بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۱۴۵۲
طی جلسه‌ای با حضور معاون پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی و رئیس اداره منابع انسانی و پایش عملکرد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، با هدف استفاده از ظرفیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی، قرارداد همکاری امضا شد.
يکشنبه ۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۶

امضای قرارداد همکاری بین سازمان جهاددانشگاهی و مدیریت درمان تأمین اجتماعی آذربایجان‌شرقی

به گزارش خبرنگار بازار کار، طی جلسه‌ای با حضور معاون پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی و معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی و رئیس اداره منابع انسانی و پایش عملکرد مدیریت درمان تامین اجتماعی استان، با هدف استفاده از ظرفیت‌های آموزشی جهاددانشگاهی، قرارداد همکاری امضا شد.

اکبر شو، معاون پشتیبانی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی در این جلسه گفت: جهاد دانشگاهی با فرمان امام(ره)،  در ۱۶ مرداد ۱۳۵۹ راه اندازی شد که در اوایل فعالیت خود، موضوعات فرهنگی را دنبال می‌کرد و در دوران جنگ تحمیلی در تمام عرصه‌ها اعم از حمایت و پشتیبانی جنگ و اعزام دانشجویان و اساتید به جبهه‌ها نقش بسزایی ایفا می‌کرد.

وی با اشاره به فعالیت‌های جهاددانشگاهی در حوزه های مختلف پژوهشی، فرهنگی، تجاری سازی، پزشکی و آموزشی افزود: خبرگزاری‌های ایسنا، ایکنا و بازار کار و مرکز افکار سنجی دانشجویان(ایسپا) در مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فعال بوده و نقش مهمی در اگاهی بخشی به جامعه ایفا می ‌کنند.

شوقی، با بیان اینکه اصلی ترین فعالیت معاونت آموزشی در جهاد دانشگاهی،  برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه مدت است، گفت: در تبریز پنج مرکز آموزشی کوتاه مدت در نقاط مختلف شهر فعال بوده و در شهرستان‌های میانه، مرند و بناب نیز مراکز آموزشی جهاددانشگاهی فعالیت دارند.

وی با بیان اینکه این دوره‌ها ویژه عموم مردم است، خاطرنشان کرد: این آموزش‌ها در گروه‌های هفتگانه زبان‌های خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر ارائه می‌شود.

شوقی افزود: هر سال حدود ۲۰ هزار نفر از دوره‌های کوتاه مدت جهاددانشگاهی در سطح استان بهره‌مند می‌شوند که آمار خوبی است. 

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی سازمانی خودگردان بوده و بودجه‌ی دولتی به آن تعلق نمی‌گیرد، گفت: طرح آموزش سربازان در پادگان‌ها نیز بر عهده جهاد دانشگاهی است.

شوقی بیان کرد: معاونت تجاری سازی یکی دیگر از حوزه‌هایی است که در جهاد دانشگاهی فعال بوده و به کسانی که در زمینه‌های کارآفرینی و فعالیت‌های اقتصادی مشغول هستند مشاوره ارائه می‌دهد.

بهزاد اکبرزاده، معاون توسعه منابع انسانی و پشتیبانی مدیریت درمان تأمین اجتماعی آذربایجان شرقی نیز در این جلسه با بیان اینکه مدیریت درمان تأمین اجتماعی استان در دو حوزه درمان مستقیم و غیر مستقیم فعالیت عمده دارد، گفت: در سطح استان ۱۶ درمانگاه و دو بیمارستان عالی نسب و ۲۹ بهمن تبریز با ظرفیت ۴۰۰ تختوابی وجود دارد که به دو میلیون و ۲۰۰ هزار بیمه شده تأمین اجتماعی استان خدمات ارائه می‌دهد.

وی با بیان اینکه این خدمات رایگان بوده، افزود: جراحی قلب در بیمارستان عالی نسب انجام می‌شود و بدون اینکه بیمار ریالی پرداخت کند از خدمات این بیمارستان‌ها برخوردار می‌شوند.

وی ادامه داد: ۱۳ درمانگاه تامین اجتماعی در شهرستان‌ها و سه درمانگاه در تبریز خدمات سرپایی ارائه می‌کنند.

اکبرزاده، خاطر نشان کرد: در راستای دستورالعمل ابلاغ شده، برای طرح اوقات فراغت فرزندان همکاران در بازه‌ی سنی ۶ الی ۱۷ سال با مراکز متولی، قراردادی در قالب فعالیت‌های ورزشی، فرهنگی هنری و موضوعات کاربردی منعقد می‌شود.

ارسال نظرات