بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۶۵۴۶
کارشناس اقتصادی در مازندران با تاکید بر تبدیل ظرفیت‌های مغفول به فرصت، گفت: مولدسازی باید سرعت پیدا کند و از این ظرفیت برای توسعه استفاده شود.
يکشنبه ۰۷ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰

به گزارش بازار کار، عباس رضاییان در جمع خبرنگاران با تاکید بر لزوم استفاده بهینه از پسماند در مازندران، اظهار کرد: برای حل معضل زباله به توکیو رفتم، اما در برگشت با کوه‌های زباله استان مواجه شدم، در حالی که اروپا واردات زباله دارد و بحران‌های زیست‌محیطی را پشت سر گذاشته ما همچنان بحران مدیریت زباله و امحاء داریم.
رضاییان تعریف واژه سرمایه‌گذار در ایران را نادرست دانست و گفت: آنچه در ایران ارزش ندارد سرمایه است و واژه سرمایه‌گذار به غلط تعریف شده‌است، سرمایه‌دار باید خرد داشته باشد.
وی با بیان این که در علم اقتصاد هر کارگر باید برای چند طیف سرمایه تولید کند، اظهار کرد: در بخش خصوصی هم مانند بخش دولتی ناترازی داریم. در همین شرایط برخی به نام سرمایه‌گذاری و کارآفرینی مطابق قانون بانک‌داری وام‌های کلان گرفتند در حالی که سرمایه آن‌ها صرف اشتغال نشد.
این کارشناس اقتصاد درباره گروه توسعه مشارکت مازندران گفت: این گروه ۶ سال قبل با مشارکت افراد حقیقی و حقوقی راه‌اندازی شد.
وی عمده مشکلات اصلی مازندران را زیست‌بوم، هجوم جمعیت مازاد سرازیر شده فلات ایران و نابودی محیط‌زیست، زباله و ترافیک عنوان کرد و افزود: همگی اذعان داریم که هر بحرانی در دل خود فرصتی دارد و عکس آن هم صادق است. به دنبال اجرای طرح بازیافت زباله به روش ایرانی هستم، انباشت زباله و نبود مدیریت در این حوزه سبب به صدا در آمدن زنگ خطر آلودگی دشت هراز و پایین آمدن سن ابتلا به سرطان در منطقه شده‌است.
رضاییان گفت: احتمال خشک شدن رود هراز به دلیل لوله‌کشی‌ها افزایش یافته و فراموش نکنیم که جنگ آینده بر سر آب است، در نبود مدیریت باید شاهد رشد مهاجرت به مازندران باشیم.
وی با تاکید بر تبدیل ظرفیت‌های مغفول به فرصت گفت: مولدسازی باید سرعت پیدا کند و از این ظرفیت برای توسعه استفاده کنیم. اگر سد هراز ساخته نشود باید منتظر خشک شدن رودخانه باشیم.
این فعال اقتصادی ادامه داد: طی ۱۵ سال نتوانستند سد هراز را بسازند در حالی که آب آشامیدنی ۹ شهر از سد هراز تامین می‌شود، لذا ساخت آن باید براساس فرمان رهبری و قوانین در اولویت قرار گیرد.
رضاییان با ابراز تاسف نسبت به پدیده کوه‌خواری در مازندران اظهار کرد: به نام معدن، کوه‌خواری می‌کنند و این بلاهت است که یک فرد هزاران میلیارد از این راه درآمد داشته باشد، اما دولت ما با کمبود بودجه مواجه باشد.

 

خبرنگار: آتنا فلاحتی

ارسال نظرات