
تازه ها
آذربایجان غربی در مسیر توسعه گردشگری و ایجاد اشتغال/ کلنگزنی پروژههای جدید در مهاباد

بهگزارش بازار کار، رضا رحمانی، استاندار آذربایجان غربی در مراسم کلنگزنی اولین هتل پنج ستاره جنوب استان در مهاباد با تشکر از اقدامات ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان برای جذب سرمایهگذار در حوزه گردشگری اظهار کرد: نتایج اینوا در حال حاضر در استان به ثمر نشسته و هفته گذشته کارخانه فرآوری سیلیس در شاهیندژ کلنگزنی و امروز نیز دو پروژه گردشگری در مهاباد کلنگزنی شده و هفته آینده یک پروژه در حوزه راه به بهرهبرداری میرسد.
استاندار آذربایجان غربی افزود: برای جذب سرمایهگذاری و توسعه استان ما برنامه داریم چرا که با وجود ظرفیتهای بیشمار، جایگاه فعلی این استان شایسته آن نیست.
او ادامه داد: اگر ظرفیتهای مهاباد در حوزه غذا، آداب و رسوم و طبیعت بکر آن به مردم شناسانده شود سالانه مسافران زیادی به این شهر سفر خواهند کرد.
رحمانی تصریح کرد: در مهاباد باید برای شناساندن ظرفیتهای تاریخی، سبک زندگی، صنایعدستی، غذا، گردشگری، آداب و رسوم و ... طرحهای سرمایهگذاری تدوین و نسبت به جذب سرمایهگذار اقدام شود.
استاندار آذربایجان غربی گفت: آذربایجان غربی باید به مردم شناسانده شود و در این مسیر نیز مردم با تولید محتوا در فضای مجازی پیشگام بوده و کارهای فاخری در این حوزه انجام میشود.
او خاطرنشان کرد: سرمایهگذاری در صدر اولویتهای استانداری قرار دارد و دستگاههای دولتی نیز برای تحقق این امر باید با تسهیل بروکراسی و رعایت ادب و احترام از حضور سرمایهگذاران در آذربایجان غربی استقبال کنند.
رحمانی با بیان اینکه آذربایجان غربی با تنوع قومیتی و مذهبی از ظرفیت بالایی برای جذب گردشگری برخوردار است، خاطرنشان کرد: تنوع قومیتی نه تنها تهدید نیست بلکه برند شهر ممتاز گردشگری بوده و مهاباد نه تنها تجربه زنده سفر و تماشا بلکه مقصدی برای آنانی بوده که به دنبال گفتوگو و زندگی هستند.
استاندار آذربایجان غربی گفت: در افق آینده گردشگران نه تنها مهمان بلکه شریک تجربه خواهند بود و آنها نه تنها پیوند به مقصد، بلکه برای لمس گردشگری و سفر خواهد بود.
او با قدردانی از ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان برای معرفی فرصتهای سرمایهگذاری در اینوا و آماده کردن ۲۰ طرح برای امضای تفاهمنامه اظهار کرد: فصل جدیدی از ۲۲ خرداد در آذربایجان غربی آغاز شده و امیدوارم این فصل، تحول جدیدی در زندگی مردم ایجاد کند، صنایعدستی یادگار هزاران سال از هنر، قدمت و ظرافت ایرانی است که یک هدیه معنوی بوده و سالها سفر را ادامه میدهد.
رحمانی بیان کرد: فرهنگ شاهکلید توسعه بوده و اقتصاد بدون فرهنگ یک جسم بیجان است و در برخورد با گردشگران باید رعایت ادب و احترام شود چرا که جذب گردشگر نیازمند داشتن اخلاق و ادب است.
تقویت اقتصاد محلی و اشتغالزایی با برگزاری جشنوارههای بومی محلی
سلام ستوده نماینده مردم مهاباد درمجلس شورای اسلامی نیز در این مراسم اظهار کرد: دستگاههای اجرایی در مسیر تولید و اشتغال مسئولانه عمل کرده و اینوا یک پتانسیل ویژه برای جذب سرمایهگذار است، شهرکهای تولیدی مهاباد با وجود تمام مشکلات تلاش کرده و چرخهای تولید را در این شهر به حرکت درمیآورند.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی افزود: کاهش بروکراسیهای اداری باید در دستور کار قرار بگیرد و دستگاههای دولتی باید تسهیلگر در این امور باشند.
او ادامه داد: باید تلاش شود صنایع پاییندستی پتروشیمی و صنایع در مهاباد تقویت شود و در سال جاری که مزین به حمایت از سرمایهگذاری بوده، بهترین فرصت برای حمایت از سرمایهگذاران است و باید مراحل اداری و راه برای آنها هموار شود.
ستوده تصریح کرد: جاده مهاباد به سردشت، بوکان و پسوه مستعد جذب سرمایهگذاری است که از سرمایهگذاران برای مشارکت در این طرحها دعوت میشود.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی گفت: در حال حاضر مشکلاتی در حوزه کمبود آب، برق و گاز داریم و برای جبران آن باید با تدوین بستههای تشویقی از سرمایهگذاران حمایت شود.
او با اشاره به ظرفیت بالای مهاباد در حوزه صنایعدستی تصریح کرد: صنایعدستی اگر شکوفا شود برای سههزار نفر در این شهرستان اشتغال ایجاد میشود و هنرمندان بسیاری در مهاباد در حال فعالیت هستند که نیازمند ارائه تسهیلات بوده و مکانی برای عرضه ندارند که بازارچههای صنایعدستی در مهاباد راهاندازی شود.
ستوده با اشاره به نقش جشنوارهها در معرفی و جذب گردشگر گفت: در این راستا باید برنامهریزی شود تا جشنواره سیب هر ساله در مهاباد و نیز جشنواره بازیهای بومیمحلی در این شهرستان برگزار شود.
سرمایهگذاران، پیشگام رونق اقتصادی و گردشگری ایران
ماموستا عبدالسلام امامی، امام جمعه مهاباد نیز در این مراسم اظهار کرد: مهاباد شهر دانشمندان و فرهیختگان است که در سطح جهان حرفی برای گفتن دارد.
امام جمعه مهاباد افزود: توسعه ابعاد مختلفی دارد که در این راستا آذربایجان غربی میتواند در حوزه گردشگری به توسعه دست پیدا کند و این استان در حوزه تعاملات فرهنگی با کشورهای همسایه و خلیج فارس میتواند ارتباط برقرار کند.
او تصریح کرد: در قرآن کریم نیز به گردشگری و گشتن در زمین توصیه شده است که موجب ارتباط بین مردم از ملل مختلف میشود و همین امر در تقویت فرهنگی و ارتباطات مردم تاثیر دارد.
امامی گفت: توسعه در ایران با وجود تمام مشکلات از جمله جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، همواره ادامه داشته و سرمایهگذاران برای رونق و توسعه کشور پای میدان هستند و امید است در حوزه گردشگری نیز ایران بتواند به توسعه دست یابد.
ارسال نظرات