تازه ها
به گزارش بازار کار، مسعود ابراهیمی، رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاددانشگاهی، روز چهارشنبه،10 مردادماه، در نشست هماندیشی فعالان زیستبوم فناوری و نوآوری آذربایجان شرقی، با بیان اینکه جهاد دانشگاهی مرجع تایید مراکز نوآوری کشور است، گفت: اکنون هر مرکز نوآوری در کشور برای تشکیل یا برخورداری از تسهیلات و حمایتها باید به جهاد دانشگاهی مراجعه کند.
وی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی سالها در حوزه آموزش فعالیت کرده و با بروز و ظهور مجموعههای مختلف آموزشی همچنان مورد وثوق مردم بوده است. در حوزه فرهنگی، پژوهش و تحقیقات نیز آوازه جهاد دانشگاهی شنیده میشود که سمبل آن، پژوهشگاه رویان است و فعالیتهایی در تراز جهانی انجام میدهد.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی در حوزه زیستبوم فناوری حضور دارد و سه پارک علم و فناوری و بیش از ۷۰ مرکز رشد و نوآوری در کشور دارد که به واسطه تجربه در این زمینه و تعامل با معاونت علمی ریاست جمهوری، ارزیابی همه ساختارهای نوآوری کشور و تایید صلاحیت آنها برعهده جهاد دانشگاهی است.
ابراهیمی بیان کرد: جهاد دانشگاهی میزبان بیش از ۱۵۰۰ واحد فناور و دانشبنیان بوده است و بازار عرضه بسیار بزرگی را در اختیار دارد.
رئیس سازمان تجاریسازی فناوری و اقتصاد دانشبنیان جهاددانشگاهی، با بیان اینکه آذربایجان شرقی ظرفیتهای فراوانی مانند صنعتی بودن و مجاورت با بازارهای حوزه سی آی اس دارد، گفت: جهاد دانشگاهی به شکل تمامقد آمادگی همکاری از طریق تمام ظرفیتهای شبکه جهاد دانشگاهی را با تمام ارگانهای فناور برای رشد اکوسیستم استان دارد.
وی ادامه داد: آمادگی داریم در صورت نیاز و درخواست واحدهای فناور و شرکتهای دانشبنیان استان، دفاتری را در پارک علم و فناوری جهاد دانشگاهی البرز در اختیار قرار دهیم.
معاون جهاد دانشگاهی کشور با اشاره به ایجاد مشاغل خانگی از سوی این نهاد، گفت: از سه سال گذشته، حدود ۵۶ هزار شغل شناسنامهدار در کشور ایجاد کردهایم و آمادگی تکثیر این مشاغل را داریم.
وی از توانایی این نهاد برای توسعه روستاهای استان مبتنی بر ظرفیتهای فرهنگی و اقلیمی خبر داد و افزود: مرکز علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز بنا بر رویکردهای کشوری و با وجود پیگیریها و برگزاری چند جلسه با مراجع ذیربط منحل شده است، اما فعالیت این مرکز جهاد دانشگاهی در قالب آموزشهای مهارتی ویژه ادامه خواهد داشت.
علیاصغر فاتحیفر، رئیس سازمان جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه اظهار کرد: جهاد دانشگاهی کارهای بر زمین مانده را برعهده میگیرد. این نهاد، بودجه دولتی ندارد و با درآمدزایی خود، تجهیزات و امکانات را تهیه میکند که انجام این کارها روحیه جهادی را میطلبد.
وی با بیان اینکه کار جهادی، کار برای خدا و کشور است و نیازی به تشویق ندارد، ادامه داد: جهاد دانشگاهی استان در حوزههای مختلف فعالیت داشته و بیش از یک دهه در بخش انرژیهای تجدیدپذیر با توجه به نیاز کشور فعالیت دارد و بیش از ۱۰۰ پروژه را در این حوزه کار کرده است.
فاتحی فر، با اشاره به تجربه جهاد دانشگاهی برای نصب نیروگاه در استانهای مختلف، گفت: جهاد دانشگاهی تلاش دارد در کلان سیاستگذاری حوزه انرژی نقش ایفا کند و در این راستا، جهاد دانشگاهی در کمیته انرژی استان حضور دارد.
رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی، با اشاره به بحث کمبود انرژی و مدیریت آن در کشور، افزود: اگر نتوانیم وضعیت انرژی در کشور را مدیریت کنیم، به بهرهوری نمیرسیم.
وی با اشاره به راهاندازی مرکز نوآوری قطعهسازی ماشینآلات پیشرفته در جهاد دانشگاهی در تبریز، گفت: هدف جهاد دانشگاهی در راهاندازی این مرکز نوآوری با مشارکت پارک علم و فناوری در حوزه قطعهسازی با رویکرد انرژی، جمع شدن فناوران و بهرهگیری از دانش آنهاست.
وی ادامه داد: بیش از ۱۷ هزار مگاوات نیاز انرژی در کشور وجود دارد که باید برای رفع آن برنامهریزی کرد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات