السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۱۱۳
رئیس دانشگاه تبریز:

دانشگاه‌ها موتور محرکه توسعه پایدار کشور هستند

رئیس داناه تبریز، دانشگاه‌ها را موتور محرکه توسعه پایدار کشور دانست و گفت: در شرایط کنونی، بیش از هر زمان دیگری به سرمایه‌گذاری هدفمند در پژوهش‌های کاربردی و اقتصاد دانش‌بنیان نیاز داریم تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای روزافزون جامعه و صنعت باشیم.
جمعه ۲۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۴

دانشگاه‌ها موتور محرکه توسعه پایدار کشور هستند

به گزارش ابازار کار، محمدتقی اعلمی، رئیس دانشگاه تبریز، شامگاه ۲۳ اسفندماه در مراسم امضای تفاهم‌نامه‌ها، توافق‌نامه‌ها و قراردادهای دانشگاه تبریز با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دانشگاه تبریز به‌عنوان یکی از پنج دانشگاه برتر کشور، با دارا بودن ۱۸ دانشکده، ۱۵ پژوهشکده و بیش از ۲۲ هزار دانشجو، نقش برجسته و تعیین‌کننده‌ای در تولید علم و فناوری نه تنها در سطح ملی، بلکه در منطقه و جهان ایفا می‌کند.

وی افزود: از مجموع دانشجویان این دانشگاه، ۶۰ درصد در مقاطع تحصیلات تکمیلی مشغول به تحصیل هستند که این امر نشان‌دهنده تمرکز ویژه دانشگاه بر تربیت نیروی انسانی متخصص و پژوهش‌محور است.

اعلمی در ادامه با اشاره به حضور بیش از سه هزار دانشجوی خارجی از شش ملیت مختلف در این دانشگاه تأکید کرد: این موضوع بیانگر نقش کلیدی دانشگاه تبریز در توسعه دیپلماسی علمی و فرهنگی کشور است.

رئیس دانشگاه تبریز همچنین دانشگاه‌ها را موتور محرکه توسعه پایدار کشور دانست و گفت: در شرایط کنونی، بیش از هر زمان دیگری به سرمایه‌گذاری هدفمند در پژوهش‌های کاربردی و اقتصاد دانش‌بنیان نیاز داریم تا بتوانیم پاسخگوی نیازهای روزافزون جامعه و صنعت باشیم.

به گفته وی دانشگاه تبریز با تخصیص اعتبارات مناسب، ایجاد زیرساخت‌های پیشرفته و تقویت ارتباط میان دانشگاه، صنعت و جامعه، توجه ویژه‌ای به کاربردی کردن پژوهش‌ها با هدف رفع چالش‌ها و نیازهای واقعی جامعه و صنعت دارد. 

وی افزود: توسعه همکاری‌های بین‌المللی نیز از اولویت‌های اصلی دانشگاه تبریز در سطح جهانی است و برنامه‌های ویژه‌ای برای تولید علم و فناوری متناسب با نیازهای روز جامعه و صنعت تدوین شده است.

اعلمی در پایان سخنان خود به امضای چهار تفاهم‌نامه همکاری با صنایع اشاره کرد و گفت: این تفاهم‌نامه‌ها با ارزش هزار میلیارد ریال گامی مهم در راستای تحقق اهداف دانشگاه برای کاربردی کردن پژوهش‌ها و تقویت پیوند با صنعت است.

رئیس دانشگاه تبریز ابراز امیدواری کرد که این همکاری‌ها به توسعه اقتصادی و علمی کشور کمک کند و الگویی موفق برای سایر دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی باشد.

ارسال نظرات