تازه ها
به گزارش بازار کار سمنان، احسان منصورکیایی گفت: در راستای سیاستهای دولت در حوزه اشتغالزایی و تسهیل در کسب و کارها و با توجه به مجموعه اقدامات این اداره کل از ابتدای امسال تا پایان آذرماه مجوز ۱۰ شرکت حمل و نقل کالا در شهرستانهای این استان صادر و زمینه برای اشتغالزایی مستقیم ۱۰۰ نفر در استان فراهم شده است.
وی از کاهش زمان صدور مجوزهای کسب و کار به عنوان یک راهبرد موثر و تسهیلگر در این بخش نام برد و خاطرنشان کرد: حذف برخی دیوانسالاریها و تسهیلگری در صدور فرآیند اعطای مجوزها به بهبود فضای اشتغال و کسب و کار در کشور و استان انجامیده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان با ابراز خرسندی از ظرفیتهای ایجاد شده در صنعت حمل و نقل افزود: اعطای مجوز به این ۱۰ شرکت جدید منجر به سرمایهگذاری بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد ریالی بخش خصوصی در صنعت حمل و نقل استان سمنان شده است.
منصورکیایی با اشاره به به حداقل رساندن بروکراسیها در حوزه صدور مجوزها در راهداری و حمل و نقل جادهای تصریح کرد: خوشبختانه مجموعه اقدامات انجام شده، منجر به کوتاهتر شدن زمان صدور مجوزها شده و رونق بیشتر اشتغال و کسب و کار در بخش حمل و نقل شده است.
وی ضمن دعوت از سرمایهگذاران برای سرمایهگذاری در صنعت و حمل و نقل این استان گفت: اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان سمنان از سرمایه گذاران بخش خصوصی فعال در این بخش حمایت میکند.
وی از صنعت حمل و نقل و خصوصا حمل و نقل کالا به عنوان یکی از ارکان مهم اقتصاد نام برد و با اشاره به زیربنایی بودن این صنعت عنوان کرد: بدون تردید فربهتر شدن این صنعت در استان میتواند به بهبود رشد اقتصادی و توسعه بیش از پیش کمک شایانی کند.
منصور کیایی تسهیل در تولید و توزیع بهنگام مواد اولیه و تجهیزات را از مهمترین مزیتهای توسعه حمل و نقل بار برشمرد و اظهار کرد: هر گونه توسعه و افزایش رقابت در این بخش زیرساختی نه تنها به کاهش هزینههای تولید بلکه به بهبود صادرات و واردات کالاها و خدمات و متعاقب آن رشد شاخص توسعه اقتصادی در استان و کشور کمک خواهد کرد.
شایان ذکر است در حال حاضر ۱۰۱ شرکت حمل و نقل کالا در استان سمنان فعالیت دارند.
ارسال نظرات