تازه ها
به گارش بازارکار، هادی حقشناس عصر امروز (یک شنبه) پس از بازدید سه ساعته از بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار گیلان و رونمایی از هشت محصول فناورانه استان، در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هزینه کرد در حوزه پژوهش در واقع کاهش هزینههای زندگی است؛ نمی توان با تکنولوژی گذشته و منابع قدیم، زندگی جدید را کم هزینه کرد.
وی تنها راه نجات کشور را استفاده از دانشهای نو دانست و افزود: پژوهشگران، دانشمندان و محققان باید دانشهای نو را تولید و یا وارد کشور کرده و آن را به منصه ظهور برساند.
استاندار گیلان با بیان اینکه دانشگاهها نقش مهمی در ارائه پژوهشهای مختلف در مسائل کلان استان دارند، افزود: در این نمایشگاه ۷ دانشگاه گیلان پژوهشهای علمی و محصولات دانشگاههای خود را در عرصه دانش بنیان، کشاورزی، صنعت و و دیگر حوزهها ارائه دادند.
پژوهش به توسعه صنعت، افزایش بهرهوری، رونق تولید و اشتغال پایدار کمک میکند
حق شناس در ادامه با اشاره به نقش دانشگاهها در کمک به توسعه صنعت اقتصادی و افزایش تولید در گیلان گفت: پژوهشهای دانشگاهی به توسعه صنعت، افزایش بهرهوری، رونق تولید و ایجاد اشتغال پایدار کمک میکند.
وی ادامه داد: در این راستا شرکتهای دانش بنیان و دانشگاهها باید در پژوهشهای خود به این مسئله توجه ویژه کنند.
استاندار گیلان با درخواست از صنعتگران در خصوص بازدید از نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فنبازار گیلان افزود: با تلاشهای صورت گرفته در این نمایشگاه بخش کوچکی از دستاوردهای علمی دانشگاههای گیلان به نمایش گذاشته شد که قابل تقدیر است.
وی، علم در دنیا در دسترس همه است لذا باید علم را به محصول نهایی از طریق سرمایهگذاری تبدیل کنیم که در همین خصوص دولت چهاردهم برنامه های مناسبی دارد.
ضرورت استفاده صنعت از دستاوردهای علمی و پژوهشی
استاندار گیلان با تاکید بر ضرورت استفاده صنعت از دستاوردهای علمی و پژوهشی خاطرنشان کرد: دانشگاهها و بخشهای صنعتی باید ضمن ارتباط متقابل با هم؛ آن را تحکیم دهند و با هم اندیشی در راستای کاهش هزینههای شهروندی گام بردارند.
حق شناس با بیان اینکه باید از محصولات و تکنولوژی نو جهت مصرف بهینه سوخت استفاده شود، اظهار کرد: امروز در بسیاری از کشورهای دنیا در راستای کاهش مصرف سوخت، به دنبال استفاده از خودروهای کم مصرف و خودروهای هیبریدی هستند.
استاندار گیلان در ادامه بیان کرد: نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار گیلان به بخش صنعت کمک میکند تا با بهرهگیری از محصولات فناورانه ضمن کاهش هزینههای تولید و افزایش بهرهوری، به تولیدات جدید دست یابند.
وی با اشاره به پیشرفتهای دنیا در دستیابی به دانش، فناوری و تکنولوژی جدید، اظهار کرد: ما نیز باید به دانش، تکنولوژی و فناوریهای تازه و تولید از منشاء علم دست یابیم و راه نجات کشور این است که به سراغ تکنولوژیهای جدید برویم.
بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فنبازار گیلان امروز یکشنبه بمناسبت هفته پژوهش در رشت آغاز به کار کرد و با حضور استاندار از هشت محصول فناورانه رونمایی شد.
این نمایشگاه با همکاری دستگاههای اجرایی گیلان و به منظور ارائه نیازمندیها و نمایش توانمندیهای فناوران، دستاوردهای پژوهشی دانشگاهها و مراکز علمی و تحقیقاتی، توسعه زیست بوم فناوری و شناسایی ظرفیتهای استان گشایش یافت.
در این نمایشگاه بیش از ۳۱ شرکت فناور، دانشبنیان و مراکز تحقیقاتی و دانشگاهی، بیش از ۳۰۰ محصول فناورانه و خلاقانه خود را به نمایش میگذارند.
ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناوری استان، رونمایی از محصولات و دستاوردهای دانش بنیان، برپایی کارگاه های آموزشی، برپایی رویداد خط خطی با محوریت خلاقیت در طراحی ایدهها و برپایی بازی بزرگ مونوپولی با محوریت آشنایی با زیست بوم نوآوری گیلان از جمله محورها و رویدادهای بیست و پنجمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فنبازار استان گیلان است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات