سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
برضرورت جذب سرمایه، ارتقاء توان علمی و حمایتهای لازم قانونی صنایع غذایی با هدف رونق اقتصاد ملی و اشتغالآفرینی تاکید شد.
در این نشست که با حضور بخش قابل توجهی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی در محل سالن جلسات کمیسیون کشاورزی خانه ملت برگزار شد به اهمیت شتابدهی شرکتهای دانشبنیان و مطرح صنایع غذایی به عنوان مصرفکننده محصولات کشاورزی در راستای ارتقای توان تولید در کشور تاکید شد.
همچنین در این جلسه به ضرورت توجه بیشتر به صنایع غذایی با اصلاح قوانین و مقررات ناکارآمد و آییننامههای اجرایی دولت در اجرای قانون نیز مورد بررسی و تحلیل جمع حاضر قرار گرفت.
محمدجواد عسکری، رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابعطبیعی و محیطزیست در مجلس شورای اسلامی در این نشست با بیان اینکه یکی از راهبردهای کلان کشور در عرصه مدیریتی حمایت از بخش خصوصی است، مطرح کرد: در دوران دفاع مقدس اراده کردیم و توانستیم جنگ را مدیریت کنیم اما اکنون در برخی از عرصههای مدیریتی کشور با چالش مواجه شدهایم که بایستی با بکارگیری ظرفیتهای بخش خصوصی و تشکلهای صنفی و توسعهای فعال در بخش اقتصاد بتوانیم تولید پایدار را در کشور نهادینه کنیم.
وی با اشاره به اینکه باید زیرساختهای امنیت غذایی در کشور محیا شود، افزود: بایستی با برنامهریزی و مدیریت تلاش کنیم تا با هدفمند ساختن نظام تولید بتوانیم کشور را در تنگناهای بینالمللی نظیر مناقشات منطقهای اخیر که با جنگ روسیه و اوکراین رقم خورد و همچنین سایر اتفاقات نامطلوب مدیریتی در داخل کشور نیز با کارنامه موفق از سفره مردم حمایت کنیم.
عسکری در رابطه با اهمیت نظارت الکترونیکی دولت هم اشاراتی داشت و در این زمینه اظهار داشت: زیرساختهای سنتی ما باید با هدف تکمیل زنجیره تامین و زنجیره ارزش با تعریف و ایجاد زیرساختها و امکانات لازم الکترونیکی، توسعه و ارتقاء پیدا کند.
وی اضافه کرد: باید با راهکارهای نوین بر اساس نیازهای امروز جامعه و ابتکار عمل مدیریتی بتوانیم در راستای حمایت از تولیدکنندگان و مصرفکنندگان گامهای جدی را در سطح ملی و محلی برداریم.
نماینده داراب و زریندشت در مجلس شورای اسلامی در ادامه با بیان اینکه شاخصهای تورم بر اساس قیمت نهایی مصرفکننده ارزیابی میشود، گفت: قیمتهای محصولات کشاورزی و محصولات تولیدی در صنایع غذایی بر اساس نظام عرضه و تقاضا مشخص میشود و بر این باوریم قیمتگذاری دستوری پاسخگو نیست.
وی در پایان با تاکید بر اهمیت سرمایهگذاری هدفمند در بخش صنایع غذایی، خاطرنشان کرد: با فضاسازی در راستای جذب سرمایه لازم در ایجاد و توسعه صنایع تبدیلی و تکمیلی علاوه بر رونق اقتصاد ملی، امکان اشتغالآفرینی مناسبی برای جوانان فارغالتحصیل کشور فراهم خواهد شد.
ارسال نظرات