بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۲۲۶۸
مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه این مجموعه سیاست های حمایت از جامعه هدف به خصوص ناشنوایان را به دقت دنبال می‌کند و ارتقای کیفیت زندگی این دسته از افراد زیر پوشش مهمترین هدف بهزیستی است، گفت: بر این اساس ۱۵ مرکز حرفه‌آموزی برای افزایش کیفیت زندگی و حفظ عزت نفس ناشنوایان در استان فعالیت می‌کند.
سه‌شنبه ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۲

فعالیت ۱۵ مرکز حرفه‌آموزی ناشنوایان در آذربایجان شرقی

به گزارش بازار کار، فرگل صحاف،  مدیرکل بهزیستی آذربایجان‌شرقی، روز سه شنبه 10 مهرماه، با بیان اینکه این مجموعه سیاست های حمایت از جامعه هدف به خصوص ناشنوایان را به دقت دنبال می‌کند و ارتقای کیفیت زندگی این دسته از افراد زیر پوشش مهمترین هدف بهزیستی است، گفت: بر این اساس ۱۵ مرکز حرفه‌آموزی برای افزایش کیفیت زندگی و حفظ عزت نفس ناشنوایان در استان فعالیت می‌کند.

وی مجموع جامعه ناشنوای آذربایجان شرقی تحت پوشش بهزیستی را ۱۴ هزار و ۱۸۵ نفر اعلام و اظهار کرد: کل افراد معلول تحت پوشش این مجموعه در استان ۸۵ هزار و ۶۶۰ نفر است.

به گفته وی حدود ۵۸ درصد ناشنوایان آذربایجان شرقی را آقایان و ۴۲ درصد را بانوان تشکیل می دهد.

صحاف یکی از اقدامات مهم بهزیستی برای ارتقای کیفیت زندگی افراد ناشنوا را توجه به موضوع آموزش و توانمندسازی اقتصادی آنها دانست.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی، از افزایش خدمات بهزیستی به جامعه ناشنوایان خبر داد و یادآور شد: بر همین اساس اکنون تعداد هشت مرکز روزانه توانبخشی با ۳۶۲ خدمت گیرنده در سطح استان وجود دارد که خدمات آموزشی و توانبخشی شامل گفتار درمانی و مشاوره‌های روانشناسی برای این دسته از افراد زیر پوشش ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه از مجموع افراد ناشنوای آذربایجان شرقی ۳۵ درصد را افراد دارای مشکلات شنوایی شدید تشکل می دهد، ادامه داد: ۴۰ درصد این افراد دارای اختلال شنوایی در سطح متوسط، ۱۸درصد خفیف و هفت درصد نیز خیلی شدید هستند.

صحاف، غربالگری شنوایی را یکی از مهمترین برنامه های بهزیستی در سال های گذشته برای ارتقای کیفیت زندگی این افراد برشمرد و گفت: پارسال حدود ۹۲ درصد نوزادان متولد شده در بیمارستان‌ها تحت غربالگری شنوایی قرار گرفتند که شامل ۴۸ هزار و ۸۵۰ نوزاد می شد.

مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی، تشخیص به موقع اختلال ناشنوایی را یکی از سریع ترین و مهمترین راهکارهای رفع این نارسائی در بین افراد جامعه دانست و گفت: طبق غربالگری های فوق بیش از یکهزار و ۷۰۰ کودک دارای اختلال شنوایی در آذربایجان شرقی تشخیص داده شدند که دلایل متعدد و مختلفی داشت.

ارسال نظرات