السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۵۱۱
استاندار آذربایجان‌شرقی:

عملیاتی کردن شعار شال نیازمند اراده قوی‌تر است

استاندار آذربایجان‌شرقی، گفت: امسال با اراده‌ای قوی‌تر در راستای عملیاتی کردن شعار شال همه دست به دست هم بدهند تا گره‌گشایی کرده و در امر تولید تسهیل‌گری شود.
چهارشنبه ۲۰ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۲

عملیاتی کردن شعار شال نیازمند اراده قوی‌تر است

به گزارش بازار کار، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌ شرقی روز سه شنبه ۱۹ فروردین‌ماه در ادامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی» و حضور میدانی در واحدهای تولیدی، با همراهی اعضای کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید، میهمان شرکت‌های داروسازی «دانا»، «شهید قاضی طباطبایی» و «زهراوی» بود، در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع استان در شرکت داروسازی «زهراوی» گفت: واحدهای داروسازی در آذربایجان‌شرقی، قطب تولید در کشور محسوب می‌شوند و برای هر واحد تولیدی می‌توان فاز توسعه تعریف کرد. با توجه به اینکه این واحدهای تولیدی، به صورت انحصاری برخی داروها را تولید می‌کنند، ظرفیت و قابلیت تبدیل به شرکت‌های دانش‌بنیان را دارند.

وی افزود: با توجه به نامگذاری امسال تحت عنوان «سرمایه‌گذاری برای تولید»، ضروری است برنامه‌ریزی‌های لازم برای این منظور و توسعه تولید انجام شود و تمام دستگاه‌های استان مکلف به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و همچنین دانش‌بنیان شدن شرکت‌ها هستند.

سرمست آموزش برای رشد تولید را امری مهم خواند و ادامه داد: اتاق بازرگانی تبریز و خانه صنعت استان، دوره‌های آموزشی برای واحدهای صنعتی و شرکت‌های دانش بنیان برگزار کنند تا بتوانند از اعتبار مالیاتی و ظرفیت‌های قانونی استفاده کنند.

استاندار آذربایجان‌شرقی افزود: رسانه‌ها و مطبوعات نیز این موضوع را در سطح استان اطلاع رسانی کنند تا سایر واحدهای صنعتی نیز از محتوای این دوره‌های آموزشی بهره مند شوند.

وی ادامه داد: هر فردی از هر دستگاهی در جلسات ستاد تسهیل شرکت می‌کند، مدیر آن دستگاه پاسخگوی تصمیمات خواهد بود.

وی از سفر وزیر کار به استان در آینده نزدیک نیز خبر داد و گفت: مشکلات واحدهای داروسازی استان در این سفر بصورت ویژه پیگیری خواهد شد.

استاندار آذربایجان‌شرقی با اشاره به انجام کار کارشناسی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان گفت: مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی پس از طرح در جلسات کارشناسی، به کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان آمده و برای آنها تصمیم‌گیری می‌شود. مبنای نگاه در این کارگروه بر تسهیل گری بوده و نظر اعضای کارگروه تسهیل، کمک به تولید و سرمایه‌گذاری است.

وی تاکید کرد: سیاست گذاری استان در جهت هدایت واحدهای تولیدی به سمت دانش بنیان شدن و اولویت کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان نیز رفع رجوع مشکلات شرکت‌های دانش بنیان است.

سرمست گفت: امسال با اراده‌ای قوی‌تر در راستای عملیاتی کردن شعار شال همه دست به دست هم بدهند تا گره‌گشایی کرده و در امر تولید تسهیل گری شود. 

ارسال نظرات