بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۱۰۷۹
«علی جودکی» افزود: عمده محموله‌های فرش دستباف این استان در سال گذشته به بازار هدف ژاپن، فرانسه و آمریکا صادر شد. وی ادامه داد: سال گذشته بیش از ۲۷۰ هزار دلار فرش دستباف از استان مرکزی به نقاط مختلف جهان صادر شد. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: بیش از چهار هزار متر مربع فرش دستبافت امسال در نقاط مختلف این استان بافته شد که اراک، دلیجان، خمین و محلات بیشترین تولید دست بافته سنتی استان مرکزی را به خود اختصاص دادند. جودکی اضافه کرد: میزان تولید فرش در استان مرکزی بر اساس عرضه این محصول در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های فرش محاسبه می‌شود و بسیاری از بافندگان تولید‌های خود را به دلایل مختلف برای فروش عرضه نمی‌کنند، بنابراین می‌توان گفت تولید فرش دستبافت در استان مرکزی بیشتر از این آمار است. وی بیان کرد: ۲ پروانه بهره‌برداری کارگاه تولید فرش دستباف با تولید سالانه ۲۷۷ متر مربع، امسال در شهرستان‌های اراک و دلیجان صادر شد که زمینه اشتغال حداقل پنج نفر را فراهم می‌کند. مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خاطرنشان کرد: استان مرکزی از دیرباز در حوزه فرش دستباف یکی از قطب‌های ملی و جهانی بوده است و برجسته‌سازی این ظرفیت اقتصادی و پیوند زدن آن با علم و دانش برای بهره‌برداری هر چه بیشتر از این ظرفیت در دستور کار این اداره کل است. بیش از ۹ هزار بافنده قالی دستباف در نقاط مختلف استان مرکزی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.
سه‌شنبه ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۲

«علی جودکی» افزود: عمده محموله‌های فرش دستباف این استان در سال گذشته به بازار هدف ژاپن، فرانسه و آمریکا صادر شد.

وی ادامه داد: سال گذشته بیش از ۲۷۰ هزار دلار فرش دستباف از استان مرکزی به نقاط مختلف جهان صادر شد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی اظهار کرد: بیش از چهار هزار متر مربع فرش دستبافت امسال در نقاط مختلف این استان بافته شد که اراک، دلیجان، خمین و محلات بیشترین تولید دست بافته سنتی استان مرکزی را به خود اختصاص دادند.

جودکی اضافه کرد: میزان تولید فرش در استان مرکزی بر اساس عرضه این محصول در فروشگاه‌ها و نمایشگاه‌های فرش محاسبه می‌شود و بسیاری از بافندگان تولید‌های خود را به دلایل مختلف برای فروش عرضه نمی‌کنند، بنابراین می‌توان گفت تولید فرش دستبافت در استان مرکزی بیشتر از این آمار است.

وی بیان کرد: ۲ پروانه بهره‌برداری کارگاه تولید فرش دستباف با تولید سالانه ۲۷۷ متر مربع، امسال در شهرستان‌های اراک و دلیجان صادر شد که زمینه اشتغال حداقل پنج نفر را فراهم می‌کند.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی خاطرنشان کرد: استان مرکزی از دیرباز در حوزه فرش دستباف یکی از قطب‌های ملی و جهانی بوده است و برجسته‌سازی این ظرفیت اقتصادی و پیوند زدن آن با علم و دانش برای بهره‌برداری هر چه بیشتر از این ظرفیت در دستور کار این اداره کل است.

بیش از ۹ هزار بافنده قالی دستباف در نقاط مختلف استان مرکزی تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی هستند.

ارسال نظرات