
تازه ها

به گزارش بازارکاربه نقل از پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر، رحمن دشتی ادر این رابطه اظهار داشت: بوشهر با ظرفیت تولید سالانه ۵۰ هزار تن میگوی پرورشی، رتبه نخست کشور در این حوزه را دارد و در زمینه ماهی در قفس نیز زنجیره کامل از تولید غذا، بچهماهی تا پرورش صنعتی را داراست.
وی با اشاره به وجود نیروی انسانی متخصص در حوزه شیلات، دامپزشکی و پژوهشکدههای تخصصی در استان بوشهر گفت: شرکتهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری خلیج فارس، از فناوران پیشرو در تولید تجهیزات شیلاتی و مزارع پرورش آبزیان در کشور به شمار میروند.
دشتی افزود: نخستین مجموعه پرورش فوق متراکم میگو در کشور نیز با همکاری این پارک و از طریق انتقال فناوری در دست راهاندازی است.
رئیس پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر همچنین از فعالیتهای موفق شرکتهای زیرمجموعه این پارک در حوزه تولید و پرورش صدف و جلبک اسپیرولینا خبر داد و گفت: دانش فنی تولید صدف خوراکی و مرواریدساز پس از ده سال تحقیق و توسعه بومیسازی شده و اکنون برای مقاصد صادراتی مورد استفاده قرار می گیرد.
وی ادامه داد: استان بوشهر همچنین بهعنوان بزرگترین تولیدکننده جلبک اسپیرولینا در کشور با ظرفیت سالانه ۵۰ تن شناخته میشود، توسعه صنایع پایین دستی در حوزههای آرایشی، بهداشتی، خوراک دام و طیور و مکملهای انسانی نیز در دستور کار قرار دارد.
دشتی تأکید کرد: این تجربیات میتواند بهعنوان الگوی موفق توسعه اقتصاد دریا محور در دیگر استانهای ساحلی و غیرساحلی کشور بهکار گرفته شود و پارک علم و فناوری خلیج فارس در این زمینه آمادگی کامل برای همکاری با سایر نهادهای ملی را دارد.
بر پایه این گزارش، نشست تخصصی «زیستفناوری دریایی و شیلات؛ توسعه پایدار دریا محور» توسط معاونت فناوری و نوآوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و با همکاری و به میزبانی پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر برگزار خواهد شد.
گفتنی است، این نشست با مشارکت پارکهای علم و فناوری ساحلی کشور، مدیران و فعالان حوزه زیستفناوری و شیلات کشور، طی روزهای ۱۷ و ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ در بوشهر و با حضور معاون فناوری وزارت علوم، مسئولان استانی و رؤسای پارکهای علم و فناوری کشور و فعالان حوزه زیست فناوری و شیلات برگزار میشود.
مراسم اصلی نشست روز پنجشنبه ۱۸ اردیبهشت از ساعت ۸ صبح تا ۱۸ در سالن همایشهای اداره کل بنادر و دریانوردی بوشهر برگزار خواهد شد.
ارسال نظرات