سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
جشنواره درسآموختههای کرونا
همایش ملی درسآموختههای کرونا که توسط دانشگاه علوم پزشکی بقیه الله(عج) از ۵ مهرماه آغاز شده بود، با معرفی رتبههای برتر به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار بازارکار البرز به نقل از خبرگزاری فارس؛ همایش ملی «درسآموختههای کرونا» که از پنلهای تخصصی در محورهای تهدیدات و فرصتهای کرونا، پیشگیری از کرونا با محوریت بهداشتی، کرونا و کادر درمان متخصص و مجرب، اختلالات بعد از ابتلا به کووید۱۹، سیاست خارجی و امنیت ملی در کرونا، تجهیزات پزشکی و زنجیره دارویی در کرونا، اقتصاد سلامت، سلامت معنوی و نقش رسانهها در دوران همهگیری بیماری و... تشکیل شده بود، امروز پایان یافت. پژوهشگران تا ۳۱ مردادماه سال جاری فرصت داشتند که مقالات خود را در زمینههای ذکر شده به دبیرخانه این همایش ارسال کنند. سید حامد مرتضوی شرکت کننده البرزی که موفق شد در این جشنواره رتبه برتر کسب کند، در این خصوص، گفت: در ایران شیوع این ویروس، در تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۸ بهطور رسمی اعلام شد، اما محدودیتها و محرومیتهای حاصل از تحریمهای بین المللی، ناشناخته بودن بیماری، عدم استفاده کارآمد از ظرفیت فناوری اطلاعات، نشان میدهد وقوع یک اپیدمی فقط یک مسأله مهم سلامتی نیست بلکه ابعاد و پیامدهای آن فراتر از نظام سلامت بوده و همه بخشهای یک کشور را تحت تاثیر قرار میدهد.تجربه کشورهای درگیر بیماری نشان میدهد تمامی سیاستها و اقدامات در راستای کمک به قطع زنجیره انتقال و کاهش انتشار ویروس از طریق کاهش تماس و افزایش فاصله فیزیکی بین افراد مشکوک و سالم میباشد. از طرف دیگر با در نظر گرفتن این مسأله که عمده انتقال در جامعه و مکانهای عمومی صورت میگیرد راهبردهای ارایه شده در این نوشتار بر مدیریت مکانهای عمومی، کاهش تماس انسان با انسان، افزایش فاصله فیزیکی اجتماعی، محدودیت مسافرتهای درون و برون شهری و تاکید بر قرنطینه مبتنی بر خانه میباشد.
همچنین هنرمندان با فرهنگ سازی و هنر خود در زمینه های مختلف شعر، داستان کوتاه، پادکست، خوشنویسی، صنایعدستی، کاریکاتور، نقاشی، پوستر، اینفوگرافیک، عکاسی، انیمیشن، فیلم کوتاه، نماهنگ و مستند نیز نقش تاثیر گذاری در این امر مهم را داشتند.
ارسال نظرات