تازه ها
پژمان نوروزی تاکید کرد: این تسهیلات در بخشهای مختلف اقتصادی شامل کشاورزی، صنعت، خدمات و تفاهمنامههای استانی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شده و زمینه اشتغال مستقیم یکهزار و ۵۰۰ نفر را در چهارمحال و بختیاری فراهم کرده است.
وی افزود: صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری سال گذشته در بخش کشاورزی ۸۹ فقره تسهیلات بهمبلغ ۳۵۹ میلیارد و ۴۰۶ میلیون ریال بهمنظور حمایت از کشاورزان و رونق تولید محصولات کشاورزی پرداخت کرد.
نوروزی تصریح کرد: این تسهیلات در زمینههای مختلف کشت گلخانهای، آبیاری نوین، مکانیزاسیون کشاورزی و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی کشاورزی بهکار گرفته میشود.
وی یادآور شد: همچنین در بخش صنعت ۴۳۲ فقره تسهیلات بهمبلغ یکهزار و ۶۹۲ میلیارد و ۹۴۵ میلیون ریال بهمنظور حمایت از واحدهای صنعتی کوچک و متوسط و ایجاد اشتغال جدید ارائه شده است.
مدیر صندوق کار آفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: این تسهیلات در زمینههای مختلف مانند راهاندازی و توسعه خطوط تولید، نوسازی و بازسازی ماشینآلات و تجهیزات و تأمین سرمایه در گردش استفاده میشود.
وی گفت: در بخش خدمات نیز ۱۴۵ فقره تسهیلات بهمبلغ ۵۷۲ میلیارد و ۷۱۸ میلیون ریال در زمینههای گردشگری، حملونقل، خدمات عمومی و فنی و مهندسی به متقاضیان واجد شرایط پرداخت شد.
نوروزی تاکید کرد: در سال گذشته ۶۷۵ فقره تسهیلات بهمبلغ ۳۷۴ میلیارد و ۹۳۴ میلیون ریال در قالب تفاهمنامههای استانی با هدف توسعه اشتغالزایی و کارآفرینی در مناطق مختلف چهارمحال و بختیاری پرداخت شده است.
وی افزود: صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص جهش تولید و حمایت از کسبوکارهای کوچک و متوسط، اقدام به احیای ۱۳ واحد تولیدی راکد و نیمهفعال کرد.
مدیر صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری تصریح کرد: برای احیای این واحدهای تولیدی ۶۱۱ میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع اعتبارات این صندوق پرداخت و زمینه اشتغالزایی ۱۶۷ نفر فراهم شده است.
وی یادآور شد: حمایتهای صندوق کارآفرینی اُمید از کارآفرینان و فعالان اقتصادی نویدبخش رونق اشتغال و تولید در کشور و چهارمحال و بختیاری خواهد بود.
نوروزی اظهار داشت: صندوق کارآفرینی اُمید با ارائه تسهیلات ارزانقیمت، آموزشهای تخصصی و مشاورههای فنی و اقتصادی بهدنبال توانمندسازی و توسعه کسبوکارهای کوچک و متوسط در سراسر کشور است.
وی گفت: تداوم فعالیتهای صندوق کارآفرینی اُمید و حمایتهای همهجانبه دولت از بخشهای مختلف اقتصادی میتواند به تحقق جهش تولید، اشتغالزایی پایدار و توسعه اقتصادی کشور و چهارمحال و بختیاری کمک کند.
مدیر صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: ایجاد فرصتهای شغلی جدید، کاهش نرخ بیکاری، رونق تولید، افزایش سهم تولید ناخالص داخلی، کاهش وابستگی به واردات، تقویت صادرات، توسعه اقتصادی و افزایش رفاه اجتماعی از مهمترین اهداف و اولویتهای پرداخت تسهیلات این صندوق بهشمار میرود.
وی افزود: صندوق کارآفرینی اُمید با اتکا به توان و تخصص جوانان و با استفاده از منابع داخلی، گامهای بلندی در راستای تحقق اهداف اقتصادی کشور برداشته و اُمید است که با تداوم این فعالیتها و حمایتهای همهجانبه دولت سیزدهم، شاهد رونق اشتغال و تولید در کشور و چهارمحال و بختیاری باشیم.
نوروزی ۶۰ درصد تسهیلات پرداختی از سوی صندوق کارآفرینی اُمید چهارمحال و بختیاری را مربوط به بانوان کارآفرینان اعلام و تصریح کرد: بانوان بیشترین شاغلانی هستند که از طریق منابع این صندوق اقدام به راهاندازی کسبوکار کرده و ۶۵ درصد اشتغال مربوط به آنان بوده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات