تازه ها
به گزارش بازار کار، یاسر شریفی با اعلام این خبر گفت: این برنامه شامل اخذ مجوز کسب و کار و مشاورههای شغلی است و به منظور توانمندسازی کارآفرینان و حمایت از دانشجویان واجد شرایط طراحی شده است.
وی ادامه داد: در راستای ایجاد و توسعه اشتغال در استان قم، به همت معاونت آموزش و کارآفرینی جهاد دانشگاهی استان قم، امسال این نهاد انقلابی به عنوان یکی از نهادهای حمایتی، تسهیلات مربوط به بند ب تبصره ۲ را به متقاضیان ارائه داد.
وی ادامه داد: در حال حاضر تعداد ۲۱۰ نفر از متقاضیان تسهیلات اشتغال در استان شناسایی و در سامانه تک معرفی شدند.
شریفی تصریح کرد:برای متقاضیان فرآیندی در نظر گرفته شد تا نگاهی به توانمندسازی آنها داشته باشیم. در این راستا تاکنون، موفق به اخذ ۲۱۰ مجوز کسب و کار از سامانه mojavez.ir شدیم.
وی افزود:این ۲۱۰ نفر به بانکهای عامل معرفی شدند و در فرآیند شناسایی، امکانسنجی خواهند شد؛همچنین مشاورههای شغلی برای آنها انجام شد.
سرپرست معاونت آموزش و کار آفرینی جهاد دانشگاهی استان قم گفت: در راستای توانمندسازی متقاضیان، تاکنون دورههای آموزشی متعددی از جمله تولید محتوای موبایلی، تکنیکهای فروش، ارتباط با مشتری و مدل راهاندازی کسب و کار برگزار کردهایم.
وی ادامه داد:هدف ما از این دورهها، آشنایی شرکتکنندگان با ادبیات کسب و کار است؛ علاوه بر مهارتهایی که در حوزه تخصصی خود دارند، نیاز است با این دورهها آشنا شوند تا بتوانند محصولات خود را به فروش برسانند.
شریفی عنوان کرد:سعی شده که این تسهیلات را در اختیار افرادی قرار دهیم که به دنبال ایجاد کسب و کار هستند و توجه ویژهای به دانشجویان و دانش اموختگان واحدهای فناور که شرایط لازم را دارند، داشته باشیم تا از این تسهیلات بهرهمند شوند.
وی افزود:اگر بانکهای عامل (قرضالحسنه مهر ایران و بانک گردشگری) همکاری بیشتری در تسریع پرداخت تسهیلات داشته باشند، میتوان تسهیلات بیشتری را به همه شهروندان ارائه داد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات