تازه ها
به گزارش بازار کار، یعقوب هوشیار، شهردار تبریز، روز یکشنبه هفتم بهمن ماه، در گفتگو با خبرنگاران، از برنامهریزی برای کاهش ۵۰ درصدی دفن پسماند و افزایش تولید کودهای ارگانیک با هدف حذف کود شیمیایی استفاده شده در فضای سبز خبر داد و گفت: میانگین تولید پسماند کلانشهر تبریز ۱۱۰۰ تن در روز است.
وی افزود: با خلع ید پیمانکار بخش خصوصی و راهاندازی کارخانه تولید کمپوست و توسعه آن، توانستیم نسبت به حذف کود شیمیایی و تولید کود ارگانیک برای استفاده در فضاهای سبز اقدام کنیم.
به گفته هوشیار کود ارگانیک تولید شده در سازمان مدیریت پسماندهای شهری علاوه بر تامین نیاز مجموعههای گلخانهای و فضای سبز شهرداری، در حال برنامهریزی برای ارتقا و استفاده در مزارع کشاورزی است.
شهردار تبریز با اشاره به بهرهبرداری از لندفیل شماره ۲ مرکز دفن بهداشتی پسماندهای شهری خاطرنشان کرد: اولین اقدام مهم شهرداری در حوزه مدیریت پسماند شهری تکمیل و بهره برداری از سلول دفن شماره ۲ در سال ۱۴۰۲ بود که در ادامه سلول شماره سه مرکز دفن بهداشتی پسماندهای شهری نیز به زودی به بهرهبرداری میرسد.
وی تفکیک از مبدا را سیاست مدیریت شهری دانست و یادآور شد: سامانه جمعآوری هوشمند پسماند شهری، بهروب، به منظور تشویق شهروندان به تفکیک از مبدا راهاندازی شده که ۱۵ هزار نفر عضو دارد.
وی با اشاره به ممنوعیت استفاده از هرگونه کود شیمیایی در مجموعه های فضای سبز شهرداری تبریز ابراز داشت: با توجه به هزینه بالای کود شیمیایی برای درختان و فضای سبز تبریز و نیاز به صرفهجویی در این حوزه، با راهاندازی کارخانه تولید کمپوست و کود ارگانیک، تمام نیازهای مجموع تامین شده است.
شهردار تبریز با اشاره برنامهریزی مدیریت شهری برای کاهش تولید زباله در دوره فعلی نیز گفت: با برنامهریزی و فرهنگسازی تلاش داریم تولید زباله در دوره فعلی مدیریت شهری حداقل ۲۰ درصد کاهش یابد.
وی ادامه داد: همچنین با راهاندازی سکوی تفکیک و توسعه آن و در راستای حفظ محیط زیست، تلاش داریم میزان دفن پسماند ۵۰ درصد کاهش یابد.
ارسال نظرات