حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۱۲۴
مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز:
مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز، با بیان این‌که برخی از مشاغل، هویت یک منطقه هستند، اما ما به آن‌ها نگاه کلی داریم، گفت: قالی‌بافی در تبریز و برخی از شهرهای دیگر یک هویت است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت و یا بیمه قالی بافی را حذف کرد.
چهارشنبه ۲۴ بهمن ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۳

قالی بافی هویت بخشی از مناطق کشور است

به گزارش بازار کار، محمد حاجعلی روز سه شنبه 23 به ماه، در جلسه شورای هماهنگی دستگاه‌های تابعه وزارت کار در آذربایجان شرقی، با بیان این‌که برخی از مشاغل، هویت یک منطقه هستند، اما ما به آن‌ها نگاه کلی داریم، گفت: قالی‌بافی در تبریز و برخی از شهرهای دیگر یک هویت است و نمی‌توان آن را نادیده گرفت و یا بیمه قالی بافی را حذف کرد. 

وی با اشاره به جایگاه تاریخی تبریز، تأکید کرد: تبریز یکی از قطب‌های صنعتی کشور و دروازه صادرات به اروپا و غرب آسیا بوده و سرشار از بزرگانی است که پایه‌گذار مشروطه و قانون‌گذاری در کشور بوده‌اند و برای حفظ شأن و منزلت آن‌ها، باید تصمیم گیری و برنامه‌ریزی صحیح و در شان این دیار انجام شود.

وی با تاکید بر اهمیت معیشت و جریان اقتصادی در جامعه، گفت: اکنون چیزی مهم‌تر از معیشت مردم وجود ندارد و اگر این جریان برقرار باشد، مردم دلگرم می‌شوند.

حاجعلی افزود: وزارت کار، فراگیرترین سازمان مرتبط با معیشت مردم است که از درمان تا بیمه بازنشستگی را در بر می‌گیرد بنابراین، باید با نگاه کرامت و تأمین معیشت به مردم خدمت کنیم.

وی بر لزوم استفاده از ظرفیت نیروی انسانی تحصیل‌کرده در آذربایجان شرقی تأکید کرد و گفت: دانشگاه تبریز سال‌ها قطب توسعه صنعتی بوده اما امروز از جایگاه خود در ارتباط با صنعت دور شده است بنابراین باید شرایطی فراهم شود تا این دانشگاه دوباره نقش مؤثری در توسعه صنعتی کشور ایفا کند.

وی با اشاره به سیاست‌های وزارت کار، بر ضرورت انتخاب مدیران بومی تأکید کرد و افزود: یکی از تأکیدات وزیر کار، انتخاب مدیران بومی در زیرمجموعه شرکت‌های تابعه این وزارت خانه است، زیرا معتقد است که اگر مدیر یک مجموعه بومی نباشد، قطعاً نقصی در سیستم وجود دارد.

مدیرعامل صندوق حمایت و بازنشستگی آینده‌ساز به موضوع درمان و نقش سازمان تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: بنا به فرموده رهبر معظم انقلاب باید به نقطه‌ای برسیم که بیماران تنها دغدغه درمان داشته باشند.

وی قراردادهای موقت را یکی از چالش‌های جدی کارگران دانست و گفت: خلأهایی در نظام تنظیم قراردادها وجود دارد و این نوع قراردادها باعث از بین رفتن امید، اطمینان و دلبستگی کارگران می‌شود؛ همچنین، یکی از چالش‌های اساسی وزارت کار، مسئله مشاغل فصلی است.

حاجعلی بر اهمیت نقش تشکل‌ها در تصمیم‌گیری‌ها تأکید کرد و گفت: تشکل‌های صنفی باید در فرآیند تصمیم‌سازی، تصمیم‌گیری و نظارت مشارکت کنند تا سیاست‌های اتخاذشده به بهترین شکل اجرا شود.

ارسال نظرات