شهادت حضرت امام موسی کاظم علیه السلام تسلیت باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۵۱۵
در سفر معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای به استان هرمزگان، پنج تفاهم‌نامه همکاری بین سازمان آموزش‌ فنی‌وحرفه‌ای و بنگاه‌های اقتصادی این منطقه بر اساس رویکرد مشارکت‌جویانه و تقاضامحوری سازمان امضاء شد.
شنبه ۰۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶

به گزارش بازارکار از روابط عمومی سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای کشور، «غلامحسین محمدی» در سفر خود به استان هرمزگان، از منطقه ویژه اقتصادی معدن و صنایع فلزی خلیج فارس و ظرفیت‌های این منطقه بازدید کرد و با فعالان اقتصادی این منطقه به گفت‌وگو پرداخت.

 


امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری مشترک
در دیدارهای مذکور چهار تفاهم‌نامه همکاری استانی و یک تفاهم‌نامه ملی با شرکت‌های مستقر در منطقه و اداره‌کل آموزش فنی‌وحرفه‌ای استان هرمزگان جهت آموزش، تربیت و ارتقاء نیروی کار ماهر، مطابق مدل جدید آموزشی سازمان نیز به امضاء رسید.
این منطقه ویژه در سال ۱۳۷۶ در وسعت تقریبی ۵۰۰۰ هکتار با هدف جذب سرمایه‌گذار خارجی و داخلی جهت رشد و توسعه صنایع معدنی و فلزی و صادرات آن‌ها تأسیس شد.

دیدار با نماینده ولی فقیه و‌ امام جمعه بندرعباس
معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای در این سفر با «حجت‌الاسلام و المسلمین محمد عبادی‌زاده»، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس دیدار کرد.
در این دیدار حجت‌الاسلام و المسلمین عبادی‌زاده با برشمردن اهمیت آموزش نیروی انسانی در وضعیت اشتغال پایدار و اهمیت آن برای کشور، رویکرد سازمان در تقاضامحور کردن آموزش‌ها و منطبق شدن بر نیازهای صنایع را در ایجاد و پایداری اشتغال استان مؤثر خواند.
رئیس سازمان، ضمن تقدیر از نگاه مثبت و تأکید ایشان به توسعه نهضت مهارت‌افزایی با توجه به زیست‌بوم اشتغال منطقه به تشریح برخی از برنامه‌های سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور در این رویکرد جدید تنظیم‌گری، مشارکت‌جویی و تقاضامحوری آموزش‌ها، پرداخت.

بازدید از مجتمع مهارت‌آموزی شهید آبسالان
در این سفر، محمدی از مجتمع مهارت‌آموزی شهید آبسالان منطقه یکم نیروی دریایی سپاه بازدید کرد و در جریان برنامه‌های مهارت‌آموزی این مرکز قرار گرفت.


انعقاد تفاهم‌نامه همکاری مشترک با شرکت آلومینیوم المهدی و افتتاح مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای جوارکارگاهی
تفاهم‌نامه همکاری مشترک با شرکت آلومینیوم المهدی با هدف تربیت نیروی انسانی ماهر و ارتقاء مهارت شاغلین، منعقد و مرکز آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای جوارکارگاهی افتتاح شد.
رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای در آئین افتتاح این مرکز با بیان اینکه پایداری اشتغال از پر کردن شکاف‌های مهارتی و تناسب شغل و شاغل حاصل می‌شود، گفت: با توجه به تغییرات و تحولاتی که در حوزه مشاغل در حال رخ دادن است، نیروهای شاغل مجبور به یادگیری دائم مهارت هستند.
وی بیان داشت: توسعه، یک فرهنگ است و تغییر ذهنیت ما برای ایجاد این فرهنگ و توسعه ضروری است.
معاون وزیر، تنها راه پیشرفت جهان سوم را توانمندسازی منابع انسانی برشمرد و تصریح کرد: برای توسعه کشور در حوزه‌های مختلف اقتصاد ملی، کسب و کار و... باید توانمندسازی را مدنظر داشته باشیم.


یکی از نقاط کلیدی توسعه منطقه‌ای، هرمزگان است
رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای کشور در نشست با فعالین اقتصادی هرمزگان در منطقه ویژه صنایع فلزی و معدنی خلیج فارس از هرمزگان به عنوان یکی از نقاط کلیدی توسعه منطقه‌ای، یاد کرد و افزود: اتخاذ تصمیم توسعه منطقه‌ای نسبت به توسعه کلان کشور، تصمیم بسیار درست و مبتنی بر عدالت است و با توجه به اینکه رویکرد آن، مبتنی بر ظرفیت‌های منطقه است، پیشرفت کل کشور را نیز رقم می‌زند.
وی توسعه منطقه‌ای را فراتر از توسعه ملی خواند و گفت: این مدل از توسعه می‌تواند محرک صنایع و افزایش زنجیره تولید باشد که ابتدا باید در مناطقی اجرا شود که توسعه در آن‌ها رو به افزایش است.
محمدی در بخش دیگری از سخنان خود مهم‌ترین مشکلات دغدغه مدیران عامل در سال ۱۴۰۳ را کمبود و تأمین نقدینگی و جذب نگه داشت منابع انسانی عنوان و تصریح کرد: میزان تغییرات نرخ بیکاری افراد با تحصیلات پایه و افراد با تحصیلات عالی در کشورهای مختلف، نشانگر وجود یک عنصر کلیدی به نام مهارت است.
وی همچنین به تشکیل کنسرسیوم مهارت در استان‌های همجوار اشاره کرد و گفت: این کنسرسیوم که توسط چهل و شش شرکت ایجاد شده است، نیاز آموزشی و مهارتی این شرکت‌ها را برآورده می‌کند.

 

نیروی انسانی ماهر، اهرم قدرت و ارتقاء مهارت آنان مطابق با نیاز آینده کشور، ضروری است
معاون وزیر در این سفر ضمن بازدید از ظرفیت‌های پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس، این مجموعه را دارای اهمیت راهبردی در منطقه خواند.
وی با بیان اینکه تحریم بنزین در دوران تحریم‌ها، اصلی‌ترین عامل دنبال شده توسط خارجی‌ها بوده است، اذعان داشت: با اتکاء به دارایی‌ها و توانمندی و بهره‌گیری از دانش و نیروی ماهر و با بومی‌سازی تولید بنزین، دشمنان پی بردند که با تحریم کالاهای راهبردی نمی‌توانند با ایران مقابله کنند.
در پایان این نشست، تفاهم‌نامه دو جانبه‌ای بین پالایشگاه نفت ستاره خلیج فارس و سازمان آموزش فنی‌و حرفه‌ای منعقد شد.

توسعه پایدار با اتصال بین آموزش و سرمایه انسانی
رئیس سازمان آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای در کارگروه توسعه مهارت، توسعه پایدار را حاصل اتصال بین آموزش و سرمایه انسانی برشمرد و خاطرنشان ساخت: رئیس جمهور، ایده محوری عدالت و توسعه منطقه‌ای را در دستور کار دارد که ایده بسیار جالبی برای استان‌ها است و بر اساس دارایی جوامع محلی و استان‌ها توسعه منطقه‌ای و به تبع آن توسعه ملی رخ می‌دهد.
وی با اشاره به زیر ساخت های خوب آموزش فنی‌و‌حرفه‌ای گفت: اگر این زیر ساخت‌ها وارد زیست بوم اقتصادی شود در بهره‌وری نیروی انسانی بسیار مؤثر است.
محمدی از رونمایی ۱۶۰ فرصت سرمایه‌گذاری در بخش خصوصی در دهه‌فجر سال جاری خبر داد.

ارسال نظرات