
تازه ها

به گزارش بازار کار به نقل از خبرگزاری مهر، محمد هادی مؤذن با بیان اینکه در سال گذشته اولین استانی بودیم که تفاهمنامههایی را برای حمایت از جامعه نخبگان منعقد کردیم، افزود: شبکه سازی، جریان سازی و امیدآفرینی از جمله اهداف است.
وی تقویت و پرورش کادر در تراز انقلاب اسلامی و تولید دانش و فناوریهای اقتدار آفرین و نوین را از دیگر اهداف ذکر کرد و گفت: برنامههای مختلفی در حوزههای ذکر شده در استان اجرا میشود.
وی برنامه جهادگران علم و فناوری را ازجمله طرحها بیان کرد و گفت: این طرح هر سال اجرا میشود و خانه و شبکه نخبگان نیز از دیگر طرحها و برنامهها به شمار میرود.
مؤذن با اظهار اینکه خانه نخبگان دارای ۲۲ شعبه در استان است، از راهاندازی ۶۰ پایگاه علمی در سراسر استان مازندران خبر داد و گفت: سال گذشته ۲۰۰ هزار نفر ساعت آموزش در پایگاههای علمی صورت گرفت.
مسئول بسیج علمی پژوهشی استان مازندران افت تحصیلی دانش آموزان را از جمله چالشهای فراروی ذکر کرد و گفت: با اجرای طرحها متوجه شدیم که وضعیت تحصیلی دانشآموزان رو به رشد بوده است.
وی به برنامه شهید احمدی روشن در استان اشاره و اضافه کرد: این طرح برای تقویت کادر تراز انقلاب اجرا میشود.
وی همچنین از اجرای طرح شهید چمران رأی حمایت از ایدههای نخبگان در استان خبر داد و گفت: حمایت از ایدههای نخبگانی که در ابتدای راه هستند از اهداف این طرح است.
مؤذن به طرح جهاد علمی ویژه نیروهای مسلح اشاره و اضافه کرد: این طرح با هدف رفع نیازهای نیروهای مسلح و با کمک دانشگاهها اجرا میشود.
وی از اعطای کمکهای بلاعوض در قالب طرح باقرالعلوم خبر داد و گفت در قالب این طرح تا مبلغ ۶۶۰ میلیون تومان ز نخبگان حمایت میشود.
وی به طرح امام صادق (ع) اشاره و اضافه کرد: این طرح برای حمایت از نیروی انسانی و صنایع خلاق اجرا میشود.
ارسال نظرات