زهرا جانجانی در بازدید از مرکز شتابدهی شغلی جهاد دانشگاهی کرمانشاه، با اشاره به فعالیتهای جهاددانشگاهی برای کمک به حل مشکل بیکاری استان، اظهار کرد: فعالیتهای خوبی توسط این سازمان در حال انجام است، به ویژه در حوزه مشاغل خانگی که میتواند به ایجاد اشتغال پایدار منجر شود.
وی با اشاره به ورود جهاد دانشگاهی کرمانشاه در حوزه آموزش صنایعدستی به بانوان، تصریح کرد: برای کمک به فروش صنایعدستی بانوانی که در مرکز شتابدهی شغلی این سازمان مشغول به فعالیت هستند، میتوان از ظرفیت غرفههای صنایعدستی در ایام اربعین استفاده کرد.
به گفته این مسئول، در ایام اربعین سال گذشته غرفههای صنایعدستی استان فروش بالایی داشتند که امسال نیز امکان اختصاص غرفههایی برای فروش محصولات صنایعدستی بانوانی که در این مرکز در حال آموزش هستند، وجود دارد.
جانجانی افزود: جهاددانشگاهی میتواند طی تفاهمنامهای با شهرداری یک غرفه فروش صنایع دستی را در پارک بانوان برای کسانی که در این مرکز آموزش میبینند، راهاندازی کند.
وی با تاکید براینکه باید فعالیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه اشتغالآفرینی به مردم استان معرفی شود، گفت: به این منظور باید رویدادهایی در این سازمان اجرا گیرد تا طی آن مردم استان با اقداماتی که برای مهارتآموزی و اشتغالآفرینی، بویژه در حوزه صنایعدستی در حال انجام است، آشنا شوند.
وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی میتواند کارهای بزرگی انجام دهد، گفت: پس از ایام محرم بنا داریم یک رویداد در حوزه خانواده و جوانی جمیعت برگزار کنیم که از جهاددانشگاهی انتظار داریم در برگزاری این رویداد همکاری داشته باشد.
مرکز شتابدهی شغلی جهاد دانشگاهی راهاندازی میشود
مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه نیز با اشاره به مشکل اشتغال در کرمانشاه، اظهارکرد: با توجه به مشکلاتی که در بحث اشتغال و کسب و کارها خصوصا در حوزه کسب و کارهای خانگی و دانش آموختگان در کشور و به تبع در استان کرمانشاه وجود دارد، برای کمک به حل این مشکل ورود کردهایم.
وی افزود: جهاد دانشگاهی با استفاده از تجربیاتی که از سالهای قبل در حوزه کسب و کارها بدست آورده، برای حل این مشکل اقداماتی را در دستورکار قرار داده است.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه تصریح کرد: به این منظور واحدهایی را در پارک علم و فناوری استان شناسایی کردهایم که در حوزه اقتصاد دیجیتال موفق بودهاند و قابلیت توسعه بازار دارند.
وی تاکید کرد: از آنجایی که ایجاد شغل در حوزه کسب و کارهای دیجیتال با کمترین هزینه و کمترین امکانات صورت میگیرد، بنابراین بیشتر در این حوزه ورود خواهیم داشت. از طرفی تلاش میشود که تنها به رشتههایی در حوزه صنایعدستی ورود کنیم که بازار فروش محصولات تولیدی آنها وجود داشته باشد.
حدیدی با بیان اینکه زیرساختهای لازم برای ورود جهاد دانشگاهی جهت کمک به اشتغالآفرینی در استان فراهم شده، افزود: عمده فعالیتهای ما در حوزههای صنایعدستی و اقتصاد دیجیتال شامل صنایعچوبی، فلزی، بافتنی، گیم، انیمیشن، امنیت شبکه و وب خواهد بود.
وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال راهاندازی مرکز شتابدهی شغلی در جهاد دانشگاهی هستیم که علاوه بر اینکه آموزش محور خواهد بود و مهارتهای شغلی را آموزش میدهد، زمینهای فراهم میکند که درصد قابل قبولی از فراگیران وارد فضای کسب و کار شوند.
به گفته این مسئول، جامعه هدف اصلی برای ارائه این آموزشها، دانشجویان، دانش آموختگان و خانوادهها خواهند بود.
ارسال نظرات