![استخدام در دانشگاه خلیج فارس بوشهر](/files/fa/news/1403/11/30/527343_680.jpg)
تازه ها
به گزارش خبرنگار بازار کار، زهرا بهروز آذر، معاون رئیسجمهور در امور بانوان، شامگاه شنبه ۲۷ بهمن ماه، در نشست تخصصی بانوان فعال آذربایجان شرقی با بیان اینکه توانمندسازی زنان، مسیر توسعه کشور را هموار میکند، گفت: گفتمان دولت چهاردهم از ابتدا این بوده که ایران برای همه ایرانیان است و برای دستیابی به چشماندازهای پیشِ رو، باید از توان هر دو بال پرواز یعنی زن و مرد بهره ببریم.
وی با اشاره به اینکه دکتر مسعود پزشکیان به بهره گیری از نیروی جامعه بانوان در پستهای مخنلف مدیریت تأکید دارند، اظهار کرد: بر اساس این اعتقاد نیز به جز بنده، سه نفر از بانوان کشور در هیئت دولت حضور دارند و انتصاب زنان در پستهای کلیدی همچون ریاست سازمان استاندارد و مشاور اقتصادی انجام گرفته است.
بهروز آذر تأکید کرد: انتخاب افراد در پستهای مختلف مدیریتی نه بر اساس این عقیده که برای زن مناسب است یا مرد بلکه بر اساس شایستگیهایشان انجام میشود و به همین دلیل، حتی سختترین وزارتخانه یعنی راه و شهرسازی نیز به یک خانم سپرده شده است.
معاون رئیس جمهور با رد این باور که زنان نمیتوانند در جایگاههایی مانند فرمانداری موفق عمل کنند، اظهار کرد: اگر کسی چنین فکری دارد، قطعاً با زنان توانمند آشنا نشده است درحالی که اگر سمتهای مهم بر عهده آنها باشد، بار را از دوش استان برمیدارند.
وی بر ضرورت افزایش مهارتهای مدیریتی، مربیگری و گفتوگوی مؤثر در میان زنان تأکید کرد و افزود: زنان مدیر باید به بقیه یاد بدهند که چگونه گزینههای مختلف را ارزیابی و تصمیمگیریهای مهم را اجرا کنند.
معاون رئیسجمهور در امور بانوان با بیان اینکه امروز با چهار ابرچالش جدی در حوزه خانواده مواجه هستیم که یک مورد آن، تغییرات فناوری است، گفت: در کنار نکات مثبت تغییرات فناوری اما ممکن است بین اعضای خانواده منجر به ایجاد شکاف شود زیرا فرزندان زمان زیادی را در فضای مجازی صرف میکنند.
وی افزود: نسل آلفا با اینترنت و نسل بتای جدید با هوش مصنوعی به دنیا آمده است و به هر سؤالی که بخواهند میتوانند دسترسی داشته باشند اما آنچه که در فضای مجازی نمیتوانند پیدا کنند، صداقت و ارزشهای خانوادگی است.
بهروزآذر با بیان اینکه با تغییرات سطح جهانی، نقش تربیتی پدر و مادر برابر میشود، اظهار کرد: امروز در چاله جمعیتی قرار داریم و اگر نتوانیم از آن رها شویم گرفتار مشکلات بسیاری خواهیم بود، همان طور که کشور کره جنوبی در چاه جمعیتی گرفتار شده و راه برونرفتی ندارد.
وی کمرنگ بودن حضور زنان در احزاب سیاسی را چالشی جدی دانست و اظهار کرد: عمده مشکل این چالش مربوط به خود بانوان است و از سویی هزینههای فعالیت سیاسی بالا رفته و بسیاری از زنان احساس میکنند که این فعالیتها ارزش چندانی ندارد با این حال، هیچ قانون تبعیضآمیزی در زمینه دسترسی به منابع برای زنان و مردان وجود ندارد، اما بسیاری از زنان خودشان تمایلی به عبور از سقفهای محدودکننده ندارند.
معاون رئیس جمهور، یکی از اولویتهای اصلی دولت را تقویت نقش زنان در اقتصاد و دسترسی به منابع مالی و حمایتی عنوان کرد و گفت: حدود ۱۲ درصد کسبوکارهای دانشبنیان و نوپا متعلق به زنان است که امیدواریم این رقم تا پایان دولت به ۳۰ درصد برسد.
وی تأکید کرد: ۸۰ درصد فعالان حوزه هنرهای تجسمی را زنان تشکیل میدهند و فرصتهای زیادی برای رشد آنان در این عرصه وجود دارد.
معاون رئیس جمهور در امور بانوان از اصلاح قوانین مرتبط با زنان خبر داد و گفت: در حال بررسی قوانین برای رفع خلأهای موجود هستیم. یکی از مهمترین موضوعات، لایحه منع خشونت علیه زنان است که در دستور کار قرار گرفته و هماکنون در کمیسیونهای مجلس در حال بررسی است.
ارسال نظرات