بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۲۹۷۴
حسن خیریان‌پور، معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران، صادرات محور کردن محصولات کشاورزی مازندران را از تصمیمات مهم استان بر شمرد و گفت: بر اساس قراردادی؛ بالغ بر ۲۴۰ میلیون دلار صادرات مرکبات با روسیه به امضا رسید. ‎
شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۱

به گزارش بازار کار به نقل از استانداری مازندران، حسن خیریان‌پور، در جلسه بسته کشاورزی استان، صادرات محور کردن محصولات کشاورزی مازندران را از تصمیمات مهم استان بر شمرد و افزود: صادرات بر رونق کسب و کار تاثیر می‌گذارد و فرهنگ صادرات و محصولات با کیفیت مطلوب را در بین باغداران و سورتینگ‌داران نهادینه می‌کند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به اینکه برآورد برداشت ۳ میلیون تن مرکبات در استان شده است، خاطرنشان کرد: توجه به اصل کیفیت در تولید محصول برای رونق صادرات یک اصل انکارناپذیر است.

وی افزود: ارتقای بهره‌وری، استفاده از برنامه‌های دانش بنیان در کنترل آفات و افزایش کیفیت، نگهداری و ذخیره سازی محصول در دستور کار قرار داشت و همه مولفه‌ها در این امر مهم لحاظ شد.

وی همچنین افزود: اصلاح و بازسازی باغات مرکبات برای دستیابی به محصول بازار پسند و بحث صادرات به کشور‌های هدف توسط باغداران و دستگاه‌های مربوطه مورد بهره‌برداری قرار گرفت و هم اکنون محصولات از کیفیت مطلوبی برخوردار هستند.

خیریان پور، روند صادرات کیوی به کشور‌های هدف را مطلوب مطرح کرد و گفت: با تدابیر اتخاذ شده در مدیریت دانش باغداری و کنترل و مراقبت باعث ارتقای کیفیت و رعایت استاندارد‌ها شد و محصول کیوی از کیفیت خوبی برخوردار است.

وی افزود: روسیه، قزاقستان، عمان، به ویژه هند و چین کشور‌های هدف در صادرات کیوی هستند و قرارداد‌هایی نیز با آن‌ها امضا شده است.

وی همچنین گفت: طبق قرارداد و در جهت تقویت صادرات محصولات مرکبات ۲۴۰ میلیون دلار صادرات مرکبات با روسیه به امضا رسید.

معاون امور اقتصادی استاندار مازندران با اشاره به اینکه نارنگی زودرس با برداشت و کیفیت مطلوب و با قیمت مناسب صورت می‌گیرد، افزود: نارنگی از وضعیت خوبی در بازار داخلی و خارجی برخوردار است.

خیریان‌پور با تاکید بر اینکه هرگونه برداشت زود هنگام و نارس مرکبات، به بازار مصرف لطمه وارد می‌کند، افزود: زمان برداشت در کیفیت محصولات صادراتی مرکبات اثرگذار است و زمان برداشت پرتقال از ۱۵ آبان شروع می‌شود.

وی افزود: برداشت زود هنگام و رنگ آمیزی در سورتینگ‌ها ممنوع است و با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.

وی همچنین برمدیریت بازار مرکبات تاکید کرد و گفت: برای ورود تدریجی محصولات به بازار باید ذخیره سازی مرکبات در سردخانه‌ها به نحو مطلوب و شایسته صورت گیرد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار مازندران، همچنین در راستای ایجاد صنایع تبدیلی، افزود: چند طرح در حال اجرا می‌باشد و با استانداری آذربایجان غربی در راستای همکاری در صنایع تبدیلی مرکبات اقدامات صورت گرفت.

ارسال نظرات