![فراخوان تاسیس دفاتر پلیس+۱۰](/files/fa/news/1403/11/23/526401_941.jpg)
تازه ها
![](/files/fa/news/1403/11/24/526518_186.jpg)
به گزارش بازارکار از پایگاه اطلاعرسانی کمیته امداد، بهمن احمدی هیچگاه به دنبال حقوق کارمندی و شغل ثابت نبود. او اما تصمیمش را گرفته بود بنابراین از شهر به روستا مهاجرت کرد و یک مزرعه پرورش شترمرغ راه انداخت.
پیش به سوی تغییر
بهمن احمدی تا قبل از سال ۹۵، با مدرک کارشناسی IT با اهل و عیالش، در شهر مشهد زندگی میکرد. با این حال اما یک جای کار میلنگید؛ شغل بیدغدغه او را راضی نمیکرد. نبود رضایت شغلی، مدتها در ذهن او خانه کرده و درگیری ذهنی برایش ایجاده کرده بود. تا این که یک روز، وقتی که برای دیدن دوستانش به روستا برمیگشت، کنار دستش، مسافری نشست. مسافری که پرورشدهنده شترمرغ بود. صحبت بهمن و این مسافر درباره پرورش شترمرغ داغ شد و بهمن کنجکاو، از این کارآفرین سوالاتی پرسید که بیشترشان، به خاطر علاقهمندی به این رشته بود. احمدی تعریف میکند که با حرفهای این پرورشدهنده مشتاق دانستن درباره شترمرغها شده بود و حتی بعد از پیاده شدن از اتومبیل و بعدتر، بعد از بازگشت به مشهد، علاقه به پرورش شترمرغ، در جانش رسوخ کرده بود. همین شد که بهمن تحقیقاتش را شروع کرد. او درباره این پرندههای غولآسا و مفید در اینترنت تحقیق کرد و مقالات زیادی خواند.
رسیدن به رویای ۲ ساله
۲ سال بعد، بهمن خود را آماده شروع علاقهمندیاش دید. او میگوید که ۹۹ درصد از اطلاعات و آموزشهای شروع کسب و کار جدیدش را با کمک اینترنت یاد گرفته بود. بهمن هم و غمش را جمع کرد و برای شروع کسب و کارش به سراغ کمیته امداد منطقه روستایی، روستای یادگار شهرستان تربت جام رفت، جایی که قرار بود، کسب و کارش جان بگیرد. او میگوید که برای شروع کارش، اطلاعات کافی داشت، هزینه راهاندازی کارش را اما به اندازه کافی نداشت. این شد که به فکر گرفتن وام افتاد و به سراغ کمیته امداد رفت. بعد از گرفتن وام، با اهل و عیالش، به روستای آبا و اجدادی، روستای یادگار شهرستان تربت جام، مهاجرت کرد و از سال ۹۷ هم کسب و کاری که دوست داشت را شروع کرد.
حالا بهمن خوشحال است، این را میشود از روی لبخند همیشگی روی صورتش، گفت. بعد از مهاجرت معکوس او، دو برادرش هم به او پیوستند، این کارآفرین میگوید که رزق و روزی کار این قدر خوب بود که برادرانم هم به او پیوستند، شریک شدند و کار توسعه پیدا کرد و کسب و کار خانگی شد.
علاقه به توسعه و کسب و کار برای بهمن این قدر مهم بود که دست به پژوهش و تحقیق هم زد؛ آن قدر که حتی توانست فرمولی به دست بیاورد و محصولات باکیفیتتری تولید کند. وزن جوجههای یک روزه شترمرغ در بازار عموما، ۵ کیلو است، بهمن اما توانست، با تغذیه و افزایش کیفیت مراقبت، وزن جوجههایش را به ۷ تا ۱۰ کیلوگرم برساند. حالا بهمن مشتریهای از همه شهرها دارد؛ از نقطه صفر مرزی، در تربت جام تا شمال، جنوب، شرق و غرب، محصولاتش به همه سراسر ایران میرود.
ارسال نظرات