تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از خبرنگار مهر، اسماعیل علیزاده در مراسم بزرگداشت هفته پژوهش و دومین کاروان راهیان پیشرفت کشاورزی دانش بنیان، در جهت شتاب دهی به افزایش بهره وری با مشارکت کشاورزان خبره و نقش آفرینی مؤثر در تحقق امنیت غذایی، اظهار کرد: ۲۰ شرکت دانش بنیان فعال و فناور در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی در مرکز رشد تحقیقات کشاورزی استان استقرار دارند.
وی افزود: این شرکتها در حوزه صنایع غذایی، فنی و مهندسی، آب و خاک، کشت گیاهان دارویی و تولید اسانس گیاهی و عرقیات و نوشیدنیهای فرا سودمند، تولید مکملهای خوراکی دام و تولید پایههای گلهای زینتی با روش کشت بافت، تولید کننده سرمهای حیوانی و … مستقر در مرکز رشد کشاورزی و منابع طبیعی استان هستند.
علیزاده با بیان اینکه ضریب نفوذ دانش به عرصههای کشاورزی را باید با خلاقیت و نوآوری و با سرعت بیشتری افزایش داد، گفت: محققان با افزایش دانش خود و بروز رسانی یافتههای کشاورزان پیشرو به عنوان رابط بین بخش تحقیق و ترویج، در جهت توسعه پایدار بخش کشاورزی و انتقال درست یافتهها به کشاورزان میتوانند نقش بسزایی داشته باشند.
وی تاکید کرد: عدم تعذیه بهینه محصول در مزارع و باغات و مصرف به موقع و درست سموم جهت مبارزه با آفات نباتی و کود شیمیایی توسط کشاورزان در اراضی کشاورزی از جمله مهمترین چالشهایی است که در جهت حرکت به سمت کشاورزی دانش بنیان و علمی با آن مواجه هستیم.
وی تاکید کرد: در جهت افزایش بهره وری باید شکاف عملکردی بین کشاورز متوسط با کشاورز پیشرو به حداقل برسد که منجر به دستیابی به عملکرد اقتصادی شود.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات