حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۴۴۱
پویش «بلندای نخل» بنیاد برکت با هدف کاشت ۱۴ هزار نفر نخل در ۶ استان کشور با کاشت نخستین نخل به نیت شهید سیدحسن نصرالله در شهرستان شوش آغاز شد.
جمعه ۰۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۰

به گزارش بازارکار از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام خمینی در آیین آغاز پویش بلندای نخل در شهرستان شوش گفت: این پویش در ۶ استان خوزستان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر، فارس و کرمان اجرا و در قالب این طرح ۱۴ هزار نفر نخل توسط ۱۱۰ گروه جهادی و مردمی تا پایان امسال در مناطق محروم این استان‌ها کاشته می‌شود.
سیدامیر حسینی مدنی با بیان اینکه کاشت ۱۴ هزار نخل به نیت ۱۴ هزار شهید در زمین‌های وقفی، اهدایی و همچنین منازل افراد نیازمند انجام می‌شود، افزود: نخستین نخل کاشته شده در این پویش به نیت شهید سیدحسن نصرالله در شهرستان شوش غرس شد.
وی با اشاره به اینکه پویش بلندای نخل در ۱۰ هکتار از زمین‌های شهرستان شوش با کمک گروه‌های جهادی و مردمی اجرا می‌شود، ادامه داد: این پویش علاوه بر توانمندسازی مناطق محروم موجب ایجاد تولید و اشتغال پایدار در مناطق محروم و کم برخوردار خواهد شد.
حسینی مدنی اضافه کرد: یکی از مزیت‌های این طرح این است که امکان کشت محصول دوم در فاصله بین نخل‌های کاشته شده وجود دارد که در شهرستان شوش علاوه بر نخل، کاشت یونجه نیز در دستور کار است.
وی می‌گوید: این پویش با توجه به مزیت‌های متعدد طی سال‌های آینده نیز در ابعاد گسترده‌تر و قدرت بیشتر ادامه می‌یابد.
حسینی مدنی با بیان اینکه نگهداری و رسیدگی به نخل‌های کاشته‌شده در زمین‌های وقفی و اهدایی بر عهده گروه‌های جهادی و مردمی است و منافع آن برای نیازمندان هزینه می‌شود، گفت: نخل‌هایی نیز که در منازل افراد نیازمند کاشته می‌شوند، توسط خود این خانواده‌ها نگهداری و از محصول آن بهره‌مند خواهند شد.
ویژگی‌های منحصر‌به‌فرد درخت نخل موجب شده تا توجه به کاشت این نوع گیاهی مزایای اقتصادی فراوانی در پی داشته باشد. همه اجزای نخل خرما و میوه و هسته خرما در مصارف مختلفی شامل شیره خرما، شهد خرما، قند مایع، سرکه خرما، عصاره نوشابه و خوراک دام مورد استفاده قرار می‌گیرد.
طول عمر بالا تا حدود ۲۰۰ سال، مقاومت به خشکی و کم آبی، تحمل شرایط نامساعد آب و خاک و استفاده بی شمار در صنایع دستی و صنایع مرتبط با چوب، MDF و مبلمان موجب شده تا نخل را درختی با مزیت‌های غذایی و اقتصادی فراوان تبدیل کند.

برچسب ها:

ارسال نظرات