اسکندر مومنی روز دوشنبه ۵ آذر در آیین تکریم و معارفه استاندار خراسان جنوبی گفت: در قالب این کارگروهها با اختیار استانداران مشکلات مرزی احصا میشود. همچنین استانها میتوانند پیشنهاد بدهند و این اختیار عمومی به استانداران داده میشود.
وی اظهار کرد: یکسری اختیارات، اختصاصی استانها بوده و باید استانداران و نمایندگان مجلس در این خصوص کمک کنند تا اختیاراتی که لازم است، بویژه در حوزه مبادلات خارجی و بازارچههای مرزی به استانداران مرزی داده شود تا شاهد رونق هرچه بیشتر استان باشیم.
وزیر کشور با اشاره به اهمیت مرز و ظرفیتهای موجود، گفت: بازگشایی بازارچههای مرزی خراسان جنوبی از جانب کشور افغانستان باید به صورت جدی پیگیری و محقق شود.
وی بیان کرد: برخی جاها شاهد هستیم که مرزنشینان صرفا انتقال کالا را بر عهده دارند و سود اصلی برای شرکتهای بزرگ حاصل شود که ممکن است در این منطقه هم نباشند.
مومنی تاکید کرد: باید به گونهای تمهید و برنامهریزی شود که منافع اصلی برای خود مرزنشینان باشد نه اینکه در قالب تشکل، اتحادیه یا تعاونیها نباشد بلکه سود اصلی نصیب مردم همین منطقه شود.
وی بیان کرد: مرزی امن است که مرزنشینان آن حداقلهای معیشتی را داشته باشند، در گذشته چندین بازارچه در مرزهای خراسان جنوبی فعال بود که تلاش میکنیم متناسب با ظرفیت استان و هماهنگی با کشور همسایه این مرزها بازگشایی شود که یکی از راهکارهای بازگشایی این بازارچهها، همکاری با کشور همسایه است.
وزیر کشور در ادامه با اشاره به اینکه خراسان جنوبی در حوزه گردشگری مذهبی و سیاحتی ظرفیتهای زیادی دارد، گفت: مقدمه توسعه گردشگری، وجود زیرساخت است و مهمترین آن زیرساختهای حمل و نقلی و اقامتی است.
وی با بیان اینکه این استان دارای آثار طبیعی متنوع، تاریخی و باستانی زیادی است، عنوان کرد: کویر ظرفیت مجزا و مهمی در این استان است که گردشگران زیادی از کشورهای مختلف را به خود جذب میکند.
مومنی با بیان اینکه کارگاههای احداث راه آهن در خراسان جنوبی متوقف نشده است، ادامه دارد، تاکید کرد: مسیرهای آزادراهی شمال و جنوب با جدیت باید پیگیری شود.
وی افزود: این موارد زیرساخت های بسیار خوب و مقدمه ای برای ایجاد یک ظرفیت بزرگ در بخش گردشگری محسوب میشود.
وزیر کشور تاکید کرد: همانطور که میگوییم صرفا منابع دولتی کفایت نمیکند از منظر استان هم میگویم منابع استانی کفایت نمیکند، لذا نگاه استاندار جدید باید به ظرفیت ها و منابع داخلی و هم ارتباط مستمر با مرکز و ظرفیت های کشور باشد.
مومنی افزود: به طور مستمر استانداران هفتهای یک روز در تهران حضور پیدا میکنند که باید در کنار نمایندگان موضوعات استان پیگیری شود، در کنار سه وزیر کابینه و من نفر چهارم به عنوان معین استان برای توسعه و پیشرفت همه باید دست به دست هم دهیم تا شاهد پیشرفت و آبادانی ایران باشیم.
وی از استاندار سابق خراسان جنوبی به عنوان فردی متواضع و پرتلاش یاد کرد و گفت: چه قبل از ورود به استان خراسان جنوبی و چه در سه سال گذشته، بخصوص حادثه تلخ معدن طبس، وی به عنوان انسانی پرتلاش و مسئولیت پذیر زبانزد است.
وزیر کشور با بیان اینکه انتخاب استاندار برای مردم خراسان جنوبی کار آسانی نبود، گفت: برای مردم این استان باید استانداری انتخاب میشد که این مسیر توسعه و پیشرفت را با شتاب بیشتری ادامه دهد.
وی خاطرنشان کرد: از انتصاب هاشمی به عنوان استاندار خراسان جنوبی استقبال خوبی توسط اعضای کابینه صورت گرفت و ایشان در هیات وزیران برنامه بسیار خوبی در هیات دولت ارائه داد و رای به ایشان رای اجماعی بود که این دستمایه و پشتوانه خوبی برای ادامه خدمت وی در خراسان جنوبی خواهد بود.
وزیر کشور یکی از ظرفیتهای بسیار بالای خراسان جنوبی را منابع انسانی آن دانست و گفت: اکنون سه عضو کابینه و سه وزیر اهل استان خراسان جنوبی هستند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترسخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
آگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات