تازه ها
به گزارش برنگار بازار کار، جشن فارغالتحصیلی دانشجویان مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز روز شنبه هشتم دیماه با حضور جمع کثیری از فارغالتحصیلان این مرکز در مجتمع فرهنگی و هنری ۲۹ بهمن برگزار شد.
اصغر عابدزاده، رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی آذربایجانشرقی، در این مراسم هدف این دانشگاه را مهارتآموزی و اشتغالآفرینی مطرح کرد و گفت: دانشگاهها از تجربه، علم و پژوهش گذر کرده و در مرحله تکمیل پژوهش هستند تا به مرحله حل مشکل جامعه برسند.
وی به فرامین مقام معظم رهبری درباره تولید علم، عالم و جهتدار کردن آن اشاره کرد و افزود: دانشگاه محل تربیت و پرورش مدیران، سیاستمداران، پزشکان و مهندسان است و همه زیرساختهای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی و هنری از دانشگاه نشئت میگیرد.
رباب نوروزی، رئیس مرکز علمی کاربردی جهاد دانشگاهی تبریز نیز در این مراسم، به سه دهه تلاش و کوشش همکاران این مرکز اشاره کرد و هدف این مجموعه آموزشی و فرهنگی را تربیت دانشآموختگان موفق برای اشتغال پایدار دانست و گفت: تربیت و پرورش نسل کارآفرین و مهارتمحور از سال ۱۳۷۷ با تشکیل مراکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی در ۴۰ مرکز سراسر کشور شروع شد و اکنون به روزهای پایانی خود نزدیک میشود.
وی به حل نیازهای بازار و بخش خصوصی از سوی مراکز علمی و دانشگاهی تأکید کرد و افزود: مدیریت، حسابداری، رشتههای فرهنگی و هنری، رسانهای و تجربی از جمله دورههای مختلف آموزشی در مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی است.
نوروزی از دانشآموخته شدن ۱۲ هزار نفر در مرکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی تبریز خبر داد و گفت: اشتغال فارغالتحصیلان جزو اولویت و اهداف ما در این مجموعه بود که در این راستا نیز تمام زیرساختهای لازم، کارگاه و تجهیزات را در حد توان برای دانشجویان فراهم کردیم.
وی انحلال مراکز علمی و کاربردی جهاددانشگاهی در پی تصمیمات بالادستی را مایه تأسف خواند و ادامه داد: نام و یاد جهاددانشگاهی از سوی دانشآموختگان این مرکز زنده نگه داشته خواهد شد.
نوروزی فارغالتحصیلی را شروع جدید زندگی برای جوانان دانست و گفت: از اساتید دلسوز و متعهد، مسئولان متولی و خانواده دانشجویان که سالها در کنار این مجموعه بودند، قدردانی میکنم.
فخرالدین جلالی، کارآفرین فارغالتحصیل مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی تبریز و مدیرعامل یکی از شرکتهای ارتباطی موفق کشور در این مراسم به بیان تجربههای خود در حوزه کارآفرینی اشاره و تصریح کرد: تخصص و دانش مربوطه مهمترین نکته در ورود به حوزه کسب و کار است. در مواجهه با مشکلات نباید ترس و لرز داشته باشیم و همیشه باید به دنبال نوآوری و ایده خلاقانه باشیم.
جلالی تیمسازی را مهمترین رکن موفقیت در یک کسب و کار دانست و گفت: دانش حقوقی، تأمین اجتماعی، سرمایهگذاری و بازاریابی از جمله جنبههای تیمسازی باید باشد.
در پایان این مراسم که با برنامههای مختلف فرهنگی همراه بود، از دانش آموختگان نمونه این مرکز تجلیل شد.
ارسال نظرات