تازه ها
راغآرا مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی گفت: پارسال جستجوی عناب به زبان فارسی نسبت به زعفران و زرشک پایینترین میزان را داشت.
او با اشاره به اینکه عناب از طرف کاربران فضای مجازی در استان های هرمزگان، بوشهر، کهکیلویه و بویراحمد و خوزستان (در همین بازه زمانی) کمترین میزان جستجو را داشته است، افزود: علاوه بر این میزان فروش این محصول در استان و حجم تقاضای مصرف عناب با وجود خاصیت های دارویی ارزشمندی که دارد گواه عدم معرفی مطلوب این محصول در بازارهای مصرف داخلی است.
راغآرا بیان کرد: با توجه به دغدغهمندی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی و تلاش برای تبدیل عناب به یکی از محورهای مهم توسعه اقتصاد کشاورزی استان، طرح عناب برای ایران در مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک جهاد دانشگاهی استان تدوین شد.
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی عنوان کرد: بر اساس این طرح، کشاورزان منطقه خراسان جنوبی سهمی از عناب باغات خود را به میزان دلخواه و از هر نوع مورد نظر اعم از نمونه مصرف خشکبار و دارویی به عنوان نمونه در بستهبندی های کوچک برای بازارهایی که کمترین مصرف عناب را دارند از طریق مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک ارسال میکنند.
او ادامه داد: سورت و بسته بندی، درج مشخصات محصول شامل نام و نام خانوادگی کشاورز، محل کشت، خواص و نحوه مصرف در مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی با نظارت و بررسی لازم به منظور جلوگیری از ارسال عناب بی کیفیت صورت خواهد گرفت.
راغ آرا با بیان اینکه در صورت رضایت مشتریان بالقوه این محصول، سفارشات دریافت شده از هر کشاورز برای آنها ارسال خواهد شد تصریح کرد: با این برنامه ریزی چرخه موثرتری برای عرضه عناب به بازار و معرفی این محصول صورت خواهد گرفت.
مدیر مرکز خدمات تخصصی گیاهان دارویی استراتژیک خراسان جنوبی اظهار کرد: سازمانهای همکار و حامی در اجرای این طرح استانداری خراسان جنوبی، جهاد کشاورزی، سازمان صنعت، معدن و تجارت و اتاق بازرگانی هستند.
او گفت: اولین نشست هم اندیشی با عنابکاران خراسان جنوبی و نمایندگان سازمان های همکاری در آبان ماه برگزار خواهد شد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات