ایام سوگواری محرم برعزاداران و دل باختگان مکتب حسینی تسلیت باد

      

22 بهمن سالروز شکوهمند انقلاب اسلامی گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۰۳۹۵
رییس جهاددانشگاهی سمنان گفت: طرح تولید و ترمیم تاندون به همت متخصصان جهاد دانشگاهی این استان تا پایان تابستان ۱۴۰۳ در نمونه حیوانی مورد بررسی قرارمی‌گیرد.
يکشنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۵

علی منصفی‌راد در آستانه سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی در نشست خبری با خبرنگاران اظهار کرد: با اشاره به رونمایی از محصول جدید این نهاد با عنوان نانوکامپوزیت بیومیمیتیک (زیست الهام) بر پایه گرافن به‌عنوان ماده اولیه برای تولید تاندون، گفت: طرح اولیه این محصول دانش‌بنیان و بین‌المللی با همکاری پروفسور سیف‌علیان، دانشمند برتر حوزه پزشکی بازساختی جهان که از دانشمندان بومی استان و مقیم کشور انگلستان است، تهیه و نمونه‌های آزمایشگاهی ماده اولیه آن تولید شده است.

وی با بیان اینکه تنها دو - سه محصول مشابه این محصول در کشورهایی مانند آلمان، کانادا و آمریکا وجود دارد، اظهار کرد: محصول مشابه عمدتاً زیست‌سازگار نیست؛ اما محصول تولیدی ما کاملاً زیست‌سازگار است و هیچ آسیبی برای انسان ندارد.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه این محصول در سفر دوم رئیس جمهور شهید به استان مورد توجه قرار گرفت، افزود: یک مصوبه ۱۸ میلیارد تومانی در این سفر برای اجرای طرح مصوب شد که امید می‌رود در دولت جدید نیز همین رویکرد تداوم یابد.

وی با اشاره به تلاش معاون علمی رئیس جمهوری برای استفاده از ظرفیت دانشمندان ایرانی خارج از کشور، گفت: در قالب طرح ملی کانکت، دو طرح جهاد دانشگاهی استان با اعتباری دو میلیارد تومانی مصوب شد که نتیجه آن، بهره‌گیری از ظرفیت دکتر خادمیان و پرفسور سیف‌علیان، دو دانشمند هم‌استانی مقیم فرانسه و انگلستان بوده است.

ثبت اختراع و تولید نمونه‌ آزمایشگاهی چهار محصول دانش‌بنیان در جهاد دانشگاهی استان سمنان

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان همچنین از دستیابی به دانش فنی، ثبت اختراع و تولید نمونه‌های آزمایشگاهی چهار محصول دانش‌بنیان در یک سال اخیر در جهاد دانشگاهی استان خبر داد.

منصفی راد افزود: از ۱۶ مرداد ماه سال گذشته تا مرداد ماه امسال، طرح‌های متعددی در جهاد دانشگاهی استان اجرایی شده است.

وی از تولید نمونه آزمایشگاهی و ثبت اختراع چهار محصول در این نهاد خبر داد و گفت: سه محصول از این چهار محصول دانش‌بنیان، در حوزه معدن و بر پایه مواد معدنی‌ است که از مزیت‌های نسبی استان محسوب می‌شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از تولید اولین کود هفت‌ جزیی کشور توسط پژوهشگران جهاد دانشگاهی استان خبر داد و افزود: این محصول جدید از شش جزء معدنی و یک جزء آلی تشکیل شده است.

منصفی‌راد با بیان اینکه فرآیند ثبت اختراع طرح انجام شده است، بیان کرد: یک جزء از هفت جزء این کود حیوانی و شش جزء دیگر آن که مواد معدنی است، همگی در معادن استان به وفور وجود دارند.

وی با بیان اینکه این کود، جایگزین کودهای شیمیایی‌ است، ادامه داد: در حال حاضر به دنبال جذب سرمایه‌گذار برای این محصول هستیم و پیش‌بینی می شود تا پایان سال، زمینه ایجاد خط تولید آن در استان فراهم شود.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از مالچ معدنی به‌عنوان دیگر محصول دانش‌بنیان این نهاد نام برد و اظهار کرد: این محصول که زیست‌سازگار با محیط‌ زیست و با هدف مقابله با پدیده گرد و غبار در کشور تولید شده در آخرین سفر وزیر کشور به استان سمنان به‌طور رسمی رونمایی شد.

منصفی‌راد از این محصول به‌عنوان یک محصول دانش‌بنیان کم‌نظیر در جهان نام برد و ادامه داد: مالچ معدنی برای مقابله با ریزگردها و آلاینده‌ها و گرد و غبار که بخش‌های وسیعی از کشور در تابستان با آن دست و پنجه نرم می‌کند، تولید شده است. این مالچ یک محصول کاملاً ارگانیک و بر پایه مواد معدنی است که توانایی بهبود پوشش گیاهی در مناطق کویری و بیابانی را دارد.

وی با بیان اینکه این محصول دانش‌پایه، اثرگذاری بالایی در تثبیت خاک و کنترل ریزگردها دارد، افزود: با توجه به اینکه تخصیص اعتبار به طرح‌های مرتبط با مالچ‌های نفتی ممنوع شده، زمینه برای سرمایه‌گذار بهتر برای این محصول بیش از پیش فراهم شده است.

منصفی‌راد از تولید یک خوراک دام توسط محققان جهاد دانشگاهی خبر داد و افزود: نمونه‌های آزمایشگاهی این محصول که هم به‌عنوان نهاده دامی و هم به‌عنوان یک داروی مکمل دامی عمل می‌کند نیز تولید شده است.

وی از طرح فرآوری پوست سبز پسته و تولید خوراک دام به‌عنوان یکی از نیازهای واقعی کشور نام برد و گفت: بیش از ۱۵ هزار تن پوست سبز پسته در دامغان به‌صورت دورریز وجود دارد که این محصول جدید به‌عنوان تکمیل زنجیره ارزش پسته، با استفاده از آن تولید و به بازار عرضه خواهد شد.

وی با اشاره به خدمات‌دهی جهاد دانشگاهی استان در حوزه ذخیره‌سازی خون بند ناف نوزادان، اضافه کرد: با تلاش همکاران جهاد دانشگاهی در یک سال گذشته، بالغ بر ۲۰۰ قرارداد ذخیره‌سازی خون بند ناف در استان سمنان بسته شده است.

آموزش‌های مهارتی به ۱۲ هزار فراگیر و ۶۰۰۰ سرباز در استان

منصفی‌راد با اشاره به فعالیت دفاتر ذخیره‌سازی خون بند ناف نوزادان در استان، بیان کرد: در حال حاضر این دفاتر در سه شهرستان سمنان، شاهرود و دامغان راه‌اندازی شده است. همچنین دفتر شهرستان گرمسار نیز به‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.

رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان از ارائه آموزش‌های مهارتی به بالغ بر ۱۲ هزار فراگیر در یک سال گذشته خبر داد و گفت: عمده این آموزش‌ها، به اشتغال در استان انجامیده است و در مجموع 280 عنوان دوره آموزشی در یکسال گذشته برگزار شده است.

وی با اشاره به طرح آموزش سرباز مهارت در این استان، اظهار کرد: در قالب این طرح بالغ بر ۶۰۰۰ سرباز با همکاری جهاد دانشگاهی استان و مرکز پدافند هوایی در استان آموزش دیدند. شرکت‌کنندگان در این دوره‌ها، آموزش مهارت‌های عمومی اشتغال و کارآفرینی و مهارت‌های عمومی زندگی و ... را فرا می‌گیرند.

منصفی‌راد از راه‌اندازی نخستین مرکز مشاوره کارآفرینی و اشتغال جوانان کشور در جهاد دانشگاهی استان سمنان خبر داد و گفت: این مرکز با همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان راه‌اندازی شده است. این مرکز در واقع، با هدف ارائه خدمات جامع مشاوره، کارآفرینی و اشتغال در استان راه‌اندازی شده است.

برپایی ۱۶ آزمون استخدامی در سمنان

وی همچنین از برپایی ۱۶ آزمون استخدامی در استان در یک سال گذشته خبر داد و گفت: بالغ بر ۱۰ هزار و ۳۰۰ نفر در این آزمون‌ها شرکت کرده‌اند. این آزمون‌ها زمینه استخدام ۱۳۷۳ نفر از فارغ‌التحصیلان دانشگاهی در استان سمنان را فراهم کرده است.

رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان از اجرای ده ها رویداد و پروژه فرهنگی در یکسال گذشته خبر داد و گفت: انعقاد تفاهم نامه همکاری و راه اندازی نمایندگی سه مؤسسه ملی فرهنگی، قرآنی در استان سمنان، راه اندازی مدرسه قرآنی در استان، اجرای مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران، اجرای 15 طرح شاخص نظرسنجی مانند انتخابات مجلس شورای اسلامی، انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات ریاست جمهوری و... از مهمترین فعالیت های فرهنگی در یک سال گذشته بوده است.

ارسال نظرات