بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۵۰۴
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه به تشریح مهم ترین اقدامات و دستاوردهای این مجموعه در سال گذشته پرداخت.
سه‌شنبه ۱۹ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۹

به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه، دکتر سیامک آزادی در تشریح اقدامات سال گذشته از راه اندازی «مرکز گیم و انیمیشن» به عنوان یکی از مهم ترین اقدامات این نهاد در سال گذشته یاد کرد و افزود: این مرکز اولین مرکز گیم و انیمیشن در غرب کشور است که پاییز سال گذشته به بهره برداری رسید.
وی هدف اصلی راه اندازی این مرکز را شکل دهی زیست بوم تخصصی گیم و انیمیشن در استان عنوان کرد و افزود: علاوه بر این با راه اندازی این مرکز به دنبال شناسایی افراد توانمند در حوزه گیم و انیمیشن و نیز توسعه کسب و کارهای مرتبط با این حوزه هستیم.
وی افزود: دستیابی به بازارهای ملی و بین المللی در حوزه گیم و انیمیشن هم از جمله دیگر اهداف راه اندازی این مرکز است که خوشبختانه در همین مدت کوتاه فعالیت مرکز به آن دست پیدا کردیم و در حال حاضر برخی محصولات تولیدی این مرکز در سطح ملی و بین المللی عرضه می شوند.
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه راه اندازی مرکز اینترنت اشیا را هم اقدام و دستاورد مهم دیگر این مجموعه در سال گذشته عنوان و تصریح کرد: این مرکز تخصصی با هدف توسعه فناوری های حوزه اینترنت اشیا راه اندازی شده و اولین مرکز در این حوزه در غرب کشور محسوب می شود.
آزادی گفت: دراین مرکز ایده‌ها در حوزه اینترنت اشیا، حمایت شده و در روند تجاری سازی قرار می گیرند، همچنین در این مرکز برنامه ارتقا محصولات تولیدی شرکت های تحت حمایت با بهره گیری از فناوری اینترنت اشیا پیگیری می شود.
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه تامین نیازهای فناورانه صنایع استان در حیطه اینترنت اشیا را هدف دیگر راه اندازی این مرکز عنوان و تصریح کرد: در این مرکز پس از احصا نیازهای فناورانه صنایع، تیم های تخصصی شکل گرفته و در زمینه رفع چالش های موجود صنایع فعالیت می کنند.
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه راه اندازی دبیرخانه ماده 11 و 13 قانون جهش تولید دانش بنیان را هم اقدام مهم دیگر این نهاد در سال گذشته عنوان کرد و افزود: این مرکز با هدف استفاده از اعتبار مالیاتی جهت انجام فعالیت های تحقیق و توسعه صنایع بزرگ استان و همچنین تکمیل زیرساخت های زیست بوم فناوری و نوآوری استان تشکیل شده است.
وی در تشریح اقدامات دیگر این نهاد در سال گذشته به کمک های مالی و اعتباری از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور استان هم اشاره و تصریح کرد: سال گذشته با پیگیری های ویژه، پرداخت 90 میلیارد تومان تسهیلات، به شرکت ها مصوب شد که 60 میلیارد تومان آن تاکنون پرداخت شده و مابقی در روند پرداخت قرار دارد.
جذب 30 شرکت و واحد فناور جدید در سال گذشته/ 308 محصول فناورانه تجاری سازی شده اند
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه در ادامه از جذب و پذیرش 30 شرکت و واحد فناور جدید در سال گذشته خبر داد و افزود: در حال حاضر 332 شرکت و واحد فناور و دانش بنیان تحت حمایت پارک استان قرار دارند.
به گفته آزادی2800 نفر در این شرکت ها مشغول فعالیت هستند که 1256 نفر آنها بیمه شده اند.
وی تعداد محصولات تولیدی این شرکت ها را بیش از 700 محصول عنوان و تصریح کرد: از این تعداد 308 محصول تجاری سازی شده و مابقی در روند تجاری سازی قرار دارند.
آزادی با اشاره به تولید انحصاری برخی از این محصولات در کشور، گفت: بیش از 20 محصول در شرکت های تحت حمایت پارک علم و فناوری استان تولید می شوند که تنها تولیدکننده آنها در کشور هستیم و در برخی از این محصولات تنها تولیدکننده در کشورهای منطقه محسوب می شویم.
آغاز عملیات اجرایی «شهرک فناوری» در سال جدید/ این شهرک جهش تولید محصولات دانش بنیان را رقم می زند
آزادی در ادامه به تشریح برخی از مهم ترین اولویت ها و برنامه‌های پارک علم وفناوری استان در سال جدید  پرداخت و از اجرایی شدن فاز اول شهرک فناوری به عنوان یکی از مهم ترین اولویت ها یاد کرد.
وی با اشاره به نامگذاری سال جدید با عنوان سال «سرمایه گذاری برای تولید» گفت: اگر بخواهیم یک گام راهبردی در جهت تحقق این شعار در استان برداریم، این گام، اجرای پروژه «شهرک فناوری» است.
به گفته آزادی اجرای این پروژه فضای کارگاهی و تولیدی لازم برای واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان استان را فراهم می کند و میتواند گام موثری در جهش تولید محصولات دانش بنیان در استان باشد.
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه همچنین اجرای این پروژه را گامی موثر در رفع بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی دانست.
آزادی با بیان اینکه زمین مناسب برای این پروژه در نظر گرفته شده، گفت: برای اجرای فاز اول 200 میلیارد تومان اعتبار نیاز است که پیگیریم با حمایت مسئولین ملی و استانی این اعتبار تامین شده و بتوانیم امسال اجرای این پروژه را در استان کلید بزنیم.
به گفته رییس پارک علم و فناوری استان اجرای فاز اول این پروژه، فضای لازم برای تولید محصولات 20 شرکت و واحد فناور و دانش بنیان استان را فراهم می کند.
مرکز توسعه صادرات محصولات دانش بنیان به عراق راه اندازی می شود
آزادی در ادامه راه اندازی مرکز توسعه صادرات محصولات دانش بنیان به عراق را اولویت مهم دیگر پارک علم و فناوری در سال جدید عنوان و تصریح کرد:  این مرکز به سکویی برای صادرات محصولات دانش بنیان کشور به عراق تبدیل خواهد شد و زمینه توسعه بازاراهای بین المللی برای محصولات دانش بنیان کشور فراهم می شود.
وی افزود: از طرفی با راه اندازی این مرکز فرصتی برای معرفی ظرفیت های محصولات دانش بنیان کشور ایجاد شده و زمینه تبادل فناوری و همچنین جذب سرمایه گذار در حوزه محصولات دانش بنیان فراهم می شود.
به گفته آزادی راه اندازی این مرکز گام مهمی در فعالسازی مزیت های  استان به عنوان گذرگاه تاریخی در حوزه تجارت خواهد بود و موجب تقویت بیش از پیش جایگاه استان به عنوان قطب تجاری غرب کشور خواهد شد.
رییس پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی کرمانشاه توسعه کسب و کارهای خلاق را هم یکی دیگر از برنامه های این مرکز در سال جدید عنوان و تصریح کرد: ظرفیت سنجی لازم در این زمینه صورت گرفته و تا کنون 13 ظرفیت ویژه در استان شناسایی شده است و در گام بعدی قرار است این ظرفیت ها به کسب و کارهای خلاقانه تبدیل شوند که در سال جدید اجرایی خواهد شد.

ارسال نظرات