تازه ها
سرهنگ محمدجواد تجویدی امروز ۲۶ مهرماه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان با موضوع «شانزدهمین جشنواره جهادگران علم و فناوری» که به همت سازمان بسیج علمی و پژوهشی برگزار میشود، اظهار کرد: این جشنواره با هدف امیدآفرینی و خودباوری در میان جوانان، شناسایی و ارائه استعدادها و ظرفیتهای نخبگان استان و احصا و پیگیری برای رفع مشکلات پیش روی حرکت دانشبنیانی استان برگزار میشود.
وی با بیان اینکه فرآیند شانزدهمین دوره جشنواره از اول مهرماه آغاز شده است، ادامه داد: ستاد جشنواره در استان تشکیل و کمیتهها مشخص شدهاند و اختتامیه این رویداد علمی و فناوری در قالب نمایشگاه و نیز اجلاسیه و تجلیل از برترینها همزمان با هفته بسیج برگزار خواهد شد. این جشنواره با همکاری پارک علم و فناوری استان و مشارکت دانشگاهها و مراکز دانشگاهی برگزار میشود.
تجویدی با اعلام اینکه فراخوان دریافت ایدهها و طرحهای نوآورانه برای جشنواره جهادگران علم و فناوری منتشر شده است، افزود: علاقهمندان برای ارسال آثار و کسب اطلاعات بیشتر تا هفتم آبانماه مهلت دارند به کانال اطلاعرسانی جشنواره در پیامرسانهای ایتا و روبیکا به نشانی @fanjuya و یا سایت جشنواره به نشانی jahadgaran.chbstp.ir مراجعه کنند.
مسئول بسیج علمی پژوهشی و فناوری چهارمحال و بختیاری تأکید کرد: هر فردی که ایدهای دارد و معتقد است میتواند ایده خود را به محصول تبدیل و یک مسئله را در حوزه علمی و صنعتی حل کند، میتواند در این جشنواره شرکت کند، ایدههای دریافتی جشنواره مورد بررسی قرار خواهد گرفت و سه ایده برتر جوایز نفیسی دریافت خواهند کرد.
وی بیان کرد: همچنین ایدههای مسئلهمحور و قابل اجرا از حمایتهایی همچون کمکهزینه و فضایی برای عملیاتیسازی ایده و ... برخوردار شده و امکانات در اختیار صاحبان ایده قرار خواهد گرفت، برای بهرهمندی این افراد از حمایت سایر نهادهای متناظر نظیر پارک علم و فناوری یا مراکز رشد دانشگاهی، رایزنیهایی برای تسهیل فرآیند حمایت انجام خواهد شد، ارائه مشاوره به این افراد برای ادامه عملیاتیسازی ایدهها و تکمیل آنها و نیز آشناسازی با فرایند تأسیس شرکت دانشبنیان و ... از دیگر خدمات به شرکتکنندگان جشنواره است.
تجویدی با اشاره به اینکه جشنواره جهادگران علم و فناوری صرفاً رقابتی نبوده بلکه حمایتی است، توضیح داد: به همه طرحهایی که قابلیت ارائه در نمایشگاه را داشته باشند مبلغ یک میلیون تومان کمکهزینه اهدا میشود، همچنین طرحهای حاضر در نمایشگاه بررسی خواهند شد و مواردی که نیازمند کمک باشند از یک تا چهار میلیون تومان کمکهزینه دریافت خواهند کرد.
وی اظهار کرد: این طرحهای نمایشگاه به بسیج علمی و پژوهشی ارسال میشوند و طرحهایی که با نظر داروان قابلیت داشته باشند از ۲۰ تا ۱۸۰ میلیون تومان تسهیلات برای تکمیل و نمونهسازی طرح دریافت میکنند، این طرحها همچنین به مرکز شروع سازمان علم و فناوری بسیج ارسال میشوند که حمایتهای متنوع بلاعوض را از طرحها دارد.
تجویدی ادامه داد: سازمان بسیج در هر شهرستان اقدام به تبدیل دو پایگاه به پایگاههای علم و فناوری کرده است که این مراکز باید فعالیتهای علمی و پژوهشی انجام دهند. همچنین شش مرکز رشد و خلاقیت در استان داریم تا کسانی که ایده و طرحی برای تبدیل به نمونه دارند به این مراکز مراجعه و از حمایت برخورد شوند.
مسئول بسیج علمی پژوهشی و فناوری چهارمحال و بختیاری بیان کرد: خانه نخبگان بسیج نیز با بهرهمندی از اساتید نخبه دانشگاهی در هر شهرستان فعال شده که هر مرکز نسبت به احصا و شناسایی مسائل و مشکلات شهرستان اقدام میکنند و در اختیار ما قرار میدهند، هر پایگاه مقاومت بسیج حداقل یک هسته علمی دارد که این هستهها فعالیتهای متنوعی دارند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات