به گزارش بازار کار، حجتالاسلام سید محمود عرب در نشست تبیین طرح سرای خانواده (پایگاه تربیت، تعالی و مهارت افزایی خانواده حوزویان)، با بیان اینکه افزایش مهارت، موجب توسعه کسب و کارهای خانگی میشود، افزود: طرحی با رویکرد اقتصادی همراه با پیوست فرهنگی و اجتماعی از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قم تدوین و به حوزه علمیه ارائه شده است.
وی ادامه داد: اگر علم نافع، به عمل تبدیل نشود، کارآمد هم نخواهد بود اما مهارتآموزی، فرآیندی است که به دنبال افراد دارای همت برای توانمندی میگردد و مهارتهای لازم برای این مهم را به آنها میآموزد.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای، توانمندسازی خانواده طلاب حوزوی را مورد توجه ویژه قرار داد و عنوان کرد: تعداد زیادی از طلاب و خانوادههایشان در منطقه پردیسان زندگی میکنند که فرصت مناسبی برای گردآوری آنها و مهارتافزایی همسر و فرزندانشان است.
عری ادامه داد: توانمندسازی اعضای مختلف خانواده، نقش موثری در افزایش روحیه آنها و همچنین ارتقاء وضع معیشتی خواهد داشت و طلاب هم از این قضیه مستثنی نیستند.
وی تصریح کرد: افزایش مهارت، موجب توسعه کسب و کارهای خانگی میشود بنابراین طرحی با رویکرد اقتصادی همراه با پیوست فرهنگی و اجتماعی از سوی اداره کل آموزش فنی و حرفهای استان قم تدوین و به حوزه علمیه ارائه شده است.
وی با بیان اینکه این طرح صرفا توسط این اداره کل قابلیت اجرا ندارد گفت: باید حلقههای واسطی هم وجود داشته باشند تا زنجیره تولید و توزیع محصولات تکمیل شده و به سودآوری برسد؛ بر این اساس در نشست حاضر به بررسی این حلقهها میپردازیم تا بتوان به زودی، زنجیرهی کاملی را به وجود آورد.
ارسال نظرات