السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۲۷۰۱۲

اختصاص تسهیلات کم‌بهره به متقاضیان کشت گیاهان دارویی در رشتخوار با هدف خودکفایی دارویی ،اشتغال و توسعه بخش کشاورزی

خزایی با اشاره به تخصیص ۳ میلیاردی تسهیلات توسعه کشت گیاهان دارویی در رشتخوار، گفت: در سال زراعی جاری سطح زیر کشت گیاهان دارویی همچون زیره سبز آبی و زیره سبز دیم به میزان ۹۰۰ هکتار در سطح مزارع رشتخوار بوده است.
دوشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۶

به گزارش بازارکار و به نقل از صبح توس علی مردان خزایی مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار؛ در رابطه با مزیت های کشت گیاهان دارویی گفت: کاشت گیاهان دارویی و تولید و فراوری آن می‌تواند به عنوان یک ضرورت ملی و در چارچوب یک برنامه مشخص و جامع، خودکفایی دارویی ،اشتغال و توسعه بخش کشاورزی را بدنبال داشته باشد.

وی در ادامه افزود: کاشت و توسعه گیاهان دارویی در رشتخوار به عنوان منطقه ای که دچار خشکسالی و محدودیت منابع آبی است، می‌تواند جایگزین مناسبی برای گیاهان پرآب طلب باشد و در صرفجویی در مصارف آب بخش کشاورزی کمک شایانی به  این بخش داشته باشد. کشت 900 هکتاری زیره سبز و زیره دیم در رشتخوار خزایی در ادامه با تاکید بر اینکه مجموعه جهاد کشاورزی شهرستان رشتخوار یکی از اولویت های کشت، توسعه و آموزش خود را به بخش کشت گیاهان دارویی اختصاص داده است، یادآور شد: در سال زراعی جاری گیاهان دارویی چون زیره سبز آبی به میزان ۳۰۰ هکتار و زیره سبز دیم ۶۰۰ هکتار در سطح شهرستان به کشت این گیاهان دارویی تعلق گرفته است. وی در تکمیل مطلب افزود: همچنین طی سال‌های  گذشته زیره سیاه  (خزانه) در سطح ۳ هکتار و پنیرک نیم هکتار، سیاهدانه یک  هکتار و چای ترش در سطح نیم  هکتار کشت کار گردیده است. مدیر جهاد کشاورزی رشتخوار در رابطه با تسهیلات تعلق گرفته در بخش کشت گیاهان دارویی گفت: در راستا توسعه و کشت گیاهان دارویی علاوه بر برگزاری کلاس های آموزشی، تا کنون۳/۴ میلیارد ریال تسهیلات کم بهره به متقاضیان این بخش تعلق و پرداخت شده است. نقی پور مسئول باغبانی اداره جهاد کشاورزی رشتخوار در رابطه با کشت گیاهان دارویی بیان داشت: نکته ای که در کشت گیاهان دارویی دارای اهمیت زیاد است موضوع پرورش این گونه ها به خاطر محافظت و نگهداشت آسان، مصرف اندک آب، ارزش اقتصادی بالا قابلیت کشت در اراضی کوچک است که مورد استقبال کشاورزان قرار دارد. در راستای توسعه کشت گیاهان دارویی مناسب شرایط آب و هوایی در منطقه رشتخوار علاوه بر ارائه تسهیلات کم بهره، مشاوره کشت و کلاس های آموزشی و ترویجی توسط جهاد کشاورزی در روستاهای مستعد برگزار شده است. وی در ادامه تصریح کرد: با توجه به توسعه کشت گیاهان دارویی در شهرستان، صنایع تبدیلی ( تولید عرقیات، اسانس گیری و بسته بندی) و تکمیل زنجیره تولید این محصول می تواند نقش مهمی در ایجاد اشتغال و درآمد زایی داشته باشد.

ارسال نظرات