بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۳۸۵۳
دکتر سالار آبنوش، نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی به منظور شناخت و بررسی هرچه بیشتر ظرفیت‌های جهاددانشگاهی و تعامل با این مجموعه از بخش‌های درمانی، آموزشی و پروژه عمرانی جهاد دانشگاهی استان قزوین بازدید به عمل آورد.
يکشنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۱

به گزارش بازارکار قزوین و به نقل از روابط‌عمومی جهاددانشگاهی استان، دکترآبنوش با حضور در مرکز درمان جهاد دانشگاهی قزوین در بازدید از مرکز ذخیره‌سازی خون‌ بندناف، مرکز درمان ناباروی جهاددانشگاهی، آزمایشگاه پاتوبیولوژی و مرکز توانبخشی اظهار کرد: خدمات درمانی که به واسطه جهاددانشگاهی به شهروندان ارائه می‌شود، خدماتی ارزنده و حسنه است و باید این خدمات گسترش یابد.

وی با بیان اینکه خدمات درمانی جهاد دانشگاهی قزوین، باید تبلیغ‌ بیشتری شود تا ماهیت وجودی آن برای کلیه شهروندان محرز شود، افزود: سلامت شهروندان یکی از مهمترین مسائلی است که باید در اولویت مسئولان استانی قرار گیرد، لذا باید تعامل همه دستگاه‌های اجرایی به خصوص دانشگاه علوم پزشکی قزوین با این نهاد انقلابی بیش از پیش صورت گیرد.

نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جهاد دانشگاهی می‌تواند با تکیه بر مأموریت‌های ذاتی دیگر دستگاه‌ها، با آن‌ها وارد مذاکره شده و مراکز و خدمات درمانی خود را بهتر به جامعه معرفی کند.

وی با بیان اینکه بر اساس گزارش‌هایی که از مرکز درمان ناباروری جهاددانتشگاهی قزوین رسیده است، به نظر می‌رسد این مرکز در بین سایر مراکز ناباروری کشور سرآمد است و این نشان از عزم جدی جهادگران قزوینی و تکامل فرآیند درمانی زوجین دارد.

بنا بر این خبر، وی در ادامه حضور خود در جهاددانشگاهی از پروژه عمرانی مجتمع درمانی تحقیقاتی جهاددانشگاهی قزوین بازدید کرد، عملیات ساخت‌وساز پروژه عمرانی مجتمع درمانی تحقیقاتی جهاددانشگاهی قزوین از سال ۱۳۹۸ کلنگ خورده و تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در صورت تخصیص اعتبارات ملی و استانی فاز نخست آن تا پایان سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد.

دکتر آبنوش در طی بازدید از مرکز تحقیقاتی و درمانی جهاددانشگاهی، راه‌اندازی و بهره‌مندی از این پروژه را فرصتی مغتنم برای استان قزوین دانست و برای تکمیل پروژه عمرانی و تحقیقاتی درمانی قول همکاری و مساعدت ویژه داد.

وی افزود: جهاددانشگاهی با برخورداری از منابع انسانی متعهد و متخصص در حوزه تولید علم و پژوهش‌های کاربردی مرتبط با محوریت شعار سال می‌تواند گام‌های مؤثری برای پیشبرد اهداف کلان کشور بردارد و معتقدم این مجموعه می‌تواند در تقویت روحیه خودباوری ایفای نقش ویژه داشته باشد لذا با توانمندی‌ها و ظرفیت‌های جهاددانشگاهی، این مجموعه نباید دغدغه دیگری جز خدمت به مردم داشته باشد.

در ادامه نماینده مردم قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی از معاونت آموزش و کارآفرینی جهاددانشگاهی بازدید و از نزدیک قدردان جهادگران قزوینی در عرصه علم آموزی شد.

خدمات جهاددانشگاهی به شهروندان قزوینی

به گزارش روابطعمومی جهاد دانشگاهی استان قزوین، دکتر فرشاد پیله‌چی رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین در ادامه به تشریح مفصل هر یک از مراکز جهاددانشگاهی پرداخت و اظهار کرد: سال گذشته بیش از ۲۱ هزار نفر از خدمات درمانی جهاد دانشگاهی قزوین بهره‌مند شدند، همچنین طی این مدت در حوزه ناباروری بیش از ۲۵۰۰ نفر  از خدمات این مرکز استفقاده کردند و ۴۰ هزار نفر از خدمات آزمایشگاه پاتوبیولوژی بهره بردند.  بیش از ۵۲۰ پرونده ذخیره سازی سلول‌های بنیادی خون بندناف صورت گرفته است و ۳۰۰۰ نفر از خدمات شیمی درمانی و ۴۰۰۰ نفر از طب فیزیکی و توانبخشی این مجموعه استفاده کردند.

وی خاطرنشان کرد: پروژه عمرانی مجتمع تحقیقاتی و درمانی جهاد دانشگاهی را در سال ۹۸ در متراژی بالغ بر ۹۰۰۰مترمربع و در ۲ فاز کلنگ زدیم که فاز نخست آن تاکنون ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امیدواریم با کمک نمایندگان مجلس و سایر دستگاه‌های اجرایی فاز نخست این پروژه تا پایان سال آینده افتتاح شود.

وی با بیان اینکه اجرای کل این پروژه ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد، افزود: برای اتمام و راه‌اندازی فاز نخست آن ۹۰ میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز بود که به واسطه سفر رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی به استان قزوین، ۴۰ میلیارد تومان به این پروژه اختصاص یافت و تاکنون ۲۰ میلیارد تومان آن معادل ۳۰ درصد محقق شده است؛ لذا در صورتی که نمایندگان محترم مجلس از نظر اعتباری مساعدت داشته باشند، بهره‌برداری از این پروژه زودتر محقق می‌شود و به واسطه آن می‌توان خدمات بیشتری به شهروندان ارائه داد.

رئیس جهاددانشگاهی استان قزوین در پایان صحبت‌های خود به خدمات آموزشی جهاددانشگاهی اشاره کرد و افزود: در حوزه آموزش و توانمندسازی نیز سعی کرده‌ایم متناسب با نیازهای روز، خدمات ارائه دهیم. بر اساس بررسی‌های صورت گرفته جامعه هدف ما که اغلب دهه نودی‌ها هستند در مسیر یادگیری فنون مختلف جهت اشتغال و ورود به بازار گام برداشتند، بنابراین سعی شد دوره‌هایی برگزار شود که یا اشتغال‌زا و یا مهارت‌محور باشد.

دکتر پیله‌چی افزود: در دهه جدید نیز با توجه به مطالعات انجام شده، به دنبال برگزاری دوره‌هایی هستیم که ارزش افزوده بیشتری داشته باشند و یا تکمیل کننده زنجیره‌ ارزش آفرینی در حوزه‌های تخصصی خود باشند.

وی بیان کرد: با توجه به رویکردی که در بحث اشتغال پایدار داشتیم، دولت مأموریت جدیدی را به جهاد دانشگاهی محول کرد که بحث اعطای وام تبصره‌های ۱۸ و ۱۴ است. این موضوع در اداره کار نیز وجود دارد و اعتباری بالغ بر ۶۴ میلیارد تومان برای اعطای تسهیلات از طریق جهاد دانشگاهی استان قزوین در نظر گرفته شد.

ارسال نظرات