تازه ها
محمدمهدی دانی در معیت سردبیر و مدیران سرویس استانهای این خبرگزاری، در نشست با علی منصفیراد، رئیس جهاد دانشگاهی استان بر لزوم تعامل بیشتر رسانههای موثر تاکید و اظهار کرد: رسانهها در جمهوری اسلامی ایران جدای از رقابت که طبیعت فعالیتهای رسانهای است، با همدیگر رفاقت نیز دارند.
وی رقابت توأم با رفاقت را لازمه کار رسانهای در خبرگزاریهای رسمی دانست و افزود: اگر مولفه رقابت را از فضای رسانهها حذف کنیم، رسانهها دچار ایستایی میشوند و ایستایی نیز به مرگ تدریجی رسانه میانجامد.
قائم مقام مدیرعامل خبرگزاری تسنیم با اشاره به برخی رقابتها بین رسانهها در چند دهه پیش، اظهار کرد: رسانهها در جمهوری اسلامی در عین تکثر و گونهگونی در رویکردها، دیگر آن رقابتهای تلخ چندین دهه قبل را ندارند. در حقیقت، عمده رسانهها، امروز در یک مسیر و در راستای اعتلای کشور و آگاهیبخشی به جامعه گام برمیدارند.
دانی با اشاره به قرابت بیشتر رسانهها در سطح استانها، ادامه داد: معمولاً این رفاقت بین رسانهها در استانها بیشتر است.
وی به برخی تفاوتها در رویکرد رسانهای خبرگزاریها اشاره و خاطرنشان کرد: خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) از دیرباز یکی از رسانههای موفق و مورد وثوق بوده است.
قائم مقام مدیرعامل خبرگزاری تسنیم بهرهمندی از عقبه دانشگاهی را از مهمترین مؤلفههای ایسنا برشمرد و گفت: برخورداری از نیروی انسانی جوان و پویا از ویژگیها و شاخصههای همیشگی ایسنا در چند دهه گذشته بوده است.
دانی با اشاره به هدف سفر خود به استان سمنان، گفت: در چند ماه اخیر، سفرهای متعددی به استانهای مختلف کشور داشتیم و ضمن آشنایی از نزدیک با ظرفیتهای رسانهای با مسوولان استانها و برخی مدیران رسانههای استانی دیدار داشتیم تا ضمن بررسی زمینههای همکاری، بستر لازم برای توسعه و تعمیق این همکاریها را فراهم کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان نیز در این نشست از حضور قائم مقام خبرگزاری تسنیم در ایسنای سمنان تقدیر کرد و گفت: از هر نقد منصفانهای استقبال میکنیم.
علی منصفی راد رعایت اصل بیطرفی و پرهیز از تنشزایی در جامعه را از مشخههای دفتر ایسنا در استان برشمرد و اظهار کرد: استقبال از نقد منصفانه و کارشناسانه عامل رشد در هر دولت و سازمانی است و ایسنا نیز از هرگونه نقد منصفانه استقبال میکند.
وی با ابراز خرسندی از اینکه ایسنا از رسانههای مورد وثوق مسوولان و فعالان رسانهای در استان است تصریح کرد: خوشبختانه ما در ایسنای استان ارتباط و تعامل خوبی با همه رسانههای رسمی داریم.
وی با بیان اینکه خبرگزاری تسنیم از رسانههای اخلاقمدار است افزود: رسانه نباید همواره دنبال مچگیری باشد. رویکرد مچگیری در رسانه سبب میشود که به اعتماد عمومی در جامعه نیز آسیب وارد شود.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان تاکید کرد: حفظ اعتماد عمومی در جامعه از اهمیت بسزایی برای ما برخوردار است و همه تلاش ما در ایسنای استان این است که با طرح برخی موضوعات به این اعتماد و سرمایه اجتماعی آسیب وارد نکنیم.
منصفیراد از آمادگی جهاد دانشگاهی و ایسنا برای همکاریهای مشترک با خبرگزاری تسنیم در استان خبر داد و گفت: جهاد دانشگاهی استان میتواند در تولید و تدوین محتوا، آموزش نیروی انسانی، پژوهشهای رسانهمحور، افکارسنجی و ... با خبرگزاری تسنیم همکاری کند.
وی ادامه داد: با هر مجموعهای که معتقد به گفتمان انقلاب اسلامی و امیدآفرینی در چارچوب نظام اسلامی باشد آمادگی همکاری داریم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان سمنان به گستردگی فعالیتهای رسانهای در جهاد دانشگاهی پرداخت و افزود: در حال حاضر دو خبرگزاری ایسنا، ایکنا و پایگاه خبری بازار کار ذیل جهاد دانشگاهی استان سمنان فعالیت دارند.
منصفیراد با اشاره به هویت فرهنگی جهاد دانشگاهی اظهار کرد: جهاد دانشگاهی معتقد است هر اقدام و طرحی، حتی در حوزههای فناورانه نیز باید دارای پیوست فرهنگی باشد.
وی ادامه داد: جهاد دانشگاهی بعد از اینکه با تدبیر امام راحل توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی با هدف بازگشایی و پالایش دانشگاه ها از عناصر ضد انقلاب و اسلامی سازی دانشگاهها تاسیس شد، در همه این سالها هویت فرهنگی خود را حفظ کرده است.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان با بیان اینکه نگرشها به جهاد دانشگاهی در دولتهای مختلف، متفاوت بوده است، اضافه کرد: بزرگترین حامی و سرمایه ما در جهاد دانشگاهی، حمایتهای ویژه مقام معظم رهبری از این نهاد انقلابی بوده است.
منصفی راد یادآوری کرد: طرح های فناورانه متعددی طی چند سال گذشته در جهاد دانشگاهی استان اجرایی شده و در سفر وزیر وقت کشور از تعدادی از محصولات دانش بنیان نیز رونمایی شد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات