السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۰۸۸۳

رئیس پارک علم و فناوری مازندران از وجود ۱۴۴ شرکت دانش بنیان دارای شناسه ملی و بین‌المللی و حضور ۳۰۰ هسته فناوری در استان خبر داد.

کریم سلیمانی رئیس پارک علم و فناوری مازندران در نشست هم‌اندیشی زیست بوم نوآوری و فناوی استان مازندران با بیان اینکه جهاد دانشگاهی بازوی ما در حوزه فناوری استان است و سعی این است که تفاهمنامه با همکاری پارک و جهاد دانشگاهی بزودی عملیاتی شود، گفت: پارک علم و فناوری به عنوان تسهیلگر معرفی شده است.
پنجشنبه ۰۱ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰

سلیمانی، با بیان اینکه زمین چپکرود پتانسیل خوبی دارد و باید از ایده‌های خوب دانشگاه‌ها در راستای کشاورزی و امنیت غذایی استفاده شود، افزود: در مسئله امنیت غذایی همه رشته‌های دانشگاهی می‌توانند وارد شود و پردیس‌های تخصصی در استان راه اندازی شود.

وی از اختصاص ۴۵ درصد از تولید استراتژی تولید برنج کشور به مازندران یاد کرد و با بیان اینکه پارک علم و فناوری مازندران جامع بوده و تخصصی نیست، گفت: با سابقه فعالیت ۲۴ ساله در زمینه الکترونیک و هوا و فضا و ... ظرفیت‌های خوبی وجود دارد.

رئیس پارک علم و فناوری مازندران از وجود ۱۴۴ شرکت دانش بنیان دارای شناسه ملی و بین المللی خبر داد و از حضور ۳۰۰ هسته فناوری یاد کرد و افزود: مازندران از لحاظ پتانسیل کمّی، سرآمد بوده و در حال حاضر در سطح ۲ هستیم و تا پایان سال به سطح یک خواهیم رسید.

سلیمانی با بیان اینکه ۱۴ مرکز رشد در استان وجود دارد و ۲ مرکز رشد در شهرستان بابلسر مستقر است، افزود: دانشگاه‌های ما هسته‌های مرکزی در خصوص فناوری و دانش بنیان دارند که در این خصوص می‌تواند کمک حال جهاد دانشگاهی باشند. دانشجویان تحصیلات تکمیلی و فارع التحصیلان ما می‌توانند از این فرصت‌ها استفاده کنند.

ارسال نظرات