حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۱۶۷
رئیس ستاد آبادانی و توانمندسازی و پیشرفت دفتر رهبر معظم انقلاب، گفت: فعالیت ها و خدمات این ستاد در مجموع ۲۶ میلیون نفر از جمعیت کشور را در برمی‌گیرد.
جمعه ۲۶ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰

ستاد آبادانی و توانمندسازی دفتر رهبر معظم انقلاب ۲۶ میلیون نفر را پوشش می‌دهد

به گزاربازار کار، علی آقامحمدی، رییس ستاد آبادانی و توانمندسازی و پیشرفت دفتر رهبر معظم انقلاب، روز پنجشنبه 25 بهمن ماه، در جلسه‌ای با حضور استاندار آذربایجان شرقی با بیان اینکه فعالیت ها و خدمات این ستاد در مجموع ۲۶ میلیون نفر از جمعیت کشور را در برمی‌گیرد، گفت: برای این منظور تعداد ۲۰۲۰ محله کم‌برخوردار شهری با جمعیتی حدود ۱۹ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر و ۱۳ هزار و ۹۰۰ روستای کم‌برخوردار با ۶ میلیون و ۳۰۰ هزار نفر شناسایی شده‌اند .

وی گفت: محلات شهری در قالب “طرح ۲۰۲۰” و روستاها در چارچوب “منظومه‌های ۴۰۴۰” دسته‌بندی شده‌اند و ستاد پیشرفت و آبادانی ۴۰۴۰ نیز بر همین مبنا شکل گرفته است.

آقامحمدی تأکید کرد: برای افراد بالای ۳۵ سال، برنامه‌ریزی در حوزه‌های توانمندسازی مسکن، تغذیه، فرهنگ، آموزش و تفریح انجام می شود و در عین حال تحول اصلی بر نسل زیر ۳۵ سال متمرکز است تا بتوان قواعد گذشته را تغییر داد و کشور را به سمت عصر دیجیتال سوق داد.

وی با اشاره به سفرش به سه شهرستان استان آذربایجان شرقی، بر ضرورت اتمام طرح های نیمه تمام تاکید کرد.

آقا محمدی افزود: باید کارها را صفر تا صد تکمیل کنیم و این موضوع را می‌توانیم در مباحث مشکلات روستاها و شهرستان‌ها در قالب سند منظومه‌ای دنبال کنیم. طرح ها باید با پیوست مشخص، نقشه معین و متقاضی‌ محور طراحی و اجرا شوند.

رئیس ستاد آبادانی و توانمندسازی و پیشرفت دفتر رهبر معظم انقلاب با اشاره به نقش بخش خصوصی در اجرای طرح ها، تاکید کرد: مداخله دولت در کارها می‌تواند باعث نیمه‌تمام ماندن و ناکارآمدی طرح ها شود.

وی اظهار کرد: در این طرح‌ها ما کنار مردم هستیم و نباید از مراجعه به مردم بترسیم، چرا که اجتماع‌محوری در این مسیر حیاتی است.

وی اتلاف وقت را یکی از مشکلات اساسی کشور دانست و اظهار کرد: هیچ چیز به اندازه اتلاف وقت در ایران مشکل‌زا نیست و ما بیش از حد، وقت تلف می‌کنیم و اگر بتوانیم این موضوع را به درستی مدیریت کنیم، بسیاری از مشکلات حل خواهد شد.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به اهمیت آموزش در این حوزه اشاره کرد و گفت: دنیا به سمت تکنولوژی، دیجیتال و بازی‌های ویدیویی (گیم) حرکت می‌کند بر همین اساس، برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در مدارس ابتدایی و پیش‌دبستانی، آموزش هوش مصنوعی تدریس شود.

وی خاطرنشان کرد: اگر این دانش‌آموزان ۱۲ سال در این مسیر آموزش ببینند، درآمد آن‌ها پس از پایان تحصیل به‌طور قابل‌توجهی افزایش خواهد یافت و تغییر بنیادینی در اقتصاد کشور ایجاد می‌شود.

آقامحمدی با اشاره به ظرفیت‌های قابل‌توجه ایران در حوزه بازی‌های دیجیتال (گیم)، گفت: گیمرهای ایرانی از بهترین‌های دنیا هستند و این حوزه یکی از مهم‌ترین ظرفیت‌های عصر دیجیتال برای کشور ما محسوب می‌شود و راه آینده فرزندان امروز با نسل گذشته متفاوت خواهد بود و درآمدهای آن‌ها تغییر خواهد کرد.

وی با اشاره به ورود ایلان ماسک به ساختار دولت آمریکا، افزود: مسیر درآمدهای آینده مشخص است و باید با جدیت اقتصاد دیجیتال را دنبال کرد.

آقا محمدی خواستار اجرای طرح جوانی آذربایجان با همکاری استاندار شد و بر ضرورت بازنگری در ظرفیت‌های اجرایی شهرستان‌ها برای اجرای طرح ۴۰۴۰ تأکید کرد.

وی از راه‌اندازی بامابانک در استان خبر داد تا چرخه تأمین اعتبار برای طرح های مشخص و هدفمند فراهم شود.

ارسال نظرات