سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از خبرگزاری فارس از بندرعباس، به مناسبت هفته عفاف و حجاب، نصرالله خواجه دادی معاون سیاسی فرماندار، محمد پیشان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی، حنیفه موسی محمدی رئیس اداره تعاون کار و رفاه اجتماعی به همراه عظیم کلاتی زاده دهیار روستای زیارت حسن آباد از توابع بخش مرکزی شهرستان سیریک از کارگاه طراحی و تولید لباس بومی و محلی روستای زیارت حسن آباد بازدید کردند.
محمد پیشان سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان سیریک امروز در این بازدید گفت: شهرستان سیریک در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به عنوان شهر خلاق مد و لباس استان هرمزگان ثبت شده، مهمترین دلیل این انتخاب تنوع طرح و نقش در لباس های بانوان این شهرستان است.
پیشان در ادامه بیان داشت: مهمترین ویژگی لباس بانوان سیریکی علاوه بر طرح و نقش زیبا، سازگاری و مطابقت آن با حجاب اسلامی است. در حال حاضر با توجه به تهاجم فرهنگی شدیدی که دشمنان علیه حجاب اسلامی به راه انداخته اند باید برای حفظ لباس های زیبای بومی شهرستان که با حجاب اسلامی نیز مطابقت دارد، تلاش کنیم.
پیشان افزود: این کارگاه تنها کارگاهی است که در قالب شرکت تعاونی تولیدی لباسهای بومی و محلی در شهرستان فعالیت دارد و از محل اعتبارات مشاغل خانگی از طریق اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان بالغ بر 1.3 میلیارد ریال تسهیلات جهت اشتغالزایی دریافت کرده است، با راه اندازی کارگاه مذکور برای 15 نفر بصورت مستقیم و 10 نفر بصورت غیرمستقیم شغل ایجاد شده است.
در ادامه بازدید از کارگاه مذکور مسئولان از نمایشگاه لباس های تولیدی کارگاه مذکور که در محیط کارگاه جهت بازدید مسئولان و عموم مردم راه اندازی شده بود بازدید کردند.
کارگاه طراحی و تولید لباس بومی و محلی روستای زیارت حسن آباد به سرپرستی سهیلا چمل پور که در ابتدا به صورت کارگاهی کوچک در حال فعالیت بوده با تخصیص تسهیلات از اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان هم اکنون به یک کارگاه بزرگ در این شهرستان تبدیل شده است.
ارسال نظرات