
تازه ها

به گزارش بازارکار ایرنا، این مطلب را عطاالله رییسی روز یکشنبه در حاشیه بازدید از بندر صیادی رمچاه جزیره قشم عنوان و ضمن ابراز رضایت از اقدامات صورت گرفته در شتاب دهی بهسازی این بندر صیادی، بر تکمیل هرچه سریعتر آن در جهت ارتقای خدمات رسانی به جامعه صیادی و پشتیبانی از مجموعههای آبزیپروری تاکید کرد.
وی با بیان اینکه هرمزگان و جزیره قشم از جایگاه ویژه ای در صید و صیادی کشور برخوردار هستند، تصریح کرد: بدون شک تلاش برای افزایش سطح رفاه جامعه صیادی و همچنین توسعه بنادر صیادی یکی از اولویت های مهم در این استان و بزرگترین جزیره ایرانی خلیجفارس است.
معاون صید و بندر ماهیگیری سازمان شیلات ایران در ادامه سفر به جزیره قشم با حضور در بندر صیادی شهر درگهان این جزیره با تاکید بر اهمیت و نقش مدیریت بنادر صیادی و رعایت اصول مدیریتی در نگهداری از بنادر صیادی بر ارتقای خدمات رسانی، بهسازی و توسعه این بندر صیادی تاکید کرد.
رییسی با اشاره به اینکه ارتقای زیرساخت های ایمنی به ویژه در عرصه اطفایحریق و پیشگیری آتشسوزی در دستور کار همه بنادر صیادی هرمزگان و کشور قرار داد و افزود: خوشبختانه با تاکید و پیگیری معاون وزیر و رئیس سازمان شیلات ایران برنامه ها و اقدامات خوبی در زمینه ارتقای ایمنی و اطفاحریق در تمامی بنادر صیادی در حال رقم خوردن است.
در ادامه این بازدیدها مدیرکل شیلات هرمزگان با اشاره به اینکه صید و صیادی در شهرستان قشم از دیرباز جایگاه ویژه ای داشته است، اظهار کرد: خوشبختانه شیلات هرمزگان در این شهرستان مرزی توانسته همگام با پیشرفت در بخش آبزی پروری، فعالیت های صید و صیادی را نیز ارتقا دهد.
مسعود بارانی ادامه داد: فعالیت ۱۴ تعاونی صیادی، وجود چهار بندر صیادی فعال، مراکز تخلیه صید و تنوع بالای گونه ای که منجر به روش های صید شده است، تنها بخشی از فعالیت های حوزه صید و صیادی شیلات در بزرگ ترین جزیره ایرانی خلیج فارس است.
وی توضیح داد: شهرستان قشم همچنین با برخورداری از رتبه اول صید ساردین ماهیان در کشور توانسته سالیانه بیش از ۸۰ هزار تُن انواع آبزیان سطحزی را به خود اختصاص دهد.
مدیرکل شیلات هرمزگان اضافه کرد: خوشبختانه اقدامات عمرانی خوبی در بندر صیادی رمچاه این جزیره در حال انجام است و پویایی و فعالیت صید و صیادی به خوبی در این بندر صیادی مشهود است که شتاب دهی به این مهم در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به اینکه صید و صیادی در استان همواره مورد توجه بوده است، گفت: افتتاح و بهرهبرداری هر ساله از پروژههای متعدد در حوزه بنادر صیادی استان، نشاندهنده اهمیت این حوزه است.
بارانی تصریح کرد: استان هرمزگان با داشتن بیش از ۳۶۰ هزار تُن صید سالیانه بهعنوان قطب صیادی کشور همواره فعال بوده است.
جزیره قشم دارای یکی از بزرگترین نوارهای ساحلی است و از دیرباز تاکنون شغل عمده مردم این جزیره به ویژه جامعه محلی آن مرتبط با شیلات و صنایع وابسته به آن بوده و هست.
این جزیره زیبا با وسعت یک هزار و ۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.
شهرستان قشم شامل جزیرههای قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر در میان آبهای خلیج فارس گسترده شده است.
ارسال نظرات