تازه ها
به گزارش خبرنگار بر کار، در دیدار رئیس سازمان جهاددانشگاهی استان و سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز، بر لزوم توسعه همکاری میان دو مجموعه تاکید شد.
محمد تقی پیربابایی، رئیس دانشگاه هنر اسلامی تبریز در این دیدار با اشاره به ایجاد دفتر جهاددانشگاهی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز از یکسال گذشته، گفت: جهاددانشگاهی در مدت کوتاه حضور خود در این دانشگاه توانسته جایگاه خوبی در میان دانشجویان ما برای خود ایجاد کند و ما ازحضور و فعالیت این سازمان در دانشگاه استقبال میکنیم چرا که میتواند برای دانشجویان ما بسیار مفید باشد.
وی با تاکید بر لزوم توسعه همکاری میان این دانشگاه و جهاددانشگاهی گفت: جهاددانشگاهی قابلیتها و ظرفیتهای بسیار خوبی داشته و برای بهرهمندی بهینه دانشجویان و اعضای هیئت علمی دانشگاه از این فرصت، باید برنامهریزی کنیم.
علی وندشعاری، معاون آموزشی دانشگاه هنر اسلامی تبریز نیز در این دیدار گفت: توان، مختصات و قابلیتهای جهاددانشگاهی بسیار بالا بوده و عملکرد دفتر این نهاد در دانشگاه ما مثبت است و باید بتوانیم از این حضور به صورت بهینه استفاده کنیم.
وی افزود: جهاددانشگاهی به عنوان بازوی علمی دانشگاه میتواند در جهت ارتقای موارد مختلفی مانند زبانهای خارجی، مهارتهای رایانهای و ... علاوه از دانشجویان برای همکاران و اعضای هیئت علمی نیز موثر باشد و باید زیرساختهای لازم را برای فعالیت بیشتر این دفتر در داخل دانشگاه فراهم کنیم.
علی اصغر فاتحیفر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این نشست ضمن تبریک انتصاب شایسته دکتر پیربابایی به عنوان سرپرست دانشگاه هنر اسلامی تبریز اظهار کرد: ایجاد دفتر و حضور در دانشگاهها جزو برنامههای اصلی ما بوده و در این راستا علاوه بر دانشگاه تبریز، در دو دانشگاه صنعتی سهند و هنر اسلامی تبریز نیز دفاتر جهاددانشگاهی ایجاد شده است.
وی با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی در کنار دانشگاهها قرار دارد، اظهارکرد: دفتر جهاددانشگاهی در دانشگاه هنر اسلامی تبریز از سال گذشته فعالیت خود را آغاز کرده و امیدواریم با روی کار آمدن مدیریت جدید در این دانشگاه شاهد تعامل بیشتر این دانشگاه و جهاددانشگاهی باشیم.
فاتحیفر، به فعالیتهای جهاددانشگاهی در حوزههای مختلف پژوهشی، فرهنگی، تجاری سازی، پزشکی و آموزشی افزود: خبرگزاریهای ایسنا، ایکنا و بازار کار و مرکز افکار سنجی دانشجویان(ایسپا) در مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فعال بوده و نقش مهمی در آگاهی بخشی به جامعه ایفا می کنند. همچنین برگزاری برنامههایی مانند مسابقات مناظرات دانشجویی، دفاع سه دقیقه از پایان نامه و ... با مشارکت دانشگاه های استان توسط این معاونت اجرا می شود .
وی با اشاره به فعالیت سازمان دانشجویان در جهاددانشگاهی استان، گفت: سازمان دانشجویان فضایی برای تعامل دانشجویان و توسعه فعالیتهای دانشجویی بوده و آمادگی داریم فعالیتهای این سازمان را در تمامی دانشگاهها توسعه دهیم.
فاتحیفر همچنین به فعالیت مرکز درمان ناباروری و مرکز پزشکی متشکل از مجموعهای از فعالیتها از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، طب کار، نمایندگی بانک خون بند ناف و کلینیک درمان زخم اشاره کرد و گفت: جهاددانشگاهی در راستای جوانی جمعیت تمامی ظرفیتهای خود را به کار میگیرد.
اکبر شوقی، سرپرست معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این نشست با بیان اینکه اصلیترین فعالیت معاونت آموزشی در جهاد دانشگاهی، برگزاری دورههای آموزشی کوتاه مدت است، گفت: در تبریز پنج مرکز آموزشی کوتاه مدت در نقاط مختلف شهر فعال بوده و در شهرستانهای میانه و مرند نیز مراکز آموزشی جهاددانشگاهی فعالیت دارند. در دفاتر جهاددانشگاهی در دانشگاههای هنراسلامی تبریز و صنعتی سهند نیز آموزشهای ما در حال اجرا است.
وی با بیان اینکه این دورهها ویژه عموم مردم است، خاطرنشان کرد: این آموزشها در گروههای هفتگانه زبانهای خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر ارائه میشود.
شوقی، با اشاره به اعتبار بالای گواهیهای دوره های آموزشی جهاددانشگاهی گفت: به واسطه این گواهیها حتی میتوان تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی نیز دریافت کرد.
وی گفت: در جهاد دانشگاهی به واسطه همت بالایی که در فضای آن حاکم است، با کمترین امکانات بیشترین بهره وری را داریم و هیچ آموزشگاهی را در سطح کشور نمیتوان پیدا کرد که مانند مراکز آموزشی جهاددانشگاهی تنوع رشته داشته باشد.
وی همچنین از آغاز ارائه مشاوره و هدایت شغلی همراه با تهیه طرح کسب و کار برای کارآفرینان توسط دفتر کسب و کار این سازمان خبر داد و گفت: پس از انجام هدایت شغلی، راههای اخذ مجوز مشاغل خانگی طی شده و در نهایت کارآفرینان جهت دریافت تسهیلات به بانک های استان معرفی می شوند.
ارسال نظرات