احمد احمدی صدر در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای طرح ویژه آسیب های اجتماعی در مناطق مختلف تهران، گفت: از زمان تأسیس قرارگاه اجتماعی تاکنون اقدامات زیرساختی زیادی توسط شهرداری تهران در این قرارگاه ایجاد شد، بگونهای که دیگر از پاتوق هایی همچون هرندی، فرحزاد و... خبری نیست و این نتیجه تلاشهای دو سال اخیر است.
وی با بیان اینکه یکی از مشکلات بزرگ در ساماندهی معتادان متجاهر نبود ظرفیت مناسب برای نگهداری بود، اظهار کرد: در دو سال اخیر در قالب قرارگاه اجتماعی این مشکل بزرگ برطرف شد، بگونه ای که بیش از ۱۰ هزار ظرفیت ایجاد شد که از این ۱۰ هزار ظرفیت ۷۵۰۰ ظرفیت توسط شهرداری تهران در دو سال گذشته ایجاد شده است و اگر این ظرفیت ایجاد نمی شد حالا شاهد کاهش تعداد معتادان در شهر نبودیم.
پلمب و دیوارکشی بیش از ۴۰۰ پلاک قرمز در پایتخت طی دو سال گذشته
احمدی صدر با تأکید بر اینکه ما در روزگاری نه چندان دور در تهران پاتوق هایی داشتیم که شاید در برخی پاتوق ها تا ۱۵۰۰ معتاد متجاهر نیز داشت، ادامه داد: پاتوقهای بزرگی در تهران داشتیم که مردم نمی توانستند از محیطهای پیرامونی و محله خود استفاده کند که خوشبختانه این پاتوقهای بزرگ در دوسال گذشته کاملا پاکسازی شد. همچنین در تهران با پدیده خانههای پلاک قرمز مواجه بودیم، خانههایی که محل تجمع مواد فروشان، خرده فروشان، مصرف کنندگان و بزه کاران بود و هر چقدر عملیات و ساماندهی برای مهار این خانهها انجام می شد، اما فایده ای نداشت و در این دو سال گذشته بیش از ۴۰۰ پلاک قرمز در پایتخت پلمب و دیوارکشی شد.
مراکز «یاورشهر» شهرداری تهران پذیرای تمام منع پذیرشی هاست
احمدی صدر با تأکید بر اینکه شهرداری تهران در این دو سال متولی آسیب دیدگانی بود که اصطلاحاً منع پذیرشی بودند، خاطرنشان کرد: آسیب دیدگان دارای زخم بازها، عفونی ها، بانوان، کبر سن، صغر سن، ایدز، هپاتیت و ... از سوی هیچ نهادی پذیرش نمی شدند که شهرداری تهران مسئولیت نگهداری از آنها را برعهده گرفت، بگونهای که امروز مراکز «یاورشهر» ما پذیرای تمام منع پذیرشی ها در سراسر تهران است و چالش عدم پذیرش این جماعت به لطف الهی حل شد.
تحقق ۸۰ درصد عملیات ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بازه زمستان ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۲
وی با تأکید بر اینکه ۸۰ درصد عملیات ساماندهی آسیب دیدگان اجتماعی در بازه زمستان ۱۴۰۰ تا اسفند ۱۴۰۲ محقق شد، افزود: در جلسه شهردار تهران با تمام ردههای شهرداری تهران از اجرای مرحله پاکسازی و ساماندهی تکمیلی رونمایی شد، بگونهای که اکنون شاهد آن هستیم که کودکان کار ، معتادین متجاهر، متکدیان، آسیب دیدگان اجتماعی و ... مورد ساماندهی قرار گرفتند و حالا وارد مرحله بسیار مهم و اصلی می شویم که مردم باید از شهر و محله خود صیانت کنند و در صورت مشاهده این افراد به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند.
احمدی صدر تشریح کرد: در کنارمساجد، هیات ها، گروه های فعال مدنی و... که می بایست مراقب محله خود باشند و به سامانه ۱۳۷ اطلاع دهند، به دستور شهردار تهران، شهرداران نواحی نیز مستقیما وارد عملیات شده و آنها هم باید محلات خود را رصد کنند.
تهران به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب های اجتماعی رسیده
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران با اشاره به اینکه آسیب های اجتماعی در بازه زمانی طولانی ایجاد و تثبیت شدند و نباید توقع داشت که یک شبه جمع شود، گفت: شهر بعد از دو سال تلاش پی در پی به وضعیت مناسبی در حوزه آسیب های اجتماعی رسیده، اما دقت داشته باشید که اگر ریشههای ایجاد آسیبهای اجتماعی همچون مسائل اقتصادی، حاشیه نشینی، ورود غیر مجاز اتباع و مهاجران، مباحث فرهنگی و فرهنگ سازی عمومی حل و فصل نشود، آسیب های اجتماعی تکرار می شود و لازم است که مسئولین، نهادها و متولیان امر به موضوعات اقتصادی، فرهنگی، فرهنگ سازی عمومی و... بیشتر بپردازند تا شاهد باشیم آسیبهای اجتماعی در کلانشهر تهران کاهش یابد.
مدیرعامل سازمان خدمات شهرداری تهران خبر داد
مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران جزئیات طرح ۱۵ روزه ساماندهی آسیبهای اجتماعی توسط شهرداری تهران را تشریح کرد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترسخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
آگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات