سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
هادی نظری، از تدریس و تالیف تا خرازی در کف بازار
به گزارش بازار کار فارس / هادی نظری، کارآفرین خوشفکر شیرازی، پیش از خرازی، مولف کتاب، محقق و پژوهشگر و مدرس کنکور است. میگوید از بچگی کنار درس و مشق، برای اینکه روی پای خودم بایستم فروشندگی میکردم تا نان بازویم را بخورم و با پولش کتاب و لوازم التحریر و ... میخریدم.
هادی نظری فوق لیسانس مهندسی شیمی است و تجربه زیادی نیز در آموزش مجازی و حضوری دارد و بعد از سالها سابقه تدریس اکنون یکی از خوبان صنف خرازی در شیراز نیز هست. سن و سالش زیاد به نظر نمیرسد اما دنیایی از تجربه است و اصطلاحا بچه کف بازار است. میگوید هم کتاب میخوانم هم پای صحبت افراد با تجربه به خصوص بزرگترهای صنف خرازی مینشینم.
از او میپرسم مهمترین مشکل این صنف چیست؟
با آرامش خاصی جواب میدهد: مشکلات که زیاد است اما شیوع کرونا تیر آخر و بیشترین ضربه را به اعضای اتحادیه خرازان زد و بازار فروش ما را با چالش جدی تا سر حد نابودی مواجه کرد اما با اینکه خم شدیم هرگز نشکستیم.
میپرسم پس کرونا در کل تجربه بدی برای صنف خرازان بود؟
با اندکی طمانینه میگوید: هر تجربه تلخی میتواند یک فرصت نیز باشد و همین کرونا باعث شد ما فروشندگان به این فکر بیفتیم که زمینه فروش مجازی را نیز فراهم کنیم.
از او میپرسم دلیل تاکید زیادت بر آموزش فروش و مهارتهای مشترییابی چیست؟
و هادی نظری در پاسخ میگوید در صورتی که افتخار حضور در هیات مدیره اتحادیه خرازان را پیدا کنم و به عنوان نماینده این صنف افتخار خدمت به هم صنفیهایم را بیابم حتما آموزشهای لازم جهت انواع فروش مجازی و اینترنتی را به همه اعضا خواهم داد و ارائه آموزشهای رایگان فروش، جذب مشتری و ارتباط با مشتری در فضای مجازی شامل اینستاگرام، وتساپ، وب سایت و غیره جهت فروش بیشتر از جمله اهداف اصلی بنده خواهد بود.
هادی نظری: بانکها حمایت کافی از تولیدکنندگان و فروشندگان ندارند
در ادامه هادی نظری عدم پرداخت آسان تسهیلات از سوی بانکها را دیگر معضل این صنف دانست و گفت: بانکها همکاری و حمایت لازم را از خرازان و دیگر صنفها ندارند.
به گفته وی وجود تداخلات صنفی و فروش اجناس این صنف توسط مشاغل دیگر هم از دیگر مشکلاتی است که در این صنف وجود دارد و نظری قول داد در صورت حضور در هیات مدیره اتحادیه خرازان، با حمایت از افراد دارای پروانه کسب صنف خرازی، مشکلات این صنف را به حداقل برساند.
از او میخواهم با توجه به اینکه یکی از شعارهایش در انتخابات یکشنبه هفته آینده صنف خرازان، شعار شفافیت است توضیح بیشتری در این خصوص بدهد و میگوید:
در این راستا طراحی سایت اختصاصی اتحادیه خرازان و درج اطلاعات اعضا بر روی آن و ارائه گزارش شش ماهه و یکساله شفافیت مالی و شرح عملکرد اتحادیه و درج آن بر روی سایت جزو اولین اقداماتی است که با کمک اعضای اتحادیه انجام خواهیم داد.
در ادامه میگوید: در کل بنده با هدف رهایی از موانع سنتی و حرکت به سمت روشهای نوین علمی پای به میدان نهادهام و در این راستا از تجارب پیشکسوتان و اعضای باتجربه اتحادیه در کنار جوانان خوشفکر و ایدهپرداز استفاده خواهم کرد.
در ادامه از او میپرسم با توجه به اینکه سابقه تدریس در مقاطع گوناگون را دارد و اهمیت زیادی برای بحث آموزش قائل است برنامه اش در این خصوص در صورت پیروزی در انتخابات یکشنبه 20 شهریور صنف خرازان چیست؟
نظری در پاسخ میگوید: مشاوره و آموزش رایگان و حرفهای فروش، مذاکره، بازاریابی و متقاعدسازی مشتری و عقد تفاهم نامههای علمی آموزشی صنعتی تجاری نمایشگاهی و غیره بین اتحادیه و سایر سازمانها و تشکلهای همسو، ارائه آموزشهای کاربردی حضوری و غیرحضوری در زمینه بازاریابی و فروش به صورت حرفهای، آموزش مفاهیم مختلف به اعضا و انجام خدمات مشاوره ای به اعضای اتحادیه در حوزههای امور مالیاتی، تامین اجتماعی، قانون کار، حقوقی و کسب و کار از جمله اهداف اینجانب است که تلاشی است در جهت بهبود شرایط اعضای اتحادیه. همچنین راه اندازی سیستم مستقیم ارتباط با رئیس اتحادیه نیز راهی برای بیان مشکلات اعضا بدون تشریفات و تکلف است.
از او میپرسم در تبلیغات خود یکی از مشکلات اعضا را درگیریهای فکری و زمانی مربوط به اداره کار، بیمه، تامین اجتماعی، مالیات و دارائی دانسته اید؛ در این خصوص چه برنامهای دارید؟
یکی از برنامههای اصلی بنده برای کاستن از مشکلات این صنف پشتیبانی از اعضا در مراجع قانونی نظیر دارایی، تامین اجتماعی و بیمه و اداره کار با به کارگیری وکلای مجرب است.
راهکارهای هادی نظری برای کاهش مشکلاتی چون کسادی و بی رونقی بازار را نیز جویا میشوم و میگوید:
ارتقای مهارت خرازها در فروش همانگونه که اشاره شد یکی از این راهکارها است اما علاوه بر آن باید به صورت اساسی و زیرساختی نیز این مشکل را کاهش داد؛
پیگیری و راهاندازی اپلیکیشن واسطه بین فروشگاه و عمده فروش جهت سفارش کالا، تعامل با توزیع کنندگان ملزومات اعضا برای دستیابی به قیمت و شرایط پرداخت بهتر جهت اعضای اتحادیه، برپایی نمایشگاههای تخصصی صنف خرازان در محل نمایشگاههای بین المللی شیراز به صورت مستمر ، ارتقاء جایگاه صنفی اتحادیه تا رسیدن به اتحادیه تراز و هوشمند با استفاده از همه ظرفیتهای قانونی مصرح در قانون نظام صنفی از دیگر راهها برای بهبود شرایط فعالان خرازی است.
ایجاد بانک اطلاعاتی در زمینههای مرتبط با اهداف اتحادیه، اطلاع رسانی از طریق ایجاد شبکه اطلاع رسانی و نشر کتاب و مجلات و بروشورهای تخصصی و تبادل اطلاعات، برگزاری مراسم سالانه مناسبتی و مسابقات ورزشی جهت ایجاد نشاط و همدلی بین اعضای اتحادیه از جمله این راهکارها است که از روزمرگی و کم رونقی کاسبان این صنف میکاهد.
در پایان از هادی نظری هدف اصلی اش از حضور در هیات مدیره اتحادیه خرازان را میپرسم و میگوید: من با هدف رونق کسب و کار هم صنفیهایم به میدان آمدهام چون رونق این صنف به رونق کسب و کار خود من هم کمک میکند.
در پایان هادی نظری ضمن آرزوی توفیق برای هم صنفیهای خود ابراز امیدواری کرد که در انتخابات پیش روی صنف خرازان، یکشنبه ساعت ۸ الی ۱۴ ، در چهارراه ادبیات، سازمان صنعت معدن تجارت استان فارس بهترین اتفاق برای آینده این صنف رقم بخورد.
ارسال نظرات