به گزارش بازارکار، سید محسن موسوی زاده روز سهشنبه در گفت وگویی اظهار کرد: عملیات اجرایی احداث این مدرسه از محل اعتبارات بازآفرینی و به کارفرمایی ادارهکل راه و شهرسازی استان از سال ۹۷ آغاز شد که این روند به دلیل برخی مشکلات از جمله تامین اعتبار لازم، چند سال متوقف شد.
وی افزود: روند اجرایی پروژه در سالهای ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ تداوم یافت و در سالجاری همزمان با هفته دولت به مرحله بهرهبرداری رسید و تحویل آموزش وپرورش استان شد.
موسوی زاده در خصوص جزییات اجرایی و عمرانی این پروژه توضیح داد: این پروژه در سهطبقه با ۱۲ کلاس درس، ۱۰ اتاق جنبی و اداری، ۲ کارگاه و آزمایشگاه و ۱۱۵ مترمربع نمازخانه، بر اساس آخرین استانداردها و ضوابط فنی روز اجرایی شده است، برای ساخت این مدرسه ۱۵ میلیارد تومان اعتبار هزینه شدهاست.
درهمین حال مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس قم نیز به این نکته اشاره کردهاست که در سالجاری، ۲۵ پروژه آموزشی، فرهنگی و ورزشی با ۲۰۰ کلاس درس بهرهبرداری میشود، گفت: حدود نیمی از این کلاسها در آغاز سال تحصیلی جدید در اختیار دانش آموزان قرار میگیرد.
۳۰۵ هزار دانش آموز در سال تحصیلی گذشته در استان قم مشغول تحصیل بودند.
۵۶ درصد دانشآموزان استان قم در مقطع ابتدایی، ۲۲درصد متوسطه اول، ۱۱ درصد متوسطه دوم، سه درصد فنی حرفهای، چهار درصد کاردانش، چهار درصد پیشدبستانی و یک درصد در مدارس استثنایی مشغول به تحصیل هستند.
۹۵ درصد دانشآموزان این استان در شهر و پنج درصد در روستا تحصیل میکنند. ۵۰.۴ درصد دانشآموزان پسر و ۴۹.۶ نیز دختر هستند تعداد معلمان دوره ابتدایی در این استان ۶ هزار و ۳۷۸ نفر و تعداد معلمان دوره متوسطه اول و دوم نیز سه هزار و ۴۲۹ نفر است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص سایر اقدامات این ادارهکل در حوزه بافت فرسوده گفت: این ادارهکل، دبیر ستاد بازآفرینی شهری و پیشران توسعه در بافت فرسوده قم است که ذیل ماموریت های این ستاد اقداماتی از جمله ساخت مدرسه ثامن الحجج در محله شهید دل آذر، مدرسه ناصر شهریور در محله چهار مردان، کلانتری ۱۳ در محله خاکفرج انجام دادهاست.
موسوی زاده افزود: همچنین در پروژه احداث فاز پنج عماریاسر و ساماندهی اطراف حرم امامزادگان چهل اختران، باغ مزار قبرستان نو، محله دروازه ری و گیت امنیتی حرم مطهر از ظرفیت اراضی ۴۸ هکتاری به عنوان معوض و برای تملک پلاک های در مسیر پروژه استفاده شد.
ارسال نظرات