بندر بوشهر در مدت ۴ ماه گذشته در ترانزیت محموله‌های نفتی یاد شده را ۲۱ هزار و ۸۰۰ تانکر اعلام و تصریح کرد: با ترانزیت نیم میلیون تن مشتقات نفتی از بندر بوشهر اشتغال ۲ هزار و ۱۲۳ نفر فراهم شده است

ارسال نظرات